- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Önce kafanda bitir bence.
Sen hiçbir şey yaşanmamış gibi hissedersen öyle davranırsın zaten.
Kaçmak/üstüne gitmek değil
Her zaman nasıl davranıyorsan öyle davran
ilgilenip sonradan cekiyorsa ona arkadasiniza nasil davraniyorsaniz oyle davranin ..kacan kovalanir ...
Anlamadim onun davrandigi gibi mi demek istiyorsunuz
Aynen oyle yaptiilk basta ilgilenip sonra ilgisini cekti degilmi? simdi kaciyor kovalamaniz icin ...resmen milli taktiksizde arkadasiymis gibi davranin zoruna giderse kendi gelir
Onun ilgisi sevgisi yalanmis.boşver sende umursama.böyle duyguları değişen yalanci insanlarla olma.sevginden emin olunca elde edince bırakmış işte. Hatta biriyle görüş duysun.çokta mutlu gözük.kendini bisey zannediyor.burcu ne bu arada?
Ayran gönüllü gibi.Zaten belli bi heves oldugugu ama gecen arkadaslarla bi fotografimiz vardi yaninda bi erkek arkadas vardi direk fotografta yanimsakinin kim oldugunu sordu onu merak etmis gecende bi arkadasimin isi vardi yanima ugramisti biseyden soz oderken su gelen arkadasinmiydi uzun boylu zayif tipsiz olan dedi hemen halbuki arkadasim standartlarin ustunde diyebilecdgim kadar yakisikli sayilir biriyle gorunce falan bi kac gun tekrar duzeliyor sonra aymi bende cok sıkildım doğrusu
Aslan burcu sanirim
Birde anladigim kadariyla simdide is yerinddki baska bir kiza oyle ilgi alaka gostermeye basladi
Gibisi fazla geliyor sankiAyran gönüllü gibi.
Ya erkekler böyle belli belirsiz hareketler yapıyorlar.Benim ilişkilerimde de hep öyle açık kapı bırakır gibi yaptılar ama sonuçta bişey çıkmıyor arkadaşım.sen tamamen bitir gelirse o zaman gelir yoksa sen sevdiğini belli edersen arada kalırsan daha çok uzaklaşır ve seni de arada bırakır.ben bunlari çok yaşadım. Erkeklerin çok gelgitleri oluyor.Gibisi fazla geliyor sanki
Ama bazende belki tanimaya calisti olmadigini anladi vazgecri diye dusunuyorum kotu dusunmek istemiyorum
Ya erkekler böyle belli belirsiz hareketler yapıyorlar.Benim ilişkilerimde de hep öyle açık kapı bırakır gibi yaptılar ama sonuçta bişey çıkmıyor arkadaşım.sen tamamen bitir gelirse o zaman gelir yoksa sen sevdiğini belli edersen arada kalırsan daha çok uzaklaşır ve seni de arada bırakır.ben bunlari çok yaşadım. Erkeklerin çok gelgitleri oluyor.
Güçlü ıradeli ve doğal olmak zorundasın.doğal ol.takma fazla büyütme.Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim ben zaten aklimda kesinlikle bitirdim suan problem ettigim sey mesafe koyamiyorum olusum yada mesafede fazla ileriye gidisim mesela ya yine yanina gidip eskisi gibi fazla fazla oturuyorum yada o geldiginde mutlaka kalkiyirum onunla ayni ortamda bulunmak istemiyorum
Anlayacaginiz yanina gidince hala kendini birsey zannedip bi havalara giriyor bizim odaya gelince kalkip gitmemde kendisinden kactigim hisdini uyandiriyor ona ve ortamdakilere arasini bulamiyorum anlayacaginiz
Oyle bi olayim istiyorum ki oradaki herhangi birinden farki olmasin ama nasil olacak onu bilmiyirum birdd bebde o irade yok
Güçlü ıradeli ve doğal olmak zorundasın.doğal ol.takma fazla büyütme.
Tam olarak sanirim bu sizin dediginiz adı konmamıs birseylerDengesiz erkek modeli.. Gıcık olurum bu tip erkeklere.. Gecmiste buna benzer biri ile görüşmüştüm bir süre. Adını koyamadığım bir durumumuz vardi aynen sizinki gibi. Kısa sürdü tabi cunku ben soğudum ve haliyle uzaklaştım. Çark tersine döndü sonradan fakat bende gemiler batmıştı.
Takınmış olduğunuz tavır da gayet yerinde bence.. Hatta böylesine çok bile..
Yerinizde olsam laf sokmayı durdururdum. Ve yokmuş gibi davranırdım. Aksi takdirde şımarmaya devam edecektir. Ve tabi kendine de çeki düzen vermeyecektir.Tam olarak sanirim bu sizin dediginiz adı konmamıs birseyler
Ve sonra digerleri gibi biri oldum hala zaman zaman bi değişiyor ama artik o yorulmuslukla insanda giden gidiyor
Gecsn odaya ugradi ne iciyorsun dedim icmiycem dedi ısrar ettim bitanesin ya sende olmasan burda dusunenim yok dedi sinirlenmustim niyeyse ben oyle oldugumu hissedemiyorum dedim isime dondum
En fenasida kendimi tutamiyorum bi araya bu laf sokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?