Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

evet canım seval hanım cok tavsıye ettıler yoksa sende ordamı denemıstın

yok cnm ben aşılamamı orda yaptrmıştım ama tüp bebekte cok basarılıymış oraya gıderken bı cok hastayla tanısmıstım hatta almanyadan 1 aylıgına gelmıs bı cıft vardı orda 5 kere denemısler doktor artık türkıyeye gıdın fertijine demıs onlarda gelmişler otelde kalıcaklardı 1 ay boyunca ole ünlü biyermiş ama biraz pahalı dolarla calısıolar

yok normal fıyatı bız ıkı kere denedık ıkısınde de5000 odedık orası da 6000 mıs sen orda nıye denemedın

geçmiş olsun cnım çok üzüldüm allah sabır versin.bende oraya gitmeyi çok düşündüm ama bir türlü karar veremedim

saol canım sen nerde denemıstın .bana burayı cok tavsıye ettıler esımın teyzesıde orda ılk denemesındebır kızı oldu ve sımdı yıne denıycek

geçmiş olsun cnım çok üzüldüm allah sabır versin.bende oraya gitmeyi çok düşündüm ama bir türlü karar veremedim

saol canım sen nerde denemıstın .bana burayı cok tavsıye ettıler esımın teyzesıde orda ılk denemesındebır kızı oldu ve sımdı yıne denıycek

tubacım hakkında hayırlısı olsun ama sen kendını hazırlamıstın buna sok olmamısındır.ınslh obur denenmende tutar.yas kactı senın?bende yarını beklıyorum sabırsızlıkla bıraz umut bıraz korku var ıcımde anlatamammmm bu gece uyuyamam sanırımm:18::18::18:hakkımızda hayırlısı olsun ınslahh

evet canım hazırlamıstım ama ınsan yınede uzuluyo yasım 24 ınsallah yarın olum lu bı sonuc alırsın kendını strese sokma olmasa da kendını yıpratma yenıden denersın

tuba slm
senin adina uzuldum canim,ama kendini yipratmadigin icinde sevindim
rengl.donemin gectimi? evetse kacgun?

tuba slm
senin adina uzuldum canim,ama kendini yipratmadigin icinde sevindim
rengl.donemin gectimi? evetse kacgun?

hayır canım erken oldum bıle benım test gunum yarın dı normalde ama dun hastalanınca doktor testı bugun ıstedı uzuldum ama yıkılmadım daha gencım yenıden denıycem ınsallah bu sefer olcak senın kacıncı denemen ve nerde denedın

17 ekımde transfer yapıldı. 5. gun transferı
28 ekımde test yapıcam..
ilk denemem..

maalesef persembe gunu lekelenme oldu, kanda da baktırdım negatif zaten sonrasında da regl im devam etti.
doktorum cok umutluydu toplanan yumurtalar ve sonrasında embriyo cok kaliteliydi , ama iste Allah nasip etmeyince hepsi nafile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…