- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
ve bu insanla aynı işyerinde çalışıyoruz ister istemez beraberiz..
herşeyi gözüme sokmaya çalışıyor.
yeni ev almışlar wc sinin bile fotosunu çekmiş evim nasıl diye göstermeye çalışmalar,
aldığı kolyeyi takıp, kolyem güzel mi altın şu kadar para verdim demeler,
aldığı herşeyin markasını sıralamalar vs vs...
ve bu insanların yanında mutlaka bir kaç yalakası olur onlardan gazı alıp alıp kendini en yükseklerde görüyor.
ben ve bir arkadaşım bu kişiyi görmezden geliyoruz ama illaki gözümüze sokmak için uğraşıyor.
bu yaz bir kaç arkadaş bende dahil evleniyoruz yurt içinde bir balayı düşünüyoruz, yurt içinde balayı olurmu yurt dışına gidin felan filan.
bugün sabah iyice sinirimizi bozdu madem yurt içinde tatil yapacaksınız bari lüks bir otele gidin diyor
sinirlendik en sonunda arkadaş dedi ya sanane dedi belki ben pansiyonda balayı yapmak istiyorum sananeki bundan dedi
ben kötü birşey demedim ki sadece bir öneri sundum size dedi.. hehe dedik herşeyin en iyisini sen bilirsin
bize taktı kafayı sürekli bize bir şeylerini övme anlatma peşinde
işyeri çekilmiyor artık bu kız yüzünden
bir ay yurtdışında yaptığı balayıyı anlattı bir ay düğününü anlattı, salak saçma muhabbetler içinde buldukça kendimi iğrenmeye başladım artık..
nasıl davranmalıyız bu kadına bilemedik
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar derler ama sizin arkadaşta tam aksi zenginin malı zenginin çenesini yoruyor yinebir kaç arkadaş var taktığı bende dahil hep bizle uğraşıyor bizde görmemezlikten geliyoruz ya ondan..
evet çok sinir bozucu hayır ilk defa da zengin biriyle karşılaşmıyoruz ama böylesini ilk defa gördüm yeminle çok sinir bozucu bir kadın
zaten işden güçten başımız şişiyor yoruluyoruz birde bunun saçma sapan tavırlarını çekmek durumundayız ettiği muhabbetler beni iğrendiriyor artık..
film repliği gibi olcak ama onun arabası onun evi onun kıyafetleri onun balayısı hep bunu konuşalım istiyor..
iş ortamı çekilmez oldu sayesinde tamam övünsün de tek sıkıntı o olsun ama bizi ezmeye çalışması felan da sinir minir bırakmadı bizde..
cnm bu tarz insanlardan uzak durmak lazım bende de bi tane vardır.hem de ev arkadaşımdı benim yüzüme gülerken benim kuyumu kazmış haberim yok.mutlu olduğumda illa bi şeyler çıkartır sinir ederdi beni.bende daha fazla dayanamadım ilişkimi kestim kafam rahat.hiç öyle insanlarla uğraşıp da sinirini bozmaya değmez.bi şeyler paylaşmayın anlatmayın ki eline fırsat geçmesin.
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar derler ama sizin arkadaşta tam aksi zenginin malı zenginin çenesini yoruyor yineAslında onun istediği övülmek, gözde olmak. Bu sebeple yani siz onu poh pohlayın diye kendinden konuşulsun istiyordur tahminim. Sosyolog34'e katılıyorum dikkatli olmak lazım böylelerine karşı yüze gülüp kuyu kazmasın.
üniversitede bir arkadaş vardı. şunu z mağazasından aldım vs anlatırdı. birgün pazarda indirim olmuş bizim kızlarda ayakkabı almışlar.
o paraya ayakkabımı giyilir falan. ne görgüsüzler yahu.
forumda kimden bahsettiğinizde anladım bu arada
bi tanede benim yakınımda var..öyle sinir oluyorum ki anlatamam bazen lafı alıp herkesin içinde suratına yapıştırasım geliyor...ama işteeeee...
her ortamda var bu tarz insanlardan anladığım kadarı ile bende ne şansız bir insanım ben diyordum sevmediğim ot dibimde bitti diye..
aslında diyecek çok şey var ki ben yalanını bile yakaladım ama denmiyor işte..
allah kimseyi sonradan görme etmesin,insan nerden geldiğini bilmeli tabi nereye gideceğinide sevmiyorum o kızı işte,herkes soruyor sana ne yaptttııı
oohhooooo ne yapmadı kiiiii ama diyorum devran döner elbet sadece bekliyorum...zaten aynı ortamda da bulunmamak için uğraşıyorum...
ay ev arkadaşım olsada çekip gidebilsem iş arkadaşı maalesef..
evet haklısınız kız kötülük yapacakda birine benziyor ne bileyim anlamsız bir hırs var
işte öyle anlamsız hırsı olandan korkacaksın çünkü ne yapacakları belli olmaz.kendinde bi şeyler eksik ki sizin yaptıklarınızı kıskanıyo laf söylüyo.Rabbim böyle insanların eline fırsat vermesin.
Bi tane de benim yanımda var seninki gibi aynı!..
Yapacağın tek şey, onun olan her şeyi küçümsemek.
evin tuvaletini mi gösteriyor; 'benim kilerim bile bundan daha büyük'..
yurt dışında balayı mı diyor; 'ilk etapta işlerin yoğunluğundan dolayı yurtiçinde kısa bir balayı, sonra Dubai, Amerika vs.vs.vs..'
Yeni kıyafet mi almış, 'bu marka indirime girmişti, ordan mı aldın?'
Aldığını, yaptığını, sahip olduğunu beğenmeyerek hakettiği cevabı vermiş olursun.
burnu havada gezmek neymiş, görsün.
Ben başlığı okuyunca konu direkt onun için açıldı zannettim Yanılmışım
Kesinlikle katılıyorum, en iyi çözüm bu
Sen küçümsedikçe bütün gün kendi kendini yer o tip insanlar.
Aşağılık kompleksleri vardır çünkü, bunu gizlemek için gösteriş yapmaya çalışırlar.
Ters tepki görünce de kabuklarına çekilip, kendilerini sorgularlar.
Bu iyimis
Size bisey gösterirse yada derse "banane" "beni ilgilendirmiyor nerden aldigin,nekadara aldigin" diyiyin. Baktiniz ki rahat birakmiyor isinizin oldugunu söyleyin..
çook acımasız bi fikir
Ben genelde o tiplerden uzak dururm ve soguk davranirim is "arkadasi" olsa bile. benim yapim böyle :)O zamanda kıskançlıktan benimle konuşmuyorlar tribine girer, yanlış mı düşünüyorum?
böyleleri ancak küçümsenmekten, laf sokulmasından anlarlar.
hayır zaten normal birisi olsan, herkes seninle konuşur, sen söylemeden üzerindeki yeni mi vs vs gibi sorular sorar, bir samimiyet oluşmuştur çünkü arada.
ama yok...
Ben genelde o tiplerden uzak dururm ve soguk davranirim is "arkadasi" olsa bile. benim yapim böyle :)
Ben başlığı okuyunca konu direkt onun için açıldı zannettim Yanılmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?