sonsuza kadar

kurtulacagım kurtulmalıyım

Elbette kurtulacaksın.
Dünyada ne dertler var ohooo millwt neler yaşıyo da yine ölüm düşünmüyor.
İnadına mücadele inadına hem de en sağlamından.
Önce doktor ne olur. Git anlat içinden geleni aklından geçeni her ne varsa. Tedavi olacağına inan, bu günlerin geçeceğine inan.
Hiçbir acı sonsuz değildir.
O pisliğe bir de "benim için kendini öldürdü" diye artistlik yapma fırsatı mı vereceksin?
Kim o yahu kim
Senin benim gibi bir insan
Dünyada tek mi eşsiz mi
Değil
Acın, depresyonun senin bu şekilde düşünmene sebep oluyor. Allaha inanmıyorsan (ki dilerim inancını geri kazanırsın) bilime inan.
Şu an yaşadığın stres yüzünden beynindeki tüm hormonlar, salgılar allak bullak olmuş durumda. Beynin ne yapacağını, nasıl tepki vereceğini bilemiyor. O yüzden ölüm çareymiş gibi geliyor.
Vazgeç
Herkese her şeye inat düzelt kendini.
Güzel günler olacak ama sen çabalarsan. 24 yaşında yenilgiyi kabul etmek niye?

Hayal kur ama güzelinden
Her şeyin çok güzel olacağı günlerin hayalini kur

Çok dramatik olmuş. Şu an mantıklı düşünemiyorsun. Silkelen ve kendine gel. Kim için ne için ölümü seçiyorsun. Annen baban vardır diye düşünüyorum. Ne hakkın var onlara bu acıyı yaşatmaya. Her işte bi hayır vardır. Bi çok kez gördüm. Kaybettim ama hep daha iyileri önüme geldi. Seni ölüme sürükleyen adamı değil, seni ölümüne yaşatacak sevecek adamı bul.bekle zamanı geldiğinde karşına çıkacak. Kendine ve hayata bi fırsat ver.

Bi erkek için hiç değmez yazik etme kendine Allah'a havale et hem bu dünyanı hemde ahiretini yakma topla kendini elin iti için kendi canını ve ailenin canını yakma

Bİ kadınım başına böyle bise gelse eski sevgili gözünün önünde intihar etse bi ömür etkisinden kurtulamaz . Ama erkek en fazla psikolojik sorunlu yazık oldu der geçer.
Onu gerçekten cezalandırmak pişman etmek istiyorsan mutlu ol. Yeni sevgili yeni bi hayat.. ve o unutulduğunu izlesin. Ancak böyle pişman edersin. Hayatından çıkarak ve senin hayatına girmesine izin vermeyerek...

yahu bırak seni sevmeyen ölsün:))
şaka şaka kimse ölmesin.zaten zorla sevmek zorunda da değil.
seni sevmeyen adamı olumunle cezalandirmaz daha çok yuceltirsin.
emin ol hayat boyu vicdan felan yapmaz hatta dalga geçerler.
su an burda dalga dediğin şeyler varya yazılan onun fazlasını diyarsin yada duyamazsin arkandan.
herkesin derdi kendine ağır ama herkesin yükü tasiyabileceginden fazlası değil.
sadece güçsüz hissediyorsun.
madem bu kadar asiksin kendi içinde yaşa.bazen güzel olan aşktır hissettiklerindir.karşıdaki değildir bu kadar cazip gelen.duygularindir.
ağla zirla hayal kur kavuşama.
taki yeni biri çıkıp
vay be iyki olmamış diyene kadar sürer emin ol.
"yaradilani sev yaradan'dan ötürü."
inancın yoksa da canının kiymetide mi yok?

biz nasıl kurtaralım yahu seni.. ne kadar çabuk vazgeçiyorsunuz hayattan.. 30 lu yaşlarımın başındayım diyeyim, evliyim, çocuklarım var, kedim var, işim var, bir de kafam dağılsın diye üniversiteye hazırlanıyorum yeniden.. bir kıçı kırık adam için ne kolay vazgeçiyorsunuz hayattan yahu.. kalk, silkelen, iş ara, üniversiteye gir, yurt dışına çık, alışveriş yap, kuaföre git, bağıra bağıra şarkı söyle, konsere git, yeni bir dil öğren, yabancı arkadaşlar edin.. para biriktir central park da koş git yahu.. nefes almak kadar güzel bir şey var mı hayatta, her saniyenin kıymetini bil.. seni sevmeyen de mabadını yesin :)

Canim,

Bak burdaki arkadaşlarin, ablalarin, kardeslerinde ayni fikirde. Özeldende yazdim sana. Değmez! Önünde okadar yillar var ki yasanicak. Inan bana illerde okadar cok utanicaksinki bu söylediklerine gulup geciceksin.

Yarin kuaförde randevu al saçlarını boyat, bakim yap giyimini makjazini değiştir gelistirmek icin kitaplar oku hatta kendini mutlu olarak yansitki. Seni uzenler pisman olsun. Sen oturdugun yerde uzulursen, inthar etmeyi dusunursen kendini ezik gibi gosterirsen herkez ustune basicak. Bu forumda herkez sevdi kimisi kavusamadi. Kimisi ask dolu ile sevgiyle evlendi ama halen mutsuz. O yuzden kendini onemse, ilk once sen. Bu dunyada ne yaparsan yap zaten yaranamazsin..o yuzden guclu ol kendine bak. Onlar pisman olsun. Sen inthar edersen ancak arkanda zavali kiz derler, sonra bir vakte kader unuturlar. Ve yasamina devam ederler hatta o salak cocuk baskasini bulup sevicek ve sen inthar etmis olucaksin.. deger.mi ya? Annene babana yazik degilmi.. kendini topla cabuk ve kahve ismarla kendine

Hayranim böyle kadinlara.

Son düzenleme:
tamam kurtarın benı , kurtulayım , kım ıster yoksa mutsuzlugu olmeyı

kurtulmak iste diye silkeledik bak iyi yapmışız..
bak geçen gün babası ölmüş abileri ve ablası yetiştirme yurdunda büyümüş 13 yaşındaki kıza bir otobüs şoförü tecavüz etti.
hayatta bunlar varken utanmıyormusun sen ölmek istemeye?

toparla kendini okulun falan yok mu? asıl hayata.

Kendinizi öldürdükten sonra en çok 1 sene depresyona girer adam sonra yeni bir hayat kurar kendine yani olan sana olur
Yazık etme kendine önce bir alışveriş yap saçlarını boyat ara bir kaç arkadaşını eğlen gez toz varsa fırsatın minik bir tatil yap
Sen ölünce hayat durmayacak insanlar yine yaşayacak yine gülecekler yine mutlu olacaklar ama sen ne bu dünyada ne de ahirette mutluluğu yaşayamayacaksın

Aşk acısı çekmeyen insan görmedim henüz. Herkes böyle şeyler yaşıyor, hayatın içinde gayet olağan şeyler bunlar. Aklıma intihar eden bir öğrencim geldi. Salak bir çocuk yüzünden kıydı kendine o da. Sonuç o salak oğlan şu an evlendi mesut bahtiyar yaşıyor. Benim zavallı öğrencim de anne babasına yeryüzünün en büyük acısını yaşattı. Bir anne olarak böyle bir şeyi annenize yapmaya hakkınız yok.

Yavaş olsun istiyon da . Sen acı çekersin o çekmez ki. O iş yaş. Bence başka bir şekilde onun aklına kazı kendini. Ölüm çare değal

Kusura bakmada cokmu pembe dizi izledin sen ne saçma karsisinda ölecek adamda bu acıyla yasayacak oylemi yahu erkek milleti karısınin cenazesindeyken bile gözleri yeni hatun arar sen neyin kafasindasin hayatını bitircekmis tanrıya inanmiyomus bikere o tanrı değil Allah Allah'ın hiçbir isminde tanrı yoktur bunu özellikle belirtiyim yapmak istediğin şeyde yapmaya calistigin şeyden çok daha saçma ve inandirici değil velevki gerçek sana bol şans ne diyim bu saatten sonra sadece yazık gençlere zayıf kadinlara bı erkek için o kiymetli hayatini sonlandiran kadınlara açıyorum bı erkek için yaşayan kadınlara aciyorum gerçekten çok yazik

kac yaşındasınız canim ne kadar bir iliski bu. simdi böyle düşünüyorsun ama değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…