Sonradan görme kaynanam var

humhum571

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
28
12
3
Kızlar benim kaynanam tam bir görgüsüz sürekli aldığı şeylerin fiyatını söyler hep hava atar maliyla mulkuyle bizde orta halli bir aileyiz. 3 ay sonra dugunum var ve biz kısa bir balayı sonrasinda eşimle umreye gitmek istiyoruz kaynanamda gelecekmiş bana annenide götürürüz hem sizin götürecek firsatniz olmaz dedi sürekli böyle ya herkesi parasiyla ezmeye calisiyor hem dibimizden ayrılmıyor hem çok bos konuşuyor ve sürekli yalan soyluyor. Esime şikayet etmekten bıktım artık ben napabilirim o kadar huylandim ki ondan.

Eşine annesini kötülemé belki de huyu bu böyle kabul et eşinle aran ilerde bozulur annesini kötülersen hem iyi birşey yapıyor anneni de umreye goturuyor iyi tarafından bak .

Mesafe koy..
Fazla samimi olma..
Bu kaynana bir omur boyle devam eder zaten..

Şimdiden bıkmışsın ileride nasıl katlanacaksın ona para sadece maddiyat kalıcı olan maneviyat olduğunu öğretmelisin

Evlenip oyle eşine şikayet et istersen.

Kizlar ben yeni uyeyim rastgele yazıyorum başkasına yorum yaparken kendi konuma yapmışım. Bu arada mesafe konusunda çok haklısınız mesafelyiz zaten görüştüğümüz zamanlarda böyle. Birde dikkat çekmek için yalandan bayılma huyu var hep hastayım der kendini acindirir sağlık konusunda istiyor ki herkes onla ilgilensin

adama silayet etme sen suclu olursun sonucta o ona alısmıs hem adam ne yapacak annesini mi atacak . kv ne rahatsız oldugun zaman düzgünce cevap ver o ztn rahatsız olur sizin peşinize takılmaz sen cevap verirsen bir aüre aonra bılar

Daha evlenmemişsin büyük avantaj ağzını açıp tek yorum yapma huy olmuş değiştiremezsin bu yaştan sonra he de geç

Nasil bayiliyo yaa cok komik valla. Ben yapamam mesela. Yada kafami falan vururum belim agrir.

Yoksa oturdugu koltukta mi bayiliyo ay bana biseyler oluyiiii diyerek.

Bence komik kv. Ciddiye alma eglenmene bak.

Şimdiden şikayet edersen eşine evlendikten sonra her gün kavga gürültü çıkar KV yüzünden. He de geç nie sürekli şikayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…