5 yıllık bir ilişkim vardı. Sizin gibi tüm üniversite hayatımi kapsayan. Ben mezun oldum ailemin yanına döndüm o ise okulu uzattı. Kpss ye girdim atama arefesinde tamda tercih döneminde küçücük bir tartışmadan bitirdi. Hem de mesajla. Numarasını değiştirdi. Kabullenemedim mesajla bitmesini. Sebep ne öğrenmek istedim. Kalktım onun şehrine gittim habersiz. Evine gittim ki ne goreyim meger başkası varmış. Ustelik de sonradan öğrendiğime gore ben o şehirden ayrılır ayrılmaz varmış o kız. Üstelik de beni biliyormuş. Bir süre beni oyalamışlar resmen. Şaka gibi. çok kötü zamanlar geçirdim ama şimdi çok mutluyum. İyi ki o zaman bunlar olmus da şimdiki sevgilimi tanimisim diyorum. Bir erkek bunca yıllık alışkanlığını bir anda terkedemez. En azından yerine baskasini koymadan. Sen önüne bak zamana bırak. Tabikİ canın acıyacak ama hicbir acı sonsuza dek sürmüyor. Birgün bir bakacaksın ki sadece anı olarak kalmış. Benim bazı durumlar farklıydı,o, yüzden atlatma sürecim biraz sancılı oldu ama şimdi çok mutluyum. Ve asla hatalarımı tekrar etmiyorum. Hayat da her aci bir ders.
Hayatında biri olmadığını çok iyi biliyorum ne senle ne de başkasıyla şimdilik kimseyle hiçbir şey düşünmüyorum dedi