sonsuza kadar

Güzel.
O da sizi 1 aya unutup başka kızlara koşsun.
Harika plan.

Valla 5 dakkada gömüyorlar..1 hafta da insanlar ölüm var be psikolojisine giriyor sonra unutuyor. Sizinki de 1 hafta bir garip hisseder 2. hafta normale döner.

ben öldükten sonra kossun , kosuyordur da sımdıen .

Eh süpermiş.
Biraz dramatik ve işlemeyecek bir plan ama neyi ispatlama derdindesiniz bilmem.
Ek olarak, ölümü seçme şansınız yok. Bitmesi gerektiği zaman bitecek.
Bilek kesiklerinde ölüm süresi uzundur muhtemelen haataneye yetiştirilirsiniz. Ondan sonra da psikiyatride yataklı tedavi. Ölmek de yok doktor tamam diyene kadar oradasınız.

Yazık ana babanıza
Mevzu ne bi oğlan sevmiş bizimki.
Çokkk mantıklı

Ben birini sevmiyorum o da geçip karşımda intihar ediyor. Zerre acımayacağım gibi salağın çnde gideniymiş oh iyi ki kurtulmuşum derim.

Bence giyin kuşan ve sonra bir psikologa git ruh sağlığın iyi olmadığı için çoğu şeyi yazmayacağım ama bir erkek yok diye hayatın bitecek kadar değersizse başımız sağolsun

maria dizisi la bu

hayır o kadar cahil, tecrübesiz ve çiğsiniz ki.. sanıyorsun ki sen ölünce o Ferdi Tayfur filmleri gibi berduş falan olacak.. öl annem öl, herkes kendi mezarını dolduracak, adam da taş çatlasın 1 ay sonra birini bulup gününü gün edecek, sende ... yoluna gitmiş olacaksın..

the end.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…