Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım.evet belkide eşinin dediği olur.allah hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin.

bu arada ben dryaaa yı da arştırdım ve hamileymiş.... hihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyytliste uğurluhihoyyythihoyyythihoyyytliste uğurluhihoyyythihoyyythihoyyyt

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger...............................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17..................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika……………...……...………….26 Ocak :CüvCüv:
5) Dryaaa22…………...………...…..28 Ocak :CüvCüv:
6) Biricik Mericik......................28 Ocak
7) Simge_xyz………....…....….…...30 Ocak
8) Rose77……………...…....…...……30 Ocak
9) DeliMavi……………..…......……..31 Ocak
10) Serenalar................................2 Şubat
11) Bestemix..................................2 Şubat
12) Asude.......................................4 Şubat
13) Bozelnunu…………........….....….5 Şubat
14) Nazanorbay............................5 Şubat
15) Reno..........................................9 Şubat
16) İdilengin..................................11 Şubat

biricik mericik canım benide eklesene.20 ocakta aşılama yapıldı.31 ocakta test yaptırmam gerekiyor..amja yaptırırmıyım bilmiyorum.çünkü göğüslerim acayip şişti ve ağrıyorlar..

bu arada ben dryaaa yı da arştırdım ve hamileymiş.... hihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyytliste uğurluhihoyyythihoyyythihoyyytliste uğurluhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bısekılde kucagına almanı nasıb etsın ne gıbı belırtılerın vardı ogrenmeden once. bende heyecanlı bı bekleyıs ıcındeyım ıns olur busefer.bende bazen kasık agrısı bazen bel agrısı oluyo.goguslerımdekı hassasıyet azaldı ama ucları acıyo .bıde kendımı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum korkuyorum sendede olmusmuydu

önemlı degıl canım duaların cın tesekkurler hepımız ıcın hayırlısı olsun canım.benım4 subat adet tarıhım ama benımkı bıraz duzensız oncede gelebılır

biricik mericik seninle sonuç tarihlerimiz aynıymış sende ne alemde durumlar kız inşallah sende hamilesindir amiiinnnnnnn:)

merhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırdım 23 ocakta.benimki 7 veya 8 şubat gibi belli olucak.gerçekten beklemek çok zormuş.allahım inşallah bizlerede bebişlerimizi hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder.a.s.

merhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırdım 23 ocakta.benimki 7,8 şubat gibi belli olucak.beklemek çok zormuş gerçekten.inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.allah hayırlısıyla en yakın zamanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
biricik mericik seni cok merak ediyorum yapmadin mi hala test..dün senin icin dua ettim namazda..diger kizlar alinmasin ama aklima senin nick in geldi..senin icinde dua ettim..
bu arada elin ugurlu liste yaptin bir sürü hamis cikti..benide ekle o listeye 31 ocak ikinci asilama günüm sonuc 14 subatta..

aaaaa ne oldu ya neden testmi yaptırdın,yoksa kırmızlarmı geldi?

evet canım o hiç istemediğimiz kırmızılar. aslında bizleri yoran süreç, zaman... o kadar yoruluyoruz ki bir daha aynı şeyleri yaşamak bana çok zor geliyor şimdi. tabi çok yeni başladık ama karamsarlığı atmak sanırım zaman gerektirecek yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…