canım facebook ta arattım ama cıkmadı e maılle.msn benım calısmıyo bılgısayarım bozuk senın facebook varsa benı arat zahıde hatıpoglu bellı yazarsan cıkar
yazdıgın gıbı dımı bır de nasıl bır resım var
ugur bocegı resmı var canım
tamam dır ekledım kabul et
Kızlar hamıle degılım tutmadı yanı ama uzulmuyorum ocak da fertıjın hastanesın de tekrar denıycem
cnm hayırlısı olsun uzulmemene sevındım seval hn gıdıceksın ıı seçim cnm hadi bakalım
evet canım seval hanım cok tavsıye ettıler yoksa sende ordamı denemıstın
yok cnm ben aşılamamı orda yaptrmıştım ama tüp bebekte cok basarılıymış oraya gıderken bı cok hastayla tanısmıstım hatta almanyadan 1 aylıgına gelmıs bı cıft vardı orda 5 kere denemısler doktor artık türkıyeye gıdın fertijine demıs onlarda gelmişler otelde kalıcaklardı 1 ay boyunca ole ünlü biyermiş ama biraz pahalı dolarla calısıolar
Kızlar hamıle degılım tutmadı yanı ama uzulmuyorum ocak da fertıjın hastanesın de tekrar denıycem
geçmiş olsun cnım çok üzüldüm allah sabır versin.bende oraya gitmeyi çok düşündüm ama bir türlü karar veremedim
geçmiş olsun cnım çok üzüldüm allah sabır versin.bende oraya gitmeyi çok düşündüm ama bir türlü karar veremedim
saol canım sen nerde denemıstın .bana burayı cok tavsıye ettıler esımın teyzesıde orda ılk denemesındebır kızı oldu ve sımdı yıne denıycek
tubacım hakkında hayırlısı olsun ama sen kendını hazırlamıstın buna sok olmamısındır.ınslh obur denenmende tutar.yas kactı senın?bende yarını beklıyorum sabırsızlıkla bıraz umut bıraz korku var ıcımde anlatamammmm bu gece uyuyamam sanırımm:18::18::18:hakkımızda hayırlısı olsun ınslahh
tuba slm
senin adina uzuldum canim,ama kendini yipratmadigin icinde sevindim
rengl.donemin gectimi? evetse kacgun?
17 ekımde transfer yapıldı. 5. gun transferı
28 ekımde test yapıcam..
ilk denemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?