Sonradan Mesafe Nasıl Konulur Başarabilen Var Mı?

Bu soruyu soruyorsan zaten burdaki söylenenleri de yapamayacaksın.O yüzden bence en iyisi şehrini değiştir.Çünkü gerçekten değişsin istersen bundan başka çare yok .Gerçekçi olmak gerekirse.
Bunun icin imkanim olsa inanin hic durmazdim

Her sabah vazgectim artik ne yaparsa yapsin umrumda dsgil diye gidiyorum hatta bugun hic odasina ugramiycam diyorum kendimi tutuyorum bi bakiyorum o gelmis elim ayagima dolaniyor
Sadece bir hoslantiydi ben bosluktaydim bi sure sonra gececek diyorum ama baskadiyla ilgilendigini gorunce icimde firtinalar kopuyor

Is yerinde bir kiz var seviyordum kizi normalde ama suan samimi olduklarini gorunce ikisindende nefret ediyorum kizla konusasim gelmiyor

Dusunuyorum kizin bana bi zarari olmamis cocugun bana olan ilgi alakasindanda haberi yoktu sucu ne ki diyirum ama yinede aklima geldikce bozuluyorum

Cok haklisiniz sanirim cok simardi onu simartan tek nedende benim
Banada böyle ılgı duyan bırı vardı geldı gıttı geldı gıttı sonra ne oldu sözlu bır kıza yanastı ve iş ortamında benım dalgamı gectı agzımdan cıkan kelımelerı arkadaslarına yetıstırmıs ve gulmeye basladılar.Uzak dur sana tavsıyem.

Böyle karaktersızlere meydan verme sana yapılanın aynısını bana yaptılar sonuç bır anda yerın dıbıne gectım rezıl oldum ınsanlara suan baska kızla hemde elın sözlusuyle.

Böyle karaktersızlere meydan verme sana yapılanın aynısını bana yaptılar sonuç bır anda yerın dıbıne gectım rezıl oldum ınsanlara suan baska kızla hemde elın sözlusuyle.
Gecmis olsun gercdkten tam karaktersizine denk gelmissiniz

Ben bu insanin dahs oyle bir hareketine sahit olmadim ama yinede insan kimin ne oldugunu bilemiyor

Gerçekten kafanda fazla büyütme.
Olayı içinden çıkılmaz hale getircek olan yine sensin.

Anladığım kadarıyla silleyi yemeyince bi muhabbetten akıllanmıyorsun..
Bir zamanlar bende o kafadaydım.
O yüzden sana uzatma diyorum.
Fazla söze bulamak istemiyorum.
Yoksa konuşulacak çok şey var ..

Haklisiniz insanin cani tam yanmayinca anlamitor nasil bi hata yaotigini

Gitme gibi bi alternatifim yok simdi elimden geldikce nasil uzak durabilirim dusuncesindeyim nasil ona olan ilgimi aklimdan silerim irade sahibi olurum diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…