Sonsuza dek bitti...

bitmesi gerekiyorsa bitmeli. zorlanmamalı. bence en güzel seçimi yapmışsın. sevgi yoksa saygı olmaz, saygı yoksa sevgi neye yarar.

Her konuna yazdım neredeyse, bu adamla kişiliğiniz dünya görüşleriniz farklı. Dönme artık yazma sorma kendine yepyeni bir hayat kur ! Aşık olacağın bir adamla evlen.

"insanlar yalnız kalmaktan korktukları için evlenirler, ama evlendiklerinde hepten yalnızlaşırlar." şu sözü çok seviyorum çok manidar!

Evet her konumda bir yorumda bulundunuz, teşekkür ederim..
Bitti artık.. Hazırladım her şeylerini.. Yarın gelip alsınlar ben evde dahi bulunmayacağım.. İnşallah karşıma beni çok seven ve benim sevebileceğim biri çıkar..

Daha önceki konularına baktım da zaten sürekli ayrilik konusu dile getiriliyormuş en son actigin konuda da düğüne 43gun kala bitti yazmissin yeniden barismissiniz. Görünen köy kılavuz istemez derler tekrar barışmak gibi bir hata yapmazsınız umarım. Anladığım kadarıyla nisanlinizla hayat gorusleriniz çok farklı mutlu bir evlilik olmayacagi aşikarmis zaten. Doğru bir karar olmuş bence. Aklıma bisey takıldı ama önceki konularinizdan birinde eski sevgilinizden mesaj geldiğini yazmissiniz birbirimizi çok sevdik falan.. acaba nisanlinizla anlasamamanizin altinda eskiyi unutmamış olmanız yatıyor olabilir mi? Belki siz bile farkında degilsinizdir kendinizde min misiniz

Canım inş. karşına seveceğin mantığına gönlüne uyan bir adam çıkar , her konu da uyumlu olduğun birlikte olmaktan sohbet etmekten keyif aldığın ve en önemlisi hakkında hayırlı olan biri ve gönlünde razı olacağı biri çıkar. Rica ederim. Yazdım çünkü her seferinde bu adamla -/+ gibiydiniz. Daha güzel günlerin olucak neler geçmiyor ki !

Çook teşekkür ederim yaa çook çook.. Şuan o kadar çok rahatladım ki.. Allah ne muradınız varsa versin..

Yok o geçti gitti.. Ona dair içimde hiçbir sevgi yok..
O da nişanlanmış biri zaten artık, ona dair ne beklentim ne umudum hiçbir şeyim yok.. Tüm herşeyimde bu birlikteliğime adapte olmaya çalışmıştım..

Siz mi ayrıldınız nişanlınızdan

Yavrucum açtığın konulara baktım sen evliliğe hazır değilsin aileni de üzme başkalarının günahın a da girme

Genelde burda hemcinslerimiz haklıdır ama sizin hikayede öyle olduğunu düşünmüyorum. Eski konularnzdada sevmediğinizi söylemişsiniz neden sevmediği bir insanı bu kadar zaman oyalarki insan. Allah böylesiyle karşılaştrmasın ne sizi ne bizi. Bittiği iyi olmuş en azından..

Ah kardeşim...ne desen bilemedim acini paylaşıyorum evlenip bugün ayrilsamda emin ol evlendikten sonra ayrılmak çok çok daha zor ..Allahım hakkında hayirlisini versin...Bugün bas bas bağırdım acimayacaksin erkeklere ayrılınca hatalarından aciyip iki aglamasina bakmicaksin ..hayatıma senden daha fazla acı kattım ...düzelir dediğim için..

Önceki Açtığınız konuları okudum. Sanırım böyle olması sizin için daha iyi. Çünkü çok yıpranmış ilişkiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Evlenip bosanmaktansa böylesi belki daha iyidir..

Çok teşekkür ederim inş. Geçecek bu günler.. Benim için bugünden itibaren geçmişimde kalan bir kişi.. Rabbim karşıma daimi sürecek bir kişi çıkarsın inş..

Çok teşekkür ederim, amin

Eski konularınızı bilen biri olarak pişman olmayacağınızı düşünüyorum.
Çünkü sürekli sizi değiştirmeye çalışan biri vardı. Sürekli kendi dünyasına uygun hale getirmeye çalışıyordu sizi.
En basiti açık bir kadını yavaş yavaş kapamaya çalışıyordu. En başında gördüğü sevdiği kadının kılık kıyafetine kadar saygı duymadan değiştiren bir adamdı. Evlendikten sonra kıskançlıkları ve baskıları artacaktı, genelde hep böyle olur.
Cesaretiniz için kutluyorum, inşallah hiç bir zaman pişman olmazsınız ve çok çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…