- Konu Sahibi biricik mericik
-
iste sorunda o artik pek kimse bu topikte yazmiyo dolayisiyla güncelligi kayboluyo
asilama olanlar ekleyin derlerse sende eklersin
bu arada insallah olumlu sonuc alirsin
bahar çelik sende çok çekmiş ama yılmamışsın ne güzel allah bu sabrını ve azmini hep korusun senide sonunda mükafatlandırsın . bu gün bende çok düşündüm eğer her istediğimizi allah bize biz istemeden verseydi o zaman ona dua etmez belki aklımıza bile gelmezdi çünkü biz insanlar nankör yaratılmışız ama bu bi sınav ve biz bu sınavda allaha daha çok yaklaşıyoruz .bi tanıdığım allah sevdiği kullarının kendisini daha çok anmalarını istediğinde dileklerini hemen kabul etmezmiş derdi bilmiyorum kim bilir belki de doğrudur .
bu arada bende de aynı sorun var kanda pıhtılaşma bende senin gibi gebelik süresince iğne olacağım. bi arkadaşım var burda onunda aynı sorun ama çok şükür iğneler ile şu an 6 aylık oldu .inanıyorum bizlerde başaracağız bunu ... meleğim tamam geç gel ama sağlıklı ,temelli gel ... perşembe doktora gidicem prolaktinim düzelmişse belki o zaman yeniden aşılama yapar o zaman beni de eklersiniz listeye herkese bol şans ve sabır...
HAMISLERIMIZ
1) Ces_nar..........................................19 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:CüvCüv:
4) İrena…………………...………….........22 Şubat:CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv:
UMUTLU ANNE ADAYLARI] :ecrin_bebek:
6)ebruli_59............................................2mayis:Saruboceq:
7)baharçelik..........................................8 mayis:Saruboceq:
8)reblid.................................................25 mayıs:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?