sonradan görme insan hiç çekilmiyor ya

ay evet biz sormadan kendi söylüyor kolyem nasıl felan diye çocuk gibi
konuşmasak dediğin gibi kıskanıyorlar beni triplerine girer ki girdiğini hissediyoruz.
küçümsemeyi deneyelim birde başarabilirsek

evet ya adam olsun canımızı yesin.
insan sonradan görmüş olabilir Allah kerim deyip yaşıyoruz şu hayatta zirveyede çıabiliriz zirveden de inebiliriz
ama sonradan görmelik yapmak sinir bozucu şımarık tavırlar, herşeyin en güzeli bende tavırlar felan
daha hiç teşekkür ettiğini duymadık bir şeyine iltifat edin verdiği cevap evet biliyorum :)

ay evet biz sormadan kendi söylüyor kolyem nasıl felan diye çocuk gibi
konuşmasak dediğin gibi kıskanıyorlar beni triplerine girer ki girdiğini hissediyoruz.
küçümsemeyi deneyelim birde başarabilirsek

Burun kıvır, aldıklarına anlattıklarına hııııııııı de geç :) eskiden, biz çocukken yani, annem elimizde yiyecekle dışarı çıkmamıza izin vermezdi, herkesin alım gücü olmayabilir diye.benimde bir arkadaşım vardı, annesi ne alırsa alsın hep cama çıkar orda yerdi.yeni kıyafet aldıysa onu giyer cama çıkardı, muz aldıysa muzu yerdi camda.hep onu hatırlarım böyle insanlarla karşılaştığımda.bizde ayıptı yeni bir şey aldığını söylemek, milletin gözüne gözüne sokmak...

özgüven diyeceğim ama onun ki özgüven değil.düpedüz sonradan görmelik.tipik teşekkür etmey bilmeyen, iltifat karşısında ukalalık yapan Kezban modeli.neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum.zaten hepimiz açız,fakiriz,yurtdışı görmedik...bir bunlar sahip herşeyin en iyisine en güzeline.

evet tabi ki ayıp olmalı maalesef maddi olarak herkesin eşit olmadığı bir ülkede yaşıyoruz birinin görüp canını çektirmek ne kadar vijdansızlık..
bu tür insanlar vijdansızdır benim gözüm de cama çıkarak yemeler felan ne kadar ayıp ya
bu tip insalarda kafa yok maalesef zeka yok tek derdi para para para
hepimizin gireceği toprak aynı ama kafa yerine taş taşıyan bir insan bunu anlamaz.
bu karakter meselesi dünyanın en zengini de olsam yapamam bunu insanları küçümseyerek zevk alamam ! o yüzden rabbim bize vermiyo galiba:)

Son düzenleme:

Seni cok iyi anliyorum. Ben de boyle insanlara tahammul edemiyorum. Isin ilginci boylesini umursamiyor olsan bile bazen farkinda olmadan umursuyorsun. Mesela benim esim pek hediyeler, cicekler alan biri degildir, ben bu durumu hic umursamiyordum baslarda, sonra cevremdeki bircok insan ciceklerinden, pirlantalarindan, hediyelerinden bahsettikce kendimi boynu bukuk bulmaya basladim, oysa ne guzel kabul ediyordum esimi. Muhatap olma, samimi davranma, kulaklarini tika muhabbetlerine, ya da arkadasin gibi artik sana ne, bana ne gibisinden tavrini koy. Yani kalp kirmak hos degil de onun size yaptigi da hic hos degil.
Gariptir sadece evlenip de sonradan gorme olanlar degil, dogustan zengin olan, varlik icinde buyuyenler de bu kiz gibi surekli yapilandan, alinandan, verilenden bahseder. Halbuki herseyi olmus, herseyi gormus, bu nasil bir ovunmektir ki, ovunuce eline ne geciyor ki? Haydi basari, yetenek, hatta guzellik insani belki ovunulecek konuma getirir de parayla, luks ile ovunulur mu ya. Kader boyle yazilmis, sen zengin olmussun, ben de orta halli. Sen 8 odali evde oturursun, ben 4 odali, sen yurtdisinda tatil yaparsin, ben yurticinde, neyine ovunuyorsun ki durmadan degil mi? Ayrica arkadasim ben su an ABD de yasayan biriyim, buranin en lux otelli tatillerini memleketimin kucuk bir tatil koyune degismem, yurtdisina gitmek hic de ovunulecek birsey degil.

hepimizi çevresinde bu tip insanlar var ilk başlarda benimde çok moralim bozuluyordu ama umursamıyorum artık.sen yapabilirsin durumunda var ama biz orta halliyiz o yüzden senin gibi yapamıyorus deyip geçiştiriyorum onada söyliyecek söz kalmıyor:)

arkadaşın bahsettiği kişiyi anladım demiştim:)

valla canım inan her yerde var bu insanlardan, tahmin edemeyeceğin kadar.
onları yok edemiyoruz maalesef en iyisi onları onlar gibi bozmak
bir aldırmaz iki aldırmaz bir süre sonra uzaklaşır yani

evet insanın psikolojisini de bozuyor bu tip insanlar.
ya olsun en güzel yerlere gitsin en güzel hediyeler onun olsun seviniriz bu duruma ne güzel deriz ama bunu ağzına sakız yapıp karşı tarafı ezmeye başlayınca çekilmez bir hal alıyor..
elimizden geldiğince duymama modundayız ama imkanı yok illa dibimize sokulup kolyesini, parfümünü anlatıyor..

öylemi afedersiniz yanlış anlamışım :)
inşllah uzaklaşır artık

Sonradan görme,gavurdan dönme deler bizde :))
Ama bazen sonradan gormelikle de alakasi olmuyor. Kisilik meselesi. . Onceden gormus bi tanidigim vardi. Aynen anlattiginiz gibiydi. Bir de etrafinda onu pohpohlayan, aldigi topluigneye bile ovguler duzen yalakalari vardi. Zaten etrafindaki o yalakalar bitirdi onu. Kendisi bunun hic farkinda degildi sanirim.
Birinin cikip kral ciplak demesi lazim bazen..

Yunan adaları ne ya, yurtiçi tatil ile aynı fiyata geliyor artık, bide kocası memurmuş, ortanın biraz üstü anladığım kadarıyla, zengin göstermeye çalışıyor kendini, benim nişanlımın ailesinin en az 20-30 bin lira aylık kira geliri, çocuğun altında son model bmw, ama o kadar mütevazı biri ki : ))))

yani bu kişiye farklı davranmak zorunda değilsiniz ki, nasıl davranmanız gerektiğini sormuşsunuz. olduğunuz gibi davranmanız yeterli bence. kadının egosu tavan yapmış ama ona egonuzu konuşturmanız yanlış olur. yani evinin tuvaletinin küçüklüğüyle alay etmek yerine, "hmm.. güzelmiş" gibi laflarla geçiştirmek daha mantıklı. onun yaptığı hatanın aynısını sizin de yapmanız saçma değil midir?

parayla mutlu olabilen bir kadın. bırakın mutlu olsun :) kendi halinde takılsın... onu tersleme çabalarına girmeniz lüzumsuz bence.

bende bir tane kuzen var öyle yaptıklarını yazsam roman çıkmaz belki ama bir cep kitabı oluşturabilirm.
kuzenim kendini överken esktra karşısındakini yerme gibi muazzam bir yeteneğe de sahip.
o konuştukça ben bıyıkaltı gülüyorum, çoğunlukla cevap bile vermiyorum.
kompleksli ya da kişiliği oturamamış insanlar bunlar ne yapalım.

bir ara kendi kiraladığı evden bahsediyordu öyle büyükmüş ki eve kadın aldığında sadece camlar için 200 lira veriyormuş. anlattı da anlattı dayanamadım bende şu bilindik sitedeki daire için görüştüm evi beğendim bakalım muhtemelen alıyorum dedim (o sitede de evler 400binden başlıyor nerede bende o para ay sonunu zor getiriyorum). inandı saftrik enfaktüs geçiriyordu neredeyse

Allah sılah etsin hepsini

Sizi aldatan adam di mi, hı, bayağı harika bir adam o ya

Son düzenleme:
Hayatta 3 Çeşit İnsandan Korkacaksın ! ;
Dağdan İnme , Dinden Dönme, Sonradan Görme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…