- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi biricik mericik
-
inşallah canım allah onun da kolaylığını verir. aslında bizim doktorumuz da tüp bebek dedi ama eşim içime doğuyo bi defa daha aşılama yaptıralım diyince kırmamak için onu deneyeceğiz.. belki de babalık içgüdüsüdür :) hayırlısı
inşallah canım.evet belkide eşinin dediği olur.allah hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin.
evet dualarınızı eksik etmeyin nolur.. bu arada bu listeye beni de ekleyin kim ekliyo?
bu arada ben dryaaa yı da arştırdım ve hamileymiş.... hihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyytliste uğurluhihoyyythihoyyythihoyyytliste uğurluhihoyyythihoyyythihoyyyt
kusura bakma canım ya bende sen sanmışım özür dilerim inşallah hayırlı haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın bekliyorum haber ver bana olurmu canım ne zman belli olcak allah herkesi bebişine kavuştursun herkesin dualarını kabul etsin canım dualarım seninle:1hug:
bu arada ben dryaaa yı da arştırdım ve hamileymiş.... hihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyytliste uğurluhihoyyythihoyyythihoyyytliste uğurluhihoyyythihoyyythihoyyyt
biricik mericik eklio ama bikaç gündür kapsama alanı dışındakaydirigubbakcemile3
Hemen ekliyim seni bakalım listemize. Bismillah...Uğur getirsin.
kızlar benim olmadı maalesef. beni listeden çıkarabilirsiniz. belki daha sonra eklenir.
kızlar benim olmadı maalesef. beni listeden çıkarabilirsiniz. belki daha sonra eklenir.
aaaaa ne oldu ya neden testmi yaptırdın,yoksa kırmızlarmı geldi?
canın sağolsun arkadaşım elbet birgün biz de olacağız llistelerde canını hiiç sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?