Mesafe koy..Kızlar benim kaynanam tam bir görgüsüz sürekli aldığı şeylerin fiyatını söyler hep hava atar maliyla mulkuyle bizde orta halli bir aileyiz. 3 ay sonra dugunum var ve biz kısa bir balayı sonrasinda eşimle umreye gitmek istiyoruz kaynanamda gelecekmiş bana annenide götürürüz hem sizin götürecek firsatniz olmaz dedi sürekli böyle ya herkesi parasiyla ezmeye calisiyor hem dibimizden ayrılmıyor hem çok bos konuşuyor ve sürekli yalan soyluyor. Esime şikayet etmekten bıktım artık ben napabilirim o kadar huylandim ki ondan.
Kızlar benim kaynanam tam bir görgüsüz sürekli aldığı şeylerin fiyatını söyler hep hava atar maliyla mulkuyle bizde orta halli bir aileyiz. 3 ay sonra dugunum var ve biz kısa bir balayı sonrasinda eşimle umreye gitmek istiyoruz kaynanamda gelecekmiş bana annenide götürürüz hem sizin götürecek firsatniz olmaz dedi sürekli böyle ya herkesi parasiyla ezmeye calisiyor hem dibimizden ayrılmıyor hem çok bos konuşuyor ve sürekli yalan soyluyor. Esime şikayet etmekten bıktım artık ben napabilirim o kadar huylandim ki ondan.
Evlenip oyle eşine şikayet et istersen.
Nisanliyim canim ayrıca 3 aydır da nikahlı esim memur olduğu için mecburen nikah yaptık ve düğünü bazı sebeplerden ertlemek zorunda kaldik esimde sark görevinde o yüzden kaynanamla hallediyoruz herseyi3 ay sonra dugunum ve kisa balayi yazmış.
Ya aynen diğer cocuklari da gitti onlarla gtseydi esime fazla düşkün nere gtsek gelmek istiyor gelinligimi onsuz seçtim diye demediğini bırakmadı banaÇok parası varda sizi mi beklemis umre için ?
adama silayet etme sen suclu olursun sonucta o ona alısmıs hem adam ne yapacak annesini mi atacak . kv ne rahatsız oldugun zaman düzgünce cevap ver o ztn rahatsız olur sizin peşinize takılmaz sen cevap verirsen bir aüre aonra bılarKızlar benim kaynanam tam bir görgüsüz sürekli aldığı şeylerin fiyatını söyler hep hava atar maliyla mulkuyle bizde orta halli bir aileyiz. 3 ay sonra dugunum var ve biz kısa bir balayı sonrasinda eşimle umreye gitmek istiyoruz kaynanamda gelecekmiş bana annenide götürürüz hem sizin götürecek firsatniz olmaz dedi sürekli böyle ya herkesi parasiyla ezmeye calisiyor hem dibimizden ayrılmıyor hem çok bos konuşuyor ve sürekli yalan soyluyor. Esime şikayet etmekten bıktım artık ben napabilirim o kadar huylandim ki ondan.
Nasil bayiliyo yaaKizlar ben yeni uyeyim rastgele yazıyorum başkasına yorum yaparken kendi konuma yapmışım. Bu arada mesafe konusunda çok haklısınız mesafelyiz zaten görüştüğümüz zamanlarda böyle. Birde dikkat çekmek için yalandan bayılma huyu var hep hastayım der kendini acindirir sağlık konusunda istiyor ki herkes onla ilgilensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?