kurtulacagım kurtulmalıyım
Aynı beninsanın kendini en iyi hissettiği, tüm kötülüklerden uzak yerde, secdede
Bu hayatta onceligin kendin olursan bir cok sikintindan olumsuz dusuncelerinden kurtulursun.Kimseye kendinden fazla deger verme bak o zaman her sey nasil degisiyor.kurtulacagım kurtulmalıyım
aşka inananın yaratıcıya inanmaması,piki.ınanmıyrum bır yaratıcı olduguna
biz nasıl kurtaralım yahu seni.. ne kadar çabuk vazgeçiyorsunuz hayattan.. 30 lu yaşlarımın başındayım diyeyim, evliyim, çocuklarım var, kedim var, işim var, bir de kafam dağılsın diye üniversiteye hazırlanıyorum yeniden.. bir kıçı kırık adam için ne kolay vazgeçiyorsunuz hayattan yahu.. kalk, silkelen, iş ara, üniversiteye gir, yurt dışına çık, alışveriş yap, kuaföre git, bağıra bağıra şarkı söyle, konsere git, yeni bir dil öğren, yabancı arkadaşlar edin.. para biriktir central park da koş git yahu.. nefes almak kadar güzel bir şey var mı hayatta, her saniyenin kıymetini bil.. seni sevmeyen de mabadını yesin :)
Merhaba Arkadaslar aranıza yenı katıldım. Ben birini çok sevdim çok aşık oldum ama cekmediğim acı kalmadı onun yuzunden , şimdi anlatırsam çok uzun olur . Depresyonun belkı de en agır donemındeyım. Kısacası initihar etmek istiyorum. Nasıl yapacagımı da planladım. Şimdi deger mı ya da gıt tedavı ol dıyeceksınız ama ne deseniz bos , ben de ıstemzdım boyle olsun ama hıcbır seye ınancım kalmadı ne bır tanrıya ne ınsanlara ne de kendıme . Yıldızname baktırdım buyu yapmıslar dedı adam bana ayırma buyusuymus falan fılan bunların artık bır onemı kalmadı zaten , inancım sıfır artık .
Ona kendımı sonsuza kadar unutturmayacagım . Planıma geleyım şimdiye kadar yeterınce okudunz zaten .
Evlenemedım onunla o bembayaz gelınlıgı gıyemedım . Bu yuzden beyaz uzun bır elbıse alacagım . Dükkanlarına gideceğim o tek basınayken . ÖZenle saclarımı yapacgım bır zamanlar en sevdıgı kokuyu sıkıp karsısına gecegım . Son cumlelerımı kuracagım , dıyecegım son gorusun benı artık , kurtuluyorsun tamamen , bugun bizim düğün gunumuz dıyecgım ve bılegımı kesecegım . Evet bunu yapacagım artık emınım . Ha olurda hastaneye yetırtırır dıye onlem de alacagım . Bİlmşyorum belkı bayılır elını kolunu bagladıktan sonra yaparım . gercı nasıl bayıltırım onu da bılmıyorum . ama onun yanında ölecegım ve hıcır sey yapamayacak . Bir hayat gdecek onun yuzunden . Kanım ala boyasın o beyaz elbıseyı son gördüğüm gozlerde onun gozlerı olsun . BElki yalnızca bır kez pısman olsun neden ona butun bunları yaptım dıye . Bu arada sızınle kafa bulmak falan degıl amacım , istegım bana acımanız da degıl . Sizler benım son dostlarımsınzı . İlk vedalastıklarım belkıde . Sİz mutlu olun ve uzulmeyın ben olamadım . Artık herkes mutlu olsun
tamam kurtarın benı , kurtulayım , kım ıster yoksa mutsuzlugu olmeyı
Kusura bakmada cokmu pembe dizi izledin sen ne saçma karsisinda ölecek adamda bu acıyla yasayacak oylemi yahu erkek milleti karısınin cenazesindeyken bile gözleri yeni hatun arar sen neyin kafasindasin hayatını bitircekmis tanrıya inanmiyomus bikere o tanrı değil Allah Allah'ın hiçbir isminde tanrı yoktur bunu özellikle belirtiyim yapmak istediğin şeyde yapmaya calistigin şeyden çok daha saçma ve inandirici değil velevki gerçek sana bol şans ne diyim bu saatten sonra sadece yazık gençlere zayıf kadinlara bı erkek için o kiymetli hayatini sonlandiran kadınlara açıyorum bı erkek için yaşayan kadınlara aciyorum gerçekten çok yazikMerhaba Arkadaslar aranıza yenı katıldım. Ben birini çok sevdim çok aşık oldum ama cekmediğim acı kalmadı onun yuzunden , şimdi anlatırsam çok uzun olur . Depresyonun belkı de en agır donemındeyım. Kısacası initihar etmek istiyorum. Nasıl yapacagımı da planladım. Şimdi deger mı ya da gıt tedavı ol dıyeceksınız ama ne deseniz bos , ben de ıstemzdım boyle olsun ama hıcbır seye ınancım kalmadı ne bır tanrıya ne ınsanlara ne de kendıme . Yıldızname baktırdım buyu yapmıslar dedı adam bana ayırma buyusuymus falan fılan bunların artık bır onemı kalmadı zaten , inancım sıfır artık .
Ona kendımı sonsuza kadar unutturmayacagım . Planıma geleyım şimdiye kadar yeterınce okudunz zaten .
Evlenemedım onunla o bembayaz gelınlıgı gıyemedım . Bu yuzden beyaz uzun bır elbıse alacagım . Dükkanlarına gideceğim o tek basınayken . ÖZenle saclarımı yapacgım bır zamanlar en sevdıgı kokuyu sıkıp karsısına gecegım . Son cumlelerımı kuracagım , dıyecegım son gorusun benı artık , kurtuluyorsun tamamen , bugun bizim düğün gunumuz dıyecgım ve bılegımı kesecegım . Evet bunu yapacagım artık emınım . Ha olurda hastaneye yetırtırır dıye onlem de alacagım . Bİlmşyorum belkı bayılır elını kolunu bagladıktan sonra yaparım . gercı nasıl bayıltırım onu da bılmıyorum . ama onun yanında ölecegım ve hıcır sey yapamayacak . Bir hayat gdecek onun yuzunden . Kanım ala boyasın o beyaz elbıseyı son gördüğüm gozlerde onun gozlerı olsun . BElki yalnızca bır kez pısman olsun neden ona butun bunları yaptım dıye . Bu arada sızınle kafa bulmak falan degıl amacım , istegım bana acımanız da degıl . Sizler benım son dostlarımsınzı . İlk vedalastıklarım belkıde . Sİz mutlu olun ve uzulmeyın ben olamadım . Artık herkes mutlu olsun
kac yaşındasınız canim ne kadar bir iliski bu. simdi böyle düşünüyorsun ama değmezMerhaba Arkadaslar aranıza yenı katıldım. Ben birini çok sevdim çok aşık oldum ama cekmediğim acı kalmadı onun yuzunden , şimdi anlatırsam çok uzun olur . Depresyonun belkı de en agır donemındeyım. Kısacası initihar etmek istiyorum. Nasıl yapacagımı da planladım. Şimdi deger mı ya da gıt tedavı ol dıyeceksınız ama ne deseniz bos , ben de ıstemzdım boyle olsun ama hıcbır seye ınancım kalmadı ne bır tanrıya ne ınsanlara ne de kendıme . Yıldızname baktırdım buyu yapmıslar dedı adam bana ayırma buyusuymus falan fılan bunların artık bır onemı kalmadı zaten , inancım sıfır artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?