kızlar benim 25inde belli olucak sizinki nezamn[/QUOTE
Benim de kısmetse 27'si canım.
benimde 22 si hayırlı sonuclar alalım ınsallah dondurulmuslarla denedım
Tatlım,ben Brüksel Tüp Bebek'de yaptırıcam.Pazartesi konucak inşallah.Dondurulmuş.Yaş 27. 2. deneme,son olur inşallah.Sende durumlar nasıl?ikimizden baska sonuç bekleyen yok cnm herhalde neys. nerde yaptırdın cnm hayırlsı olur ıns bıde kac yasındasın
Tatlım,ben Brüksel Tüp Bebek'de yaptırıcam.Pazartesi konucak inşallah.Dondurulmuş.Yaş 27. 2. deneme,son olur inşallah.Sende durumlar nasıl?
kizlar bende varim
ayin 18 i sali gunu buyuk gun
4. denemem bu hadi hayirlisi valla yaprak gibi tir tir titriyorum...
benim büyük gün bugundü 13.58bidahaki bahara kaldı
benim büyük gün bugundü 13.58bidahaki bahara kaldı
Tatlım benim de 8 hücreli,blast yani.Elbette çok etkisi var.Umarım başarılı olur canım.Hadi noolur güzel haberlerinizi yazın.kızlar bide embriyolarınz kac hücreli kalitesi nasıl bılıosanız yazın bana bıtane koyuldu 27 yasındayım 8 hücreli 1 kalitedeymıs doktr %60 hamılesn dedi
Ay toobe,tüylerim diken diken oldu vallahi.Sanırım hamilesinn.bende cok heycanlıyım
bugün tam bir hafta oldu ilk bikaç gün kasıklarımda batma vardı simdi ise hiç belirtim yok sadece cok acıkıyorum.bide ayakta durunca sırtım beli ağrıyor
ilk ben öğrenicem sanırım sonucu cooook heycanlıyım
allah hepimizin yüzünü güldürsün ins
Ay toobe,tüylerim diken diken oldu vallahi.Sanırım hamilesinn.Hadi inşallahh.. Ben de ilk 5 gün tık olmamıştı,ilkinde.6.günden itibaren kasık batması,bel ağrısı,göğüslerde şişlik ve ağrıma oldu.9. günden itibaren acayip bir uyku isteği oldu,11.gün işte yaptırmıştım.300 küsür çıkmıştı.Allahım ne mutluluk size tarih edemem.Kocamla birlikte test yaptırdığımız yerde hüngür hüngür ağlamaya başladık.O kadar sıkmışım ki kendimi,bütün sinirlerim boşalmıştı.Test sonucunu söyleyen çocuk,gelin oturun,iyisini değil mi diye yerinden kalktı.Aaa bir baktım,bizimki oturmuş Çocuk sonra diyo ki abi sen değil,kalk eşin otursun :))) Ay Allahım ne günlerdi,rüya gibi geldi geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?