- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Eski konularınızı bilen biri olarak pişman olmayacağınızı düşünüyorum.
Çünkü sürekli sizi değiştirmeye çalışan biri vardı. Sürekli kendi dünyasına uygun hale getirmeye çalışıyordu sizi.
En basiti açık bir kadını yavaş yavaş kapamaya çalışıyordu. En başında gördüğü sevdiği kadının kılık kıyafetine kadar saygı duymadan değiştiren bir adamdı. Evlendikten sonra kıskançlıkları ve baskıları artacaktı, genelde hep böyle olur.
Cesaretiniz için kutluyorum, inşallah hiç bir zaman pişman olmazsınız ve çok çok mutlu olursunuz.
O konuna da demiştim.Ufak bir şey gibi geliyor o ne var kısa kol giyerim diyorsun ama değil.Çok teşekkür ederim yaa çokk.. İnanın duymak istediklerim bunlar, çok sağolun... Şimdi çok daha rahatım..
Demek ki hallolmayacak sorunlar varmış bitmiş.
Bence çok iyi yapmışsın bu kadar az zaman kala cesaretin için tebrik ederim.
Sorunlu nisanlilik hep bosanmayla bitiyor ya da ömür boyu katlanıp ezik büzük yaşayarak.
Belki simdi anlamazsin ama emin ol zaman geçtikçe çok dogru birşey yaptığını anlayacaksın.
Inan nişan atmak boşanmanın yanında devede kulak bile değil.
O konuna da demiştim.Ufak bir şey gibi geliyor o ne var kısa kol giyerim diyorsun ama değil.
Ha kapalı görmüş sevmiş açıl demiş ha açık görmüş kapan demiş zerre fark yok. Kabullenemeyecekse kadının dış görüntüsünü en başından o yola girmeyecek.
Bir erkek için değişmek mutluluk getirmez. Eninde sonunda pişman olursun.
Üzülmen çok normal. İçine atma üzül elbette ama umuyorum seni olduğun gibi sevip saygı duyacak biri de gelecek hayatına ve pişman olmayacaksın.
Benim çok eskiden aşırı kıskanç bir sevgilim vardı burnumdan getirirdi nefes aldırmazdı. Ayrıldık başta üzüldüm. Ama çok değil iki sene sonra şükreder hale geldim. Ben o kıskanç manyakla asla mutlu olamazdım bir ömür çile çekerdim. Bazen cidden Allah koruyor.
Nişan atmak elbette farklıdır ama ileride pişman olmadan iyidir. Umarım çabuk atlatır çok mutlu olursun. Ama güçlü bir kadınsın yaparsın
Haklısınız.. Böyle olumlu destekleyici yorumları okudukça çok Mutlu oluyorum.. Ben çaba sarfettim, 11 ay nişanlı kaldık, eğer evlilikte ciddi bir insan olmasam çok daha önce bitirirdim.. Ama uğraştım gerçekten, ve sorunsuz günümüz geçmemeye başladı ve bu verdiğim kararın doğruluğuna emin oldum.. Pişman değilim, umarım olmayacağım da..
O yollardan çoktan geçtim.......
Etrafimda da çok örneği vardı.
Emek vermen iyi olmuş en azindan ilerde vicdan yapmazsin.
Sadece şu foruma baksan yeter. Evliliğinde sorun yaşayan herkesin nişanlılık doneminde başlamış catirdamalar.
Kucağında cocugunla ayrılmak başka nişan atmak cooookkkk başka. Haline sukret allah sana bu cesareti vermiş ki bitirmissin.
Ve bu forumda meşhur bi söz vardır
Nişanlılık evliliğin fragmanıdır...
Fragmanını beğenmediğin filme niye gidesin?? :)))
:)
Mutluluklar
zaten nisan bunun için var cnm.iyiki evlenmedin boşver unutur gidersin nasip değilmiş olmasi da zaten boylesi.evlilik kumar gibi birşey güçlü ol çok dur cevreye kulak asma.iş bulup calissan en iyisi olur senin için.zor bir süreç ama geçer gider hayatını zehir etme sakin kendine.nasibinse gelir hintten yemen den nasip değilse ne gelir elden...hayırlısı olsun hakkında insallah...
Çok cesursun tebrik ediyorum hayirlisi olsun hakkinda insallah
En doğru kararı vermişsin arkadaşım tebrik ederim şimdi belki biraz sancılı bir süreç olacak ama güçlü olduğuna inanıyorum umarım bundan sonra hayat tüm güzelliklerini sana verir.
Çabuk gelir mi bilmiyorum ama mutlaka gelir canım insallah ama böyle birisi ile olsaydın asla gelmeyeceği kesin.Merhaba kızlar...Hayırlı akşamlar...
Nişanlımla ilgili açtığım ilk değil ama,son konum...
Ebediyen bitirdim artık bu birlikteliği..
Bugün son noktayı koydum..
Artık beni eleştiren,devamlı geçmişimi önüme seren,yaptığım en ufak davranışa takılan,her hareketime dikkat edilen bu birlikteliği artık devam ettiremedim...
Düğüne tam olarak 22 gün kala bitti...
Mesaj ve konuşma ile oldu bu bitiş,daha sonrasında bize gelmiş,sırf eşyalarını almak için...
Bizden,ailemden biri bir daha bu eve adım atmaması için geldim dedi..
Sizden gelen en ufak bir çiviye göz koyacak insan değilim ben dedim,hazırlayınca kardeşine söylerim alır gider dedim..
Hali kötüydü ağlıyordu,çok üzgün durumdaydı..
Ben ise soğuk kanlıyım şuan,biraz ağladım.. sonra toparlamaya çalıştım, ne var ne yok aldıkları,nişanlımın aldığı her şeyi hazırladım koydum.. Yarın kardeşini arayacağım gelsin alsın..
Şimdilik çalışmıyorum,sınava hazırlanıyordum evdeyim..
Bu durumu kolay atlatmak için belli etkinlikler yapmaya çalışacağım..
Sadece içimi dökmek istedim.
Umarım güzel günler çabuk gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?