sonu nasıl olur

5 yıllık bir ilişkim vardı. Sizin gibi tüm üniversite hayatımi kapsayan. Ben mezun oldum ailemin yanına döndüm o ise okulu uzattı. Kpss ye girdim atama arefesinde tamda tercih döneminde küçücük bir tartışmadan bitirdi. Hem de mesajla. Numarasını değiştirdi. Kabullenemedim mesajla bitmesini. Sebep ne öğrenmek istedim. Kalktım onun şehrine gittim habersiz. Evine gittim ki ne goreyim meger başkası varmış. Ustelik de sonradan öğrendiğime gore ben o şehirden ayrılır ayrılmaz varmış o kız. Üstelik de beni biliyormuş. Bir süre beni oyalamışlar resmen. Şaka gibi. çok kötü zamanlar geçirdim ama şimdi çok mutluyum. İyi ki o zaman bunlar olmus da şimdiki sevgilimi tanimisim diyorum. Bir erkek bunca yıllık alışkanlığını bir anda terkedemez. En azından yerine baskasini koymadan. Sen önüne bak zamana bırak. Tabikİ canın acıyacak ama hicbir acı sonsuza dek sürmüyor. Birgün bir bakacaksın ki sadece anı olarak kalmış. Benim bazı durumlar farklıydı,o, yüzden atlatma sürecim biraz sancılı oldu ama şimdi çok mutluyum. Ve asla hatalarımı tekrar etmiyorum. Hayat da her aci bir ders.

Hayatında biri olmadığını çok iyi biliyorum ne senle ne de başkasıyla şimdilik kimseyle hiçbir şey düşünmüyorum dedi

Bence bitmez devam edersiniz sen yapacağını yapmışsın sıra onda hiçbir şey yapmadan seyret sadece, üstüne düşme, kendi hatalarını da düzeltmeye çalış bu arada ama illa ki dönecektir sabırlı ol 4 sene sonuçta dile kolay.

inşallah dediğin olur beklemedeyim bakalım artık

Siz bu tutum içinde devam ederseniz üzgünüm ama tekrar başlasa da fazla sürmez :50:

Kızlar 4 yıllık bir ilişkim vardır telefonda bitti ayrı şehirlerdeydik ben onun bulunduğu şehire gittim telefonda ayrılığı kabul etmedim bu arada tel numarasını değiştirdi ,arkadaşlar vasıtasıyla geleceğimi bildirdim gittim. O gelmesin karşılamam demiş ama ben gittim bekledim bekledim bekledim dönsün demiş dönmedim saatlerce bekledim o gelesiye kadar. Gelmek zorunda kaldı istemiyorum soğudum artık senden dedi.İstemiyorum dedi beni sevmiyormusun dedim emin değilim dedi.Ben bunları söylemek için geldim gidiyorum dedi bende beni burada yalnız mı bırakıyorsun dedim ama içim doldu kötü oldum oda ağladı yürüdük yürüdük banka oturduk tabi ben kendimi tutamıyorum nasıl sesli sesli hıçkırarak ağlayorum oda sıkıca sarıldı bana ağladık sımsıkı sarıldık sonra benim otobüs kalkcaktı otogara döndük orada ayrılma vakti gelince yüzüne baktım sonra bana sıımsıkı sarıldı bende ona sarıldım ayrılırken ellerimiz zor ayrıldı ama hiç arkama dönüp bakmadım öylece bitti ona hediye almıştım onu verdim o söz yüzüğü almıştı zamanında iade etmedim ben ayrılmak istemiyorum dedim acaba versemiydim ki ya da vermelimiydim? bizim ileride barışma durumlarımız olabilir mi kızlar yaa lütfen bişeyler söyleyin

senden ayrılan o çıkıp giden sensin v istemediği halde. ayrıca hattını bile değişmiş düşün... bence gitmekle hata yapmıssın yüzüğüde versen iyi olurdu ama şimdi bide onu vericem diye iletişime geçme. barşma durmunuz olrmu bilmem ama olursada uzun sürceğini sanmıorm.. sürsede senin sayende sürer ve sonçta yine bitr:20:

Kızlar 4 yıllık bir ilişkim vardır telefonda bitti ayrı şehirlerdeydik ben onun bulunduğu şehire gittim telefonda ayrılığı kabul etmedim bu arada tel numarasını değiştirdi ,arkadaşlar vasıtasıyla geleceğimi bildirdim gittim. O gelmesin karşılamam demiş ama ben gittim bekledim bekledim bekledim dönsün demiş dönmedim saatlerce bekledim o gelesiye kadar. Gelmek zorunda kaldı istemiyorum soğudum artık senden dedi.İstemiyorum dedi beni sevmiyormusun dedim emin değilim dedi.Ben bunları söylemek için geldim gidiyorum dedi bende beni burada yalnız mı bırakıyorsun dedim ama içim doldu kötü oldum oda ağladı yürüdük yürüdük banka oturduk tabi ben kendimi tutamıyorum nasıl sesli sesli hıçkırarak ağlayorum oda sıkıca sarıldı bana ağladık sımsıkı sarıldık sonra benim otobüs kalkcaktı otogara döndük orada ayrılma vakti gelince yüzüne baktım sonra bana sıımsıkı sarıldı bende ona sarıldım ayrılırken ellerimiz zor ayrıldı ama hiç arkama dönüp bakmadım öylece bitti ona hediye almıştım onu verdim o söz yüzüğü almıştı zamanında iade etmedim ben ayrılmak istemiyorum dedim acaba versemiydim ki ya da vermelimiydim? bizim ileride barışma durumlarımız olabilir mi kızlar yaa lütfen bişeyler söyleyin

yavrum ağlamış ama sanmaki sevdiğinden ve üzüldüğünden, sadece ortam çok duygusalmış o da kaptırmış kendini. canım bitmiş kabul edeceksin önüne bakacaksın.

iyi de ayrılma sebebi ne ki ben onu anlamadım
soğudum tatmin edici bi cevap değil bence 4 yıllık koskoca bi ilişki var ortada
ben senin yerinde olsam yüzüğü kesin iade ederdim
resmen hem terkedilmilşin hem de bana dönsün diye bekliyosun

iyi de ayrılma sebebi ne ki ben onu anlamadım
soğudum tatmin edici bi cevap değil bence 4 yıllık koskoca bi ilişki var ortada
ben senin yerinde olsam yüzüğü kesin iade ederdim
resmen hem terkedilmilşin hem de bana dönsün diye bekliyosun

Ailevi problemlerimiz vardı atanamadık atanamayan öğretmenlerdeniz onun stresi vardı ben depresyondaydım kötü günler geçirdik o yanımda olamadı karşılıklı hatalarımız vardı ben ayrılmak istedim o ayrılmak istemedi şimdide o ayrıldı ben ayrılmak istemiyorum 4 yılda ilkdefa kavga ettik o da böyle sonuçlandı ve ben onun hayatındaki ilk sevgilisiyim oda hatasını kabul etti bende zor günlerde yanında olamadım seni koruyamadım falan dedi

Ailevi problemlerimiz vardı atanamadık atanamayan öğretmenlerdeniz onun stresi vardı ben depresyondaydım kötü günler geçirdik o yanımda olamadı karşılıklı hatalarımız vardı ben ayrılmak istedim o ayrılmak istemedi şimdide o ayrıldı ben ayrılmak istemiyorum 4 yılda ilkdefa kavga ettik o da böyle sonuçlandı ve ben onun hayatındaki ilk sevgilisiyim oda hatasını kabul etti bende zor günlerde yanında olamadım seni koruyamadım falan dedi

üzüldüm böyle bitmesine ama şu seni bekletmiş hattını filan değiştirmiş ya gerçekten sinir oldum
yani istemiyosan bile doğru düzgün açıklama yapıp öyle gidersin o kadar yıllık sevgilini öyle bekletmezsiz dışarılarda yani
bi de peşinden koşmayın sakın dönmesini istiyosanız
kaçan kovalanır diye boşuna demiyolar
üstüne düştükçe kendini birşey sanıp kaçıyo erkekler genelde
arayıp sormayınca kıymete biniyosun peşinde pervane oluyolar
tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunları

üzüldüm böyle bitmesine ama şu seni bekletmiş hattını filan değiştirmiş ya gerçekten sinir oldum
yani istemiyosan bile doğru düzgün açıklama yapıp öyle gidersin o kadar yıllık sevgilini öyle bekletmezsiz dışarılarda yani
bi de peşinden koşmayın sakın dönmesini istiyosanız
kaçan kovalanır diye boşuna demiyolar
üstüne düştükçe kendini birşey sanıp kaçıyo erkekler genelde
arayıp sormayınca kıymete biniyosun peşinde pervane oluyolar
tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunları

Evet maalesef özgüveni baya kabarmıştı ama artık arayıp sormıycam bide bana seviyorsan sınava kadar beklersin dedi bende bana garanti ver döneceiğne dair dedim veremem dedi

Evet maalesef özgüveni baya kabarmıştı ama artık arayıp sormıycam bide bana seviyorsan sınava kadar beklersin dedi bende bana garanti ver döneceiğne dair dedim veremem dedi

valla ne söylesem bilmiyorum sen de seviyosun sonuçta ama bu sınav stresiyle ilgili birşey olsa garanti veremem demezdi.bi iş bulup hayatımı yoluna koyayım sonra devam ederiz şimdi bi ara verelim filan derdi.
demek ki ilişki ciddiye gidince evlilik konusunda filan sorun yaşacağınızı mı düşünüyo acaba
bi de başka birinin olma ihtimalide var ama inş öyle değildir.

valla ne söylesem bilmiyorum sen de seviyosun sonuçta ama bu sınav stresiyle ilgili birşey olsa garanti veremem demezdi.bi iş bulup hayatımı yoluna koyayım sonra devam ederiz şimdi bi ara verelim filan derdi.
demek ki ilişki ciddiye gidince evlilik konusunda filan sorun yaşacağınızı mı düşünüyo acaba
bi de başka birinin olma ihtimalide var ama inş öyle değildir.

Evlilik konusunda sorun yaşayacağımızı düşünüyor başka biri yok hayatında onu iyi biliyorum arkadaş çevresinden duyduum zaten bana da dedi seninle de başkasıyla da düşünmüyorum şimdilik hiç birşey dedi ama insan mücadele eder ya sevdiği için ne olursa olsun

tecrübelerime dayanarak söylüyorum bence bu ilişki tamamen bitmiş canım geri dönüşü yok:50:

Evlilik konusunda sorun yaşayacağımızı düşünüyor başka biri yok hayatında onu iyi biliyorum arkadaş çevresinden duyduum zaten bana da dedi seninle de başkasıyla da düşünmüyorum şimdilik hiç birşey dedi ama insan mücadele eder ya sevdiği için ne olursa olsun

bence insan sevdiği için mücadele eder ama seninkinde o yürek yok demek ki
sen de önüne bak bence o gelecek diye bekleme
dönerse tekrar birlikte olursunuz şimdi kafanı dinle biraz belki ayrı kalmak iyi gelir

hiçbır zaman gıdene dur dıyen olmak ıstemedım ıstememde senı ıstemeyen bırınden daha ne ıstıyorsunkı yere batsın yuzugude herseyıde

Back
X