O zamanda kıskançlıktan benimle konuşmuyorlar tribine girer, yanlış mı düşünüyorum?
böyleleri ancak küçümsenmekten, laf sokulmasından anlarlar.
hayır zaten normal birisi olsan, herkes seninle konuşur, sen söylemeden üzerindeki yeni mi vs vs gibi sorular sorar, bir samimiyet oluşmuştur çünkü arada.
ama yok...
Hak edene hak ettiği kadar
adam olsun, doğru dursun, canımızı yesin...
sinir oluyorum böyle sonradan görme tiplere!..
zaten herkes aç, çıplak, fakir...
bir bunlar yiyip içip gezebiliyor...
benim yanımdaki de böyle.üzerindeki yeni mi, ne kadar aldın, hafta sonu nereye gittin, orsaı pahalı değil mi, araba amı alacaksınız; bizde alacağız şart araba.
bi düşün yakamızdan
ay evet biz sormadan kendi söylüyor kolyem nasıl felan diye çocuk gibi
konuşmasak dediğin gibi kıskanıyorlar beni triplerine girer ki girdiğini hissediyoruz.
küçümsemeyi deneyelim birde başarabilirsek
evet ya adam olsun canımızı yesin.
insan sonradan görmüş olabilir Allah kerim deyip yaşıyoruz şu hayatta zirveyede çıabiliriz zirveden de inebiliriz
ama sonradan görmelik yapmak sinir bozucu şımarık tavırlar, herşeyin en güzeli bende tavırlar felan
daha hiç teşekkür ettiğini duymadık bir şeyine iltifat edin verdiği cevap evet biliyorum :)
ahahah bende de vardı aynısı, bir keresinde, "kıyafeti mücevheri satın alabilirsin ama tarzı alamıyorsun maalesef, istersen sana yardımcı olabilirim" demiştim. O zamandan beri sesi çıkmadı:)
Burun kıvır, aldıklarına anlattıklarına hııııııııı de geç :) eskiden, biz çocukken yani, annem elimizde yiyecekle dışarı çıkmamıza izin vermezdi, herkesin alım gücü olmayabilir diye.benimde bir arkadaşım vardı, annesi ne alırsa alsın hep cama çıkar orda yerdi.yeni kıyafet aldıysa onu giyer cama çıkardı, muz aldıysa muzu yerdi camda.hep onu hatırlarım böyle insanlarla karşılaştığımda.bizde ayıptı yeni bir şey aldığını söylemek, milletin gözüne gözüne sokmak...
ve bu insanla aynı işyerinde çalışıyoruz ister istemez beraberiz..
herşeyi gözüme sokmaya çalışıyor.
yeni ev almışlar wc sinin bile fotosunu çekmiş evim nasıl diye göstermeye çalışmalar,
aldığı kolyeyi takıp, kolyem güzel mi altın şu kadar para verdim demeler,
aldığı herşeyin markasını sıralamalar vs vs...
ve bu insanların yanında mutlaka bir kaç yalakası olur onlardan gazı alıp alıp kendini en yükseklerde görüyor.
ben ve bir arkadaşım bu kişiyi görmezden geliyoruz ama illaki gözümüze sokmak için uğraşıyor.
bu yaz bir kaç arkadaş bende dahil evleniyoruz yurt içinde bir balayı düşünüyoruz, yurt içinde balayı olurmu yurt dışına gidin felan filan.
bugün sabah iyice sinirimizi bozdu madem yurt içinde tatil yapacaksınız bari lüks bir otele gidin diyor
sinirlendik en sonunda arkadaş dedi ya sanane dedi belki ben pansiyonda balayı yapmak istiyorum sananeki bundan dedi
ben kötü birşey demedim ki sadece bir öneri sundum size dedi.. hehe dedik herşeyin en iyisini sen bilirsin
bize taktı kafayı sürekli bize bir şeylerini övme anlatma peşinde
işyeri çekilmiyor artık bu kız yüzünden
bir ay yurtdışında yaptığı balayıyı anlattı bir ay düğününü anlattı, salak saçma muhabbetler içinde buldukça kendimi iğrenmeye başladım artık..
nasıl davranmalıyız bu kadına bilemedik
Seni cok iyi anliyorum. Ben de boyle insanlara tahammul edemiyorum. Isin ilginci boylesini umursamiyor olsan bile bazen farkinda olmadan umursuyorsun. Mesela benim esim pek hediyeler, cicekler alan biri degildir, ben bu durumu hic umursamiyordum baslarda, sonra cevremdeki bircok insan ciceklerinden, pirlantalarindan, hediyelerinden bahsettikce kendimi boynu bukuk bulmaya basladim, oysa ne guzel kabul ediyordum esimi. Muhatap olma, samimi davranma, kulaklarini tika muhabbetlerine, ya da arkadasin gibi artik sana ne, bana ne gibisinden tavrini koy. Yani kalp kirmak hos degil de onun size yaptigi da hic hos degil.
Gariptir sadece evlenip de sonradan gorme olanlar degil, dogustan zengin olan, varlik icinde buyuyenler de bu kiz gibi surekli yapilandan, alinandan, verilenden bahseder. Halbuki herseyi olmus, herseyi gormus, bu nasil bir ovunmektir ki, ovunuce eline ne geciyor ki? Haydi basari, yetenek, hatta guzellik insani belki ovunulecek konuma getirir de parayla, luks ile ovunulur mu ya. Kader boyle yazilmis, sen zengin olmussun, ben de orta halli. Sen 8 odali evde oturursun, ben 4 odali, sen yurtdisinda tatil yaparsin, ben yurticinde, neyine ovunuyorsun ki durmadan degil mi? Ayrica arkadasim ben su an ABD de yasayan biriyim, buranin en lux otelli tatillerini memleketimin kucuk bir tatil koyune degismem, yurtdisina gitmek hic de ovunulecek birsey degil.
pazardan aldık desek bir ay dalga geçer bizle abartmıyorum hatta her ortamda dile getirir çirkef birşey ya nasıl anlatıyım aynı ortamda yaşayıp görmeniz lazım ben satırlara sığdıramıyorum bunun görgüsüzlüğünü..
canım ben bahsetmedim forumdan birisini
Seni cok iyi anliyorum. Ben de boyle insanlara tahammul edemiyorum. Isin ilginci boylesini umursamiyor olsan bile bazen farkinda olmadan umursuyorsun. Mesela benim esim pek hediyeler, cicekler alan biri degildir, ben bu durumu hic umursamiyordum baslarda, sonra cevremdeki bircok insan ciceklerinden, pirlantalarindan, hediyelerinden bahsettikce kendimi boynu bukuk bulmaya basladim, oysa ne guzel kabul ediyordum esimi. Muhatap olma, samimi davranma, kulaklarini tika muhabbetlerine, ya da arkadasin gibi artik sana ne, bana ne gibisinden tavrini koy. Yani kalp kirmak hos degil de onun size yaptigi da hic hos degil.
Gariptir sadece evlenip de sonradan gorme olanlar degil, dogustan zengin olan, varlik icinde buyuyenler de bu kiz gibi surekli yapilandan, alinandan, verilenden bahseder. Halbuki herseyi olmus, herseyi gormus, bu nasil bir ovunmektir ki, ovunuce eline ne geciyor ki? Haydi basari, yetenek, hatta guzellik insani belki ovunulecek konuma getirir de parayla, luks ile ovunulur mu ya. Kader boyle yazilmis, sen zengin olmussun, ben de orta halli. Sen 8 odali evde oturursun, ben 4 odali, sen yurtdisinda tatil yaparsin, ben yurticinde, neyine ovunuyorsun ki durmadan degil mi? Ayrica arkadasim ben su an ABD de yasayan biriyim, buranin en lux otelli tatillerini memleketimin kucuk bir tatil koyune degismem, yurtdisina gitmek hic de ovunulecek birsey degil.
arkadaşın bahsettiği kişiyi anladım demiştim:)
valla canım inan her yerde var bu insanlardan, tahmin edemeyeceğin kadar.
onları yok edemiyoruz maalesef en iyisi onları onlar gibi bozmak
bir aldırmaz iki aldırmaz bir süre sonra uzaklaşır yani
Hahahaha ben de başlığı görünce aha dedim, sonunda biri onun için konu açmış
Yunan adaları ne ya, yurtiçi tatil ile aynı fiyata geliyor artık, bide kocası memurmuş, ortanın biraz üstü anladığım kadarıyla, zengin göstermeye çalışıyor kendini, benim nişanlımın ailesinin en az 20-30 bin lira aylık kira geliri, çocuğun altında son model bmw, ama o kadar mütevazı biri ki : ))))
Ben de biliyorum,ben de biliyoruuuumm kim oldugunu
hahahaha çağrıştırıyor demekki çoğumuzun aklına o gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?