Sonradan Mesafe Nasıl Konulur Başarabilen Var Mı?

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Merhaba arkadaslar eski konularimi okuyanlar bilir
Bilneyenler icin ozet gecmeye calisayim
Is yerimde yer degisikligi yapmistim benden birkac ay once baslamis biri vardi ilk bi kac aydan sonra ortak arkadaslarimız var diye bizim odamiza gelip gitmeye basladi bende daha yeniydim pek kimseyi tanimiyordum diye onun yanina ugruyordum sonradan gercejten cok fazla yakin davranmaya basladi

Cok ilgili tavirlari hareketleri falan vardi arkadaslar icinde iltifat tarzi bi dolu seyler vs hatta bi ara bir kac kisi biz yanyana geldigimizde imali cumleler falan kullananlar oldu

Sonradan sanki boyle davranan kisi hic kendi degilmis gibiydi kesinlikle ask adina hicbirsry yoktu ama kapilmistim birde ne yazikki anne baba sevgisinden uzak buyumus cocuklardan biriyim o yuzden ilgisi alakasi cok hosuma gitti onun yaninda kendimi fazlasiyla mutlu hissettim hele birde bazen bir cocuk gibi muamele ettigi zamanlar olurdu ki cocuk gibi mutlu olurdum

Ne yazik ki ilgisi alakasi kesilincede damdan dusmus gibi oldum

Simdi sagi solu belli degil gibi davraniyor yine bazen ilgili bazen hic alakasiz gibi bende kendimce mesafe koyma karari aldim ama ya yapamiyorum bi bahane iş bulup solugu yaninda aliyorum yada onunla ayni ortamda olnaktan kaciyorum

Mesela bir kac vakittir o gelince ayni ortamda olmamaya calisiyorum gecdn geldi ben bahane uydurup odadan ciktim arkadasin biri is icin cagirdi gelmek zorunda kaldim oda niksiz ben geldim diye kaciyor dedi ne alakasi var dedim oyle oksa sizin odanoza gelirmiyim dedim yine baska arkadasin yanina gittim sonra bizim odadaki arkadaslar geldi o yoktu sigara icmeye cikalim mi dediler olur dedim tam biz cikacakken o geldi ben aradan odaya gireyim dedim arkadasimda idaya kactigimk gordu sen gelmiyormuydun dedi geliyorum demek zorunda kaldim oda o kisiye nicksiz seni gorunce vazgecti gelmekten falan dedi

Anlayacaginiz arasini tutturamjyorum belkide mesafe dedikleri sey nedir nasildir bilmiyirum o insana karsida cok fazla kirginligim kixginligim vsr kalbim onun olduğu yerde olmak istesede ben orda durmak istemiyorum

Mesafe nasil konulur ve hicbirsey yasanmamis gibi nasıl davranilir bu saatten sonra bilmiyorum ve acikcasi kırgınligim cok fazla bu mesafeninde kirginligimdan geldigini anlayacagi bir mesafe koymak istiyorum

Ve neyapacagimi bilmiyorum elime yuzume bulastirip duruyorum

Önce kafanda bitir bence.

Sen hiçbir şey yaşanmamış gibi hissedersen öyle davranırsın zaten.

Kaçmak/üstüne gitmek değil

Her zaman nasıl davranıyorsan öyle davran

Önce kafanda bitir bence.

Sen hiçbir şey yaşanmamış gibi hissedersen öyle davranırsın zaten.

Kaçmak/üstüne gitmek değil

Her zaman nasıl davranıyorsan öyle davran

Genel olarak onu görünce elim ayagima dolaniyor bence iyle hic davranmayayim

Bu arada keske kafamdada bitirebilsem ama iste hicbirsey olmamis gibi yapamiyorum ozelliklede o zamanlarimizi cok ozluyorum 10 dk lık bir boslukta bana zaman ayiran biri vardi onceden ama sinsi umrunda bile degilim ister istemez incitiyor acitiyor

ilk basta ilgilenip sonra ilgisini cekti degilmi? simdi kaciyor kovalamaniz icin ...resmen milli taktik sizde arkadasiymis gibi davranin zoruna giderse kendi gelir
Aynen oyle yapti
Sanirin sogudu benden yani oyle olmasa niye hicbirsey olmamis gibi davransin

Gecen gun oturuyorduk bana bi cikolata alirmisin dedim simdi yerimden kalkamam dedi oyle uzuldum ki eskiden hic oyle degildi

Aslinda dusununce bizim tek irtak noktamiz bile yok zaten birsey olacagi yok uzak durmam en iyisi diye dusunuyorum ama yinede kiskaniyorum

Onun ilgisi sevgisi yalanmis.boşver sende umursama.böyle duyguları değişen yalanci insanlarla olma.sevginden emin olunca elde edince bırakmış işte. Hatta biriyle görüş duysun.çokta mutlu gözük.kendini bisey zannediyor.burcu ne bu arada?

Zaten belli bi heves oldugugu ama gecen arkadaslarla bi fotografimiz vardi yaninda bi erkek arkadas vardi direk fotografta yanimsakinin kim oldugunu sordu onu merak etmis gecende bi arkadasimin isi vardi yanima ugramisti biseyden soz oderken su gelen arkadasinmiydi uzun boylu zayif tipsiz olan dedi hemen halbuki arkadasim standartlarin ustunde diyebilecdgim kadar yakisikli sayilir biriyle gorunce falan bi kac gun tekrar duzeliyor sonra aymi bende cok sıkildım doğrusu

Aslan burcu sanirim
Birde anladigim kadariyla simdide is yerinddki baska bir kiza oyle ilgi alaka gostermeye basladi

Ayran gönüllü gibi.

Gibisi fazla geliyor sanki

Ama bazende belki tanimaya calisti olmadigini anladi vazgecri diye dusunuyorum kotu dusunmek istemiyorum
Ya erkekler böyle belli belirsiz hareketler yapıyorlar.Benim ilişkilerimde de hep öyle açık kapı bırakır gibi yaptılar ama sonuçta bişey çıkmıyor arkadaşım.sen tamamen bitir gelirse o zaman gelir yoksa sen sevdiğini belli edersen arada kalırsan daha çok uzaklaşır ve seni de arada bırakır.ben bunlari çok yaşadım. Erkeklerin çok gelgitleri oluyor.

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim ben zaten aklimda kesinlikle bitirdim suan problem ettigim sey mesafe koyamiyorum olusum yada mesafede fazla ileriye gidisim mesela ya yine yanina gidip eskisi gibi fazla fazla oturuyorum yada o geldiginde mutlaka kalkiyirum onunla ayni ortamda bulunmak istemiyorum

Anlayacaginiz yanina gidince hala kendini birsey zannedip bi havalara giriyor bizim odaya gelince kalkip gitmemde kendisinden kactigim hisdini uyandiriyor ona ve ortamdakilere arasini bulamiyorum anlayacaginiz

Oyle bi olayim istiyorum ki oradaki herhangi birinden farki olmasin ama nasil olacak onu bilmiyirum birdd bebde o irade yok

Güçlü ıradeli ve doğal olmak zorundasın.doğal ol.takma fazla büyütme.

Güçlü ıradeli ve doğal olmak zorundasın.doğal ol.takma fazla büyütme.

Her sabah evden cikarken bugun umursamayacagim o yokmus gibi davranicam diyorum tum gunu iyi gecirdiysem bile cikisa yakin elime yuzume bi sekilde birsryleri bulastiriyorum insallah bundan sonra iradeli bir tavır sergilerim

Dengesiz erkek modeli.. Gıcık olurum bu tip erkeklere.. Gecmiste buna benzer biri ile görüşmüştüm bir süre. Adını koyamadığım bir durumumuz vardi aynen sizinki gibi. Kısa sürdü tabi cunku ben soğudum ve haliyle uzaklaştım. Çark tersine döndü sonradan fakat bende gemiler batmıştı.
Takınmış olduğunuz tavır da gayet yerinde bence.. Hatta böylesine çok bile..

Tam olarak sanirim bu sizin dediginiz adı konmamıs birseyler

Ve sonra digerleri gibi biri oldum hala zaman zaman bi değişiyor ama artik o yorulmuslukla insanda giden gidiyor

Gecsn odaya ugradi ne iciyorsun dedim icmiycem dedi ısrar ettim bitanesin ya sende olmasan burda dusunenim yok dedi sinirlenmustim niyeyse ben oyle oldugumu hissedemiyorum dedim isime dondum

En fenasida kendimi tutamiyorum bi araya bu laf sokuyorum

Bu soruyu soruyorsan zaten burdaki söylenenleri de yapamayacaksın.O yüzden bence en iyisi şehrini değiştir.Çünkü gerçekten değişsin istersen bundan başka çare yok .Gerçekçi olmak gerekirse.

Yerinizde olsam laf sokmayı durdururdum. Ve yokmuş gibi davranırdım. Aksi takdirde şımarmaya devam edecektir. Ve tabi kendine de çeki düzen vermeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…