slm arkadaşım. benimde ilk denememde lekelenmeler olmuştu. olmadı diye ağladım bende. ertesi gün nasılsa tutmadı diye yürüyerek sağlık ocağına test yaptırmaya gittim. sonra sonuç almaya gittim. sonucu aldığımda hamilesin dediler...lekelenme varsa yürümeseydin keşke dediler. ama ben iki gün hem üzüldüm hemde yapmamam gereken hareketleri yaptım. pişmanım çünkü olmadı. lütfen sende yat ve pişman olacağın şeyler yapma. moralini yüksek tutmaya çalış...
arkadaslar test sonucum 236 cıktı ınslh ıkı gun sonra katlanırrr degerlerımm.cok saskalak bı haldeyımm ılgınc bır duygu .yaa ıkız olsa deger cok daha yuksek cıkardı dımı?
Herkes farklı bir sey dicek bu duruma , kiminde yerlesme kanaması oluyor , kimi kendini oyle avutuyor bır sure (benım gıbı ), bence test yaptır. Veya sık dısını bırkac gun. Eger regl oluyorsan rengı acılıp, yogunlugu artarak devam edecektir.
Insallah hamilesindir.Bunu yasamayan bilemez cunku. Tum kalbımle diliyorum, hamile ol lutfen :)
kızlar sızde sorun kımde ve sorun ney yazarsanız sevınırım
kızlar sızde sorun kımde ve sorun ney yazarsanız sevınırım
eşimin spermlerinde hareket yok. bende bilinen bir sorun yok. tek sorun yaşım galiba 36.
Tubacım bizim sorunumuzda sebepsiz.ve inan bana çok daha sinir bozucu bi durum.4 senelik evliyim 3 senedir de tedavideyiz 2 sene yumurtlama takipi 2 aşılama ve bir tüp bebek demesibaşarısız oldu.kendimi çok yorgun hissediyorum.ama devam etmek zorundayız.her geçen sene aleyhimize işliyor benim adet kanamalarım azalıyo gittikçe.(ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN)
canım benım esımde de sperm sayı cok az ve harektsızlık ve sekıl bozuklugu vart senın esıne her hangı bı tedavı vermısmıydıler
hayır canım, eşime hiç bir tedavi vermediler. alınan spermlerden kaliteli olanlar seçildi ve yumurta döllendi. yarın da sonuç bekliyoruz inş. hayırlısıyla mutlu haberi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?