Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
8.ve 11.günler idrar testi icin cok erken..keske böyle yapana kadar bekleyip kanda baktirsaydin.bugün galiba senin sonuc günündü beklenen adet günün ne zaman peki?eger aksama kadar adetin gelmezse birde yarin sabah idrariyla test yap belki cikar yada git kanda baktir...ben takip ediodum herkesi atesleyen sendin,,,simdi ne oldu da böyle umutsuzlandinklava:

arkadaşım niye idrara tahlili yaptın kendini üzdün kan tahlili yaptırsana idrarda normalde geç çıkmıyomu adet gecikse bile silik çıkıyo idarar sen bence kan tahlili yaptır iyşallah hamilesindir canım allahım hepimize versin

8.ve 11.günler idrar testi icin cok erken..keske böyle yapana kadar bekleyip kanda baktirsaydin.bugün galiba senin sonuc günündü beklenen adet günün ne zaman peki?eger aksama kadar adetin gelmezse birde yarin sabah idrariyla test yap belki cikar yada git kanda baktir...ben takip ediodum herkesi atesleyen sendin,,,simdi ne oldu da böyle umutsuzlandin

Kızlar bende kist oluştu kesin ben biliyorum... 3. aşılamaydı bu. Ne ilaç kaldı devamı için, ne para , ne pul... Bir sürü borç kaldı geriye. Bu durumda mecburen 24. yaş günümü bekleme kararı aldık... 1,5 yıl daha yani. Ama Allah büyüktür. Belki kendiliğinden kalır, belki de para çıkar bir yerlerde... Belki de dediğiniz gibi bir sürpriz olur da adet olmam... Test yaptırmak inanın hiç içimden gelmiyo. Ben ki yerimde duramıyodum test test diye ama... Aşılamanın 14. günü bugün. Cumaya kadar adet olmayı beklicem...

Of böyle okudukca daha çok üzülüyom ve ağlıyorum anlamıyom etrafımda herkes hamile kalıyo bukadar kolaysa hamile kalmak bizim nye olmuyo okadarda para döküyoruz bide bunalıma giriyoruz allahım yalvaryorm bizlerede ver hayırlısıyla iyşallah hamilesindir canım senin için dua ediyorum çok zor seni çok iyi anlıyorum bide hamile kalanlar çocuğumuz olmuyomu gibi bakıyolar o beni iyce bitiryo içim öyle acıyoki o acıyı tarif edemem insanın başına gelmeyince anlamaz

hayır hayır sakın bak bebek için moral ve zaman lazım bak olanlara seninde olacak inş hep zamanı var bunu unutma diğer arkadaşlar içinde geçerli haydi devam

canım sen moralini erkenden bozmaya ne meraklıymışsın öyle ya.belki biraz sert çıkıştım birden ama sen böyle erken erken moralini bozunca benimde moralim bozuluyor.sen testlerini idrarda yapıyorsun değil mi.bak bugün adetini 9 gün geçmiş bir kadına yaptım testi ikinci çizgi o kadar silik çıktıki nerdeyse yok deyip gönderecektim kadını.belki de geç döllenme olmuştur seninde. ki olmasa bile bu kadar erken yani adet gününü geçirmeden çıkmama ihtimali çok yüksek idrarda. sen şimdi biran evvel toparla kendini 28 ocağı bekle güzelim inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlarını alırız

arkadaşlar kafama bişe takıldı delirecem belki güleceksiniz bana doktorum aşılamanı 13cü günü lan tahlili yaptır dedi gebelik varsa kan değerleri kaç çıkyo yani kaç haftalık olur ofya lütfen cevaplayın

canım bildiğim kadarı ile en az 5 ve 5 üzeri olmalı zaten gebelik varsa günden güne çok hızla artıyo sayı..

lansor canım senin nası gidiyo hamilelik... iyi mi bebişin? Çoğul mu deil mi öğrendiniz mi. Ne zaman öğreniliyo bilmiyom ama.

canım şimdilik iyi gidiyor bakalım 6 şubatta ultrosona girecegim o zaman belli olacak sanırım bebiş mi bebişler mi olduğu. sen nasılsın biraz topladın mı moralini.herşey iyi yada kötü (İNŞALLAH OLMAZ) kesinleşmeden sakın salma kendini

hayır canım.benimki tüp bebek ama sonucu beklerken nedendir bilmiyorum içimden bir his sende bu listede olmalısın dedi.(uğurlu liste)

maşallah :) allah tamamına erdirsin.. darısı da bizlere :) benim de yarın aşılamam var aslında bizimki biraz zor ihtimal eşimde sıkıntı çok hem sayı hem kalite açısından ama şans.. umutlanmaya bile korkuyorum..hayırlısı

inşallah canım. darısı senin ve isteyen herkezin basına... doktorunuz eğer aşılama dediyse vardır bir bildiği elbet.bizimde aynı problem vardı ama daha çok.o yüzden direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. allahtan ilk denememizde başarılı bir sonuç aldık inşallah hayırlısıyla doğum yaparım

inşallah canım allah onun da kolaylığını verir. aslında bizim doktorumuz da tüp bebek dedi ama eşim içime doğuyo bi defa daha aşılama yaptıralım diyince kırmamak için onu deneyeceğiz.. belki de babalık içgüdüsüdür :) hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…