sonsuza kadar

hayır gerı donmesı veya tekrar asık olması ıcın degıl amacım blöf yaomakta degıl ben sadece ölümümü sectım . yas 24e ramak kala . belkıde olamadan
He yani seni hastaneye götürse sana yalvarsa nolur affet diye affetmeyeceksin? Sakın bir adamın size acıdığı için yanınızda olmasına izin vermeyin

He yani seni hastaneye götürse sana yalvarsa nolur affet diye affetmeyeceksin? Sakın bir adamın size acıdığı için yanınızda olmasına izin vermeyin
ben bana acımasını beklemıyorum her ınsan olumunu secebılmek ıster . ben sectım

Yaptığın kimseye acı vermez hele o salağa hiç vermez. Belkide evlenseydin bu gençlikte bu ağır depresyona sokan hödük kişisi seni elinde çoluk çocukla sokağa atardı..
Acı vermez dedimde aklıma geldi eğerki annen yaşıyorsa işte o çok acı çeker canım çünkü anneler evladı ne yapmış olursa olsun hep affeder evladını..
Kendini dinleme canım bazen insan kendi kendine düşman olur..
Sen kalabalığa karış oturuyosan kalk.. Ayaktaysan dışarı çık..
Bi işe gir, hastanelerde onkoloji servisinde yatanları ziyaret et..
Bir nefes daha yaşamak için kemoterapi alanları izle..
Madem ölüm çok kolay geliyor git mezarlığa akşama kadar otur...
Sevenlerinin arkasından göz yaşı döktüğü cesetleri izle..
İmkan bulursan caminin gasılhane bölümüne de git ölünce neler oluyor nasıl mezara giden süreç bak gör..
Bi nefesin önemini huzurevinde yatalak kalan yaşlılarla birazcık sohbet etsen anlarsın..
Demem o ki ne o salak hödük için ne herhangi bir şey için kendini hiç uğruna, yaşayabileceğin bir aşk,tanışıp sevenileceğin yeni yerler keşfedebileceğin insanlar, çok istediğin bembeyaz gelinlikle pistte dans ederken düşün..
Herşey geçip gidiyor yeter ki amacın ve yaşamiçin birazcık aklın olsun..
Çözümsüz dert yok hele aşkmış vb oooooo neler neler bulursun neler neler olur hayatında..
İnancım kalmadı demişşin ya bence inanç insandan gitmez .. Sadece bazen yapıp edemediğimizi düşünüp çok pervasız yaşayıp sonrada ben inanmıyorum ki .. Hıhhh deyince kurtulcakmışız gibi hissediyor insan..
Hayır canım sen varlığından ve sana verilen candan sorumlusun .. Kafanı kuma gömsende sorumlusun ve böylesine büyük bir evrende bir hiç uğruna kendini heba edersen inansanda inanmasanda sorumlusun..
Hayatta her zaman başka seçenekler var ve sen bu sçenekleri görüp bilmeden ben caydım diyemessin..
Evet kendi doğumumu seçmedim demişşin de hiç mi bu yaşadeğin ya iyki dediğin olay yaşamadın..
Canım inan elin ayağın tutmasa beyin felci geçirsen konuşamadan altına yapsan bile caymak yerine ..... Kimdi o bir bilim adamı vardı kara deliklerle ilgili çalışma yapan hemde ağır özürlü.. Hah işte o bile yaşama böyle tutkulu ve üretkenken .. Sen daha kendini gerçekleştirememiş bi adem için bunları kuruyorsan.. Kusura bakma ama üretmiyor insanlarla iletişim kurmuyor ve görmüyor duymuyorsun demektir..
Bi silkelen kendine gel ..
Üç kuruş paran varsa bi karadeniz turuna çık şu 7 gece 8 gün olanlardan ..
Bak içime doğdu bol bol fotoğraf paylaş ve bakımlı neşeli ol .. O gezi senin hayatını olumlu yönde çok değiştirecek...

Kendini öldurcegine hayata daha çok baglansan spor yapsan şık şık giyinsen guzellessen kendini gelirstrsen koluna da taksan bi yakışıkli onun önünden geçsen daha fazla acı çeker aslnda hem senide hiiiic unutmaz ama ölürsen ki bu planla asla olmezsnde olduki öldün iki gün snr kızlar benim.için inthr etti vakti zamannda falan die anlatr:)

kalbım sıkısıyor ınanın , her ınsan gıbı bende çok ıstedım mutlu olmayı . bu dedıklerınız o kadar mantıklı kı . benımle herkes dalga gectı burda ama sız ınanarak yazdınız benı cıddıye aldınız cok tesekkur ederım. sonuc ne olursa olsun

Şakaysa yazık, gerçekse dahada yazık.
Değer mi? Değmez.
Bir çok seçenek varken ölümü seçiyorsan bu senin ahmaklığın olur.
Herkesi, onu, bunu boş ver.
Kendin için yaşa. Henüz tamamen kendin için yaşamadıysan da ölme.

Sizi tebrik ediyorum, benimlem ayni fikirde olduğunuz icin ve temkiki yaklaştığınız icin. Böyle hanimlar iyiki var, ve herzaman bu zihniyette olan insanlar cevremizde olsunki dahada güçlenelim.

Cunki kimse sizin kendinizi oldureceginize inanmak istemiyor.Gercek olmanizi istemiyor.Ciddiye almamaktan degil.

Cunki kimse sizin kendinizi oldureceginize inanmak istemiyor.Gercek olmanizi istemiyor.Ciddiye almamaktan degil.
pekı dalga gecmek bu cok mu ınsanca , hayır bırısı olmeyı ısterken bıle ınsanlar ondan ne ıstıyor anlamıyırum . tamam sıze gore cok salagım , aptalım , ergenım vesaıre . Ama neden bu asagılama gercek olma ıhıtmalı sızı korkutmuyor mu ben boyle asagılıyorum ama ya gercekse dıye . ıkı kere dusunun bır sey yazarken . Ölmeyı ısteyen bır ınsan zaten yeterınce yalnızdır ve uzulmustur dahasına gerek var mı

napalım ciddiye alıp çanak mı tutalım.
belli ki aklın başında değil nazlayalım mı seni aklın başına gelsin diye dalga geçiyoruz.

Neden böyle bir yaziyi yazmak gereği duydunuz. Illa kizin intjar etmesini mi istiyorsunuz? Destek vermicekseniz bir kardeşinize, hic yazmayin bence.

Tatlım ben de aşk acısının en alasını yaşadım, lütfen kimse beni anlamıyor moduna girme öncelikle.
Ee kestin bileklerini öldün, nolacak? Ağlarsa annen ağlar, gerisi yalan ağlar. O adam bir üzülüp iki üzülüp üçüncüsünde artık aklına bile gelmeyeceksin. Yahu eşi vefat eden insanlar bile evleniveriyor, sen kime ne için acı çektirmeye çalışıyorsun? İnancım kalmadı demişsin, şeytan da çok güzel açığını bulmuş. İntihar etmek, zorluktan acıdan kaçmak kolay tabi. Asıl yaşama tutunmak başarı. Yahu insanlar neler yaşıyor haberin var mı..? En büyük acı sende mi sanıyorsun? En basiti hiç mi haber izlemiyorsun? Gir o kara toprağın altına, olan gençliğine olur, yazık olur.. Benim inancıma göre ahiretine yazık olur. Değer mi ya, valla kendine ve ailene yaparsın. Millet gayet günlük hayatına devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…