Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya okuyunca inanki gözlerim doldu allahın ne kadar büyük olduğunu şimdi dah çok anladım çok sevindim allah uzun ömürler versin hepinize canım inşallah bigün bende bebişime kavuşurum beni 1 defa aşılama oldu ama tutmadı şimdi tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama maddi gücümüz yeterli olmadığı için bi süre ara verdik yaşımda 39 zamanım az kaldı benim hormonlarım yüksek yumurta yok denilecek kadar az eşimde sorun yok sorun bende anlayacağın bende dediğin gibi bütün şifalı otları yapıyorum ama umudumu yitirmedim inşallah olacak ama allah izin verirse şimdi senin hayat hikayeni okuyunca dahada umutlu oldum çok güzel bişey bu çk mutluluk veren bir duygu çok sevindim canımkaydirigubbakcemile5

sakın bakın
irena nın alıntısında hepinize bu ümitsizlik yok Allahın dediğinden öte yol da yok napalım olmassa nasip değil ama ümitlerinizi kırmayın döverim hepinizi sanal dayada yersiniz ona göre.Sizler bir tanesiniz kıymetlisiniz ya size pastalar ikram ediyim moraller yerine gelsin hadi bakim

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger...............................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17..................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Figenk24…………………...……...25 Ocak
5) Edika……………...……...………….26 Ocak
6) Biricik Mericik......................28 Ocak
7) Dryaaa22…………...………….…..28 Ocak
8) Simge_xyz………....…....….…....30 Ocak
9) Rose77……………...…....…....……30 Ocak
10) DeliMavi……………..…....……...31 Ocak
11) Serenalar..................... ..........2 Şubat
12) Asude.......................................4 Şubat
13) Bozelnunu…………........…....…..5 Şubat
14) Reno..........................................9 Şubat

Arkadaşlar öncelikle yanımda olup bana morel verdiğiniz için hepiminize çok teşekkür ederim.Hiçbirinizi tanımıyorum ama biliyorum ki hepinizin kocaman birer yüreği var.Allah bana başka bir konuda mucizeler yaşattı.Onun için Allah'a olan inancım sonsuz.O ol derse hiçbir şey buna engel olamaz biliyorum.Ama ben onun kuluyum ve insan sabırsız yaratılmış bir varlıktır.Allah'ım da bunu biliyor.Ve onun gönlü okadar geniş ki dayanamayacağını anlayınca tamam geldim yanındayım diyor.Ben artık bunu bekliyorum.Bu arada asude arkadaşımada helal olsun sana diyorum.Çok güçlüsün.Yazdıkların içimi parçaladı.Ne zor günler geçirmişsin canım ya.Allah emeklerin karşılığını muhakkak verir.Herkez için Allah'ımızdan sağlıklı hayırlı bebişler diliyorum.Birgün burdan hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çığlıklarını bende atacam.Buna söz veriyorum.Allah'ımın izniyle.

merhaba kızlar bende ayın 21nde ilk aşılamamı oldum 5 şubat muhtemel regl tarihim..BENİ DE LİSTEYE EKLEYİN KIZLARR

4 yıldır istiyoruz 1 dış gebelik 3 düşük ve sonsuz hüsran can sıkıntıs iç husursuzluk..

yine de Allaha şükürler olsun bu kadar yıl ve bunca soruna hormon dengesizliğine kullanılan ilaçların bizi çıldırtmasına rağmen sabrını koruyan kocalarımız var..çok şükür...

Allah inşallah hepimize buradan hamileyim haberini yazmayı nasip etsin..tombiş tombiş mis kokulu bebişlerimiz olur inşallah..

arkadaşlar listede benim adımın yanına bir hamile resmi koyarmısınız allaha çok şükür bu sefer oldu galiba hamileyim

benim hiç ağrım yok iyimi kötümü anlamadım korkuyorum bugün 5gün belirti yok acelemi ediyorum günlerde geçmiyor arkadaşım inşallah hayırlı haberler verirsin bekliyorum belirti yaşarsam yazarım :CüvCüv::1hug:

allah tamamına erdirsin tebrik ederim bu liste herkeşlere uğur gersin inşallh aminnnnnnnnnna.s.

canım aşılaman hayırlı olsun bende 22de aşılama oldum inşallah burdan hep beraber sevinç çığlıkları atarız sinirleri sağlam tutalım önemili :roflol:

evet canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versın
sen ne yaptın buarda senın asılamada kacıncı gunun bı sıkıntın varmı

selam canım benim bugün 10.günümdü ara ara kasık ağrılarından başka herhangi bir sıkıntım yok. eğer cumaya kadar adet olmazsam cuma günü test yaptırıcam hayırlısı artık:Saruboceq:

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger...............................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17..................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika……………...……...………….26 Ocak :CüvCüv:
5) Biricik Mericik......................28 Ocak
6) Dryaaa22…………...………….…..28 Ocak
7) Simge_xyz………....…....….…....30 Ocak
8) Rose77……………...…....…....……30 Ocak
9) DeliMavi……………..…......……...31 Ocak
10) Serenalar..................... ..........2 Şubat
11) Asude........................................4 Şubat
12) Bozelnunu…………........….....….5 Şubat
13) Nazanorbay............................5 Şubat
14) Reno..........................................9 Şubat

canım merabalar inşaallah rabbim hepimizeen kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder. bu okuduğun benım hayat hikayem değildi internetten buldum paylasmak ıstedim.benimde 2.asılamam oldu sımdı beklemedeyım hayırlısı

kusura bakma canım ya bende sen sanmışım özür dilerim inşallah hayırlı haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın bekliyorum haber ver bana olurmu canım ne zman belli olcak allah herkesi bebişine kavuştursun herkesin dualarını kabul etsin canım dualarım seninle:1hug:

Biricik mericik hadi sende hayırlı haberlerini ver artık inşallahhhhh

çok tatlısın canım ama ben o müjdeyi veremicem galiba:1no2: 8. ve 11. günlerde idrar tahlili yaptım negatif. Zaten olmasına ne ihtimal vardı ki geriye kaç ihtimal kaldı... Bilirsin işte yine de silemedim listeden adımı. Cumaya kadar adet olur silerim artık. Dağıldım resmensenağlama

Senin hamileliğin iyi gidiyordur inşallah. Çoğul falan diil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…