sonradan görme insan hiç çekilmiyor ya

cnm bu tarz insanlardan uzak durmak lazım bende de bi tane vardır.hem de ev arkadaşımdı benim yüzüme gülerken benim kuyumu kazmış haberim yok.mutlu olduğumda illa bi şeyler çıkartır sinir ederdi beni.bende daha fazla dayanamadım ilişkimi kestim kafam rahat.hiç öyle insanlarla uğraşıp da sinirini bozmaya değmez.bi şeyler paylaşmayın anlatmayın ki eline fırsat geçmesin.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar derler ama sizin arkadaşta tam aksi zenginin malı zenginin çenesini yoruyor yine Aslında onun istediği övülmek, gözde olmak. Bu sebeple yani siz onu poh pohlayın diye kendinden konuşulsun istiyordur tahminim. Sosyolog34'e katılıyorum dikkatli olmak lazım böylelerine karşı yüze gülüp kuyu kazmasın.

bi tanede benim yakınımda var..öyle sinir oluyorum ki anlatamam bazen lafı alıp herkesin içinde suratına yapıştırasım geliyor...ama işteeeee...

üniversitede bir arkadaş vardı. şunu z mağazasından aldım vs anlatırdı. birgün pazarda indirim olmuş bizim kızlarda ayakkabı almışlar.
o paraya ayakkabımı giyilir falan. ne görgüsüzler yahu.

forumda kimden bahsettiğinizde anladım bu arada

ay ev arkadaşım olsada çekip gidebilsem iş arkadaşı maalesef..
evet haklısınız kız kötülük yapacakda birine benziyor ne bileyim anlamsız bir hırs var

evet kendi çalıp kendi oynuyor biz konuşmuyoruz bile kendisini.. herkesin kendi hayatı var neden onu konuşalım ama anlamıyor kafa değil taş mübarek
evet doğru dikkatli olmak lazım hiç bir özelimizi paylaşmıyoruz

pazardan aldık desek bir ay dalga geçer bizle abartmıyorum hatta her ortamda dile getirir çirkef birşey ya nasıl anlatıyım aynı ortamda yaşayıp görmeniz lazım ben satırlara sığdıramıyorum bunun görgüsüzlüğünü..
canım ben bahsetmedim forumdan birisini

bi tanede benim yakınımda var..öyle sinir oluyorum ki anlatamam bazen lafı alıp herkesin içinde suratına yapıştırasım geliyor...ama işteeeee...

her ortamda var bu tarz insanlardan anladığım kadarı ile bende ne şansız bir insanım ben diyordum sevmediğim ot dibimde bitti diye..
aslında diyecek çok şey var ki ben yalanını bile yakaladım ama denmiyor işte..

allah kimseyi sonradan görme etmesin,insan nerden geldiğini bilmeli tabi nereye gideceğinide sevmiyorum o kızı işte,herkes soruyor sana ne yaptttııı
oohhooooo ne yapmadı kiiiii ama diyorum devran döner elbet sadece bekliyorum...zaten aynı ortamda da bulunmamak için uğraşıyorum...

evet herkes boşverin ne yapıyor ki size diyor ama aşağılaması yetiyor işte..
insanız sabırda taşıyor bir müddet sonra onun hayatını dinlemekten gına geldi artık.
keşke uzaklaşma şansım olsa benim de maalesef ki yok

ay ev arkadaşım olsada çekip gidebilsem iş arkadaşı maalesef..
evet haklısınız kız kötülük yapacakda birine benziyor ne bileyim anlamsız bir hırs var

işte öyle anlamsız hırsı olandan korkacaksın çünkü ne yapacakları belli olmaz.kendinde bi şeyler eksik ki sizin yaptıklarınızı kıskanıyo laf söylüyo.Rabbim böyle insanların eline fırsat vermesin.

amin canım amin eline bir koz versek yerin dibine sokar.
onu görünce fellik fellik kaçacak yer arıyoruz iğrendirdi iyice kendinden

çook acımasız bi fikir

aynen öyle.Kendi kendini yesin dursun, umursamamak en iyi taktik bence, küçümsenmeyi hakkediyor böyleleri!..

Bu iyimis

Size bisey gösterirse yada derse "banane" "beni ilgilendirmiyor nerden aldigin,nekadara aldigin" diyiyin. Baktiniz ki rahat birakmiyor isinizin oldugunu söyleyin..

O zamanda kıskançlıktan benimle konuşmuyorlar tribine girer, yanlış mı düşünüyorum?
böyleleri ancak küçümsenmekten, laf sokulmasından anlarlar.
hayır zaten normal birisi olsan, herkes seninle konuşur, sen söylemeden üzerindeki yeni mi vs vs gibi sorular sorar, bir samimiyet oluşmuştur çünkü arada.
ama yok...

çook acımasız bi fikir

Hak edene hak ettiği kadar
adam olsun, doğru dursun, canımızı yesin...
sinir oluyorum böyle sonradan görme tiplere!..
zaten herkes aç, çıplak, fakir...
bir bunlar yiyip içip gezebiliyor...
benim yanımdaki de böyle.üzerindeki yeni mi, ne kadar aldın, hafta sonu nereye gittin, orsaı pahalı değil mi, araba amı alacaksınız; bizde alacağız şart araba.
bi düşün yakamızdan

Ben genelde o tiplerden uzak dururm ve soguk davranirim is "arkadasi" olsa bile. benim yapim böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…