Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam reblidcim canım malesef olmadı bu kez benim bi dahakine inşallah ama morel olarak çok iyiyim biraz ara veriyorum ben eylül gibi yapıcam tekrar malumunuz yaz insanın içi kaynıyo tatil felan ben biraz kıpırdakım duramam pek yerimde helede yazın o yüzden erteledim biraz

canım valla 2. aşılamda zaten yumurtalarım 1. aşılamaya göre erken büyümüşlerdi 10.ün iğne vuruldum 12. günde aşılama başka iğne falan demediler bana

kızlar sabah kanımı verdim geldim saat 3 te alıcam sonuçları 4 gibi ofisteyim tekrar sizlere sonucu bildircem mutlaka doktora dedim 6 tane idrar testi yaptım hepsinde silik çizgi çıktı dedim ooooooo sen öğrenmişsin bile dedi güldü neyse dedi kanmızıda yapalımda aklımızda bişi kalmasın dedi ayyyyyyyyyyy kızlar kalbim çıkıcak yerinden ya allahım inşallah doğrudur herşey güzel olur nebilim ya nedicemi bile bilemiyorum inanın hamile olduğuma nasıl inanıcam onu bile bilmiyorum 3 yıldır veridğim mücadeleyi siz biliyosunuz yani ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gel saat 3 gellllllllllllllllllllllllllll

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak:CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:CüvCüv:
4) İrena…………………...………….........22 Şubat:CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]

1)ebruli_59....................................... .....2mayis:Saruboceq:
2) mehtap 59.......................................09 mayıs:Saruboceq:
3mydaisy260621..................................2 2 mayıs :Saruboceq:
4)cnnsnyrt........................................ ....22 mayıs :Saruboceq:
5)reblid.......................................... .......25 mayıs :Saruboceq:

bahar çelik hayırlısı olsun demek geliyor sadece elden herşeyde vardır bir hayır dün düşünüyordum insan vakti gelmeyince ne olursa olsun ölmez ya doğmak da öğle bir vbakti saati var inş o vakit hepimiz için yakındır hem her geçen gün biraz daha yaklaştığımızı düşünürsek daha güzel geliyor o zaman
pıtırcık inş güzel bir haberle gelirsin akşama herkese bol şans

hamişler hepınızı tebrık edıyorum
pıtırcık umarım ıyı bır sonuc alırsın canım
bendede bugun 12.gunum dun 8 den bu saate kadar sadece peçeteye gelen kahverengı akıntım var ama ped kırlenmıyo sadece peçeteye gelıyo
doktor %50 ıhtımal dıyo

yanı bakalım yarın yapcam kan tahlılı

amin kızlar ya hepinize çok teşekkür edrim çok sağolun allahım hepinizide en az benim kadar mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh sadece sabır kızlar sadece sabırrrrrrrrrrrr

bendede bugun 12.gunum dun 8 den bu saate kadar sadece peçeteye gelen kahverengı akıntım var ama ped kırlenmıyo sadece peçeteye gelıyo
doktor %50 ıhtımal dıyo
kızlar böle olup adet olan varsa söleyın boşuna kan tahlılıne bı dunya para vermıyım yaaaaaaaaa

çok sağolun kızlar allah razı olsun bundna sonrası çok daha önemli bakalım inşallah tutunur pamuğum annesine allahım bağışlar bana bebeğimi

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:CüvCüv:
4) İrena…………………...………….........22 Şubat:CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv:
6)pıtırcık...............................................12 mayıs:CüvCüv:
UMUTLU ANNE ADAYLARI]

1)ebruli_59....................................... .....2mayis:Saruboceq:
2) mehtap 59.......................................09 mayıs:Saruboceq:
3mydaisy260621..................................2 2 mayıs :Saruboceq:
4)cnnsnyrt........................................ ....22 mayıs :Saruboceq:
5)reblid.......................................... .......25 mayıs :Saruboceq:

pıtırcık tebrik ederim canım inan çok sevindim allah bu mutluluğu bekleyen herkese en kısa zamanda yaşatır inş seninde kucağına bebeğine aldığın günleri görürüz inş..tebrikler

canım benimde aşılamadan sonra 13.gün kahve lekelenmelerim başladı bügün 18.gün hala devam ediyo ama ben hamileyim.bugun doktordaydım progestan verdi bu lekenmeler olur dedi.bende korkuyorum aslında ama doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok.

OLDU EN SONUNDA OLDU BıM BAM BOM... RÜYALARIM GERÇEK OLDU BıM BAM BOM.....DUYDUK DUYMADIK DEMESıN HıÇ KıMSE:içelim: ıŞTE ıLAN EDıYORUM HERKESE... HA HA HA ÇOK ŞÜKÜR DOSTLAR BENıMDE ARTIK ıÇıMDE BıR BEBıŞıM VAR..... KIZLAR HAMıŞııııııııııııııııııM :CüvCüv:

KIZLAR 2. AŞILAMAM TUTTU BUGÜN HEM ıDRAR HEMDE KANTESTı YAPTIRDIM BEN BıLE HALEN ıNANAMIYORUM AMA DOKTORDA SÖYLEDı... RESMEN HAMıLEYıM....ÇOK ŞÜKÜR.. YıNE OLMAYACAK DıYE ÇOK KORKTUM AMA BU KEZ OLDU HERKESE ÜMıT OLSUN DıYE YAZIYORUM BAŞIMDAN GEÇENLERı AŞILAMA ÇOK DÜŞÜK ıHTıMAL DıYENLERE DE KAPAK OLSUN ÜMıDıNıZı YıTıRMEYıN ıNANMAKTAN UMUT ETMEKTENDE KORKMAYIN SAKIN.BEN 3 YILLIK EVLıYıM 2YILDIR TEDAVı GÖRıYODUM.BENıM HASTALIĞIM POLıKıSTıK OVER...
--------KULLANDILIĞIM ıLAÇLAR-----------
-GLıFOR
-MENOGON ıĞNE(YUMURTA BÜYÜTME ıĞNESı)
-PREGNLY(ÇATLATMA ıĞNESı)
-LEVATRON(GUATIRIMDA VARDI OYÜZDEN KULLANDIM)
-FOLıK ASıT
--------UYGULANAN TEDAVı---------
-KLOMEN(GERÇı Bı ıŞE YARAMADI BENDE)
-1. AŞILAMA DENEMESı (MENAGON + PREGNLY)
-2. AŞILAMA DENEMESı (MENAGON + PREGNLY) VE EN SONUNDA BAŞARDIK :sm_cool:
ARTIK DUALARIM SıZLERLE........ıNŞALLAH SıZDE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ BU MUTLU HABERE.....:Saruboceq:

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak
4) ırena…………………...………….........22 Şubat
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat
6)pıtırcık........................................ .......12 mayıs
2) mehtap 59.......................................12mayıs
UMUTLU ANNE ADAYLARI]

1)ebruli_59....................................... .....2mayis
2mydaisy260621..................................2 2 mayıs
3)cnnsnyrt........................................ ....22 mayıs
4)reblid.......................................... .......25 mayıs

ne güzel listedeki her kesi sıra ile hamişler bölümüne geçiriyorum bu bile o kadar mutlu ediyor kiallahım sıra bizde olsun ne olur yarabbim verdiğin tüm bebişlerde annelerine sıkı sıkı tutunsun bu arada mehtap kahverengi akıntın olduğunu söylemişsin mümkün olduğunca yatmaya çalış gerekirse hiç kalkama dikkat et tamam mı allah tamamına erdirsin canım inan artık siteye sizlerin güzel haberlerini almak için giriyorumen son da benim tarihim geçmek bilir mi ki acaba herkese bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…