Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Reblid ellerine sağlık bu ay anneler ayı ilan edelim[anneler günüde bugün] inş hamiş kalan çok olur

hayir hickimseyi görmüyorum artik neyse iyi olsunlarda gelmesinler
belki bir süre dinlenmeye cekilmislerdir

Merhaba elif. nasıl gidiyor hamilelik. anneler günün kutlu olsun:) Cinsiyetini öğrendin mi?

Benim mutsuz bekleyişim sürüyor. her ay aynı bekleyiş, her ay aynı hayal kırıklığı... Karı koca başka şeylere verdik artık kendimizi Sözde gün bile saymıyorum ama, ben saymasamda hep hafızamda zaten. Her ilişkiden sonra eşimin akmış mı diye yan gözle bakmasından bıktım artık.

En son yaşımın ssk için tutmasını beklemeye karar vermiştik.

Haziran 87 doğumluyum ben. Ssk için ne zaman yaşım tutacak bilen var mı????

kimler gelmis kimler hosgeldin biricik unuttun buralari sanmistim :1shok:
hamilelik iyi gidiyo, bulantilar bitti ,bugün 3 ayi bitirdik teyzesi
cinsiyeti belli olmaz bukadar erken persembe randevum var belki sansimiz olursa doktor teyzemiz neye benzedigi konusunda bir tahmin yapar:jeyyarek ümidim yok bukadar erken ama olsun sorucam yinede
en son tüp bebek demistin hala ayni düsüncedesiniz yani..okadar cok dua ediyorum ki..yasadiklarini yasanlar anlar ancak...insallah en kisa zmanda sende bu mutlulugu yasarsin hayirlisiyla..canim siqma canini allah diyen mahrum kalmaz senin icin en hayirli zamanda gelicektir

Canım heyecanlandım ben de şimdi. Az önce öğrendim, bu yaz ssk için yaşım tutuyomuş. Biz de başlıcaz artık belgeleri toplamaya. Şimdi iyi bi doktor, hastane bulmalıyım. Varmı tavsiyen.

ohhh ne güzel sevindirici haber geldi..insallah bukadar ugrasa gerek kalmadan normal yolla olur...tüp bebek merkezleri seni yönlendirir zaten ben tr olmadigim icin oranin prosedürünü bilmiyorum ki

baharçelik..... aklım sende 8mayısta sonuç günündü....aklım hep sende seni arıyorum stede..9mayısta benimdi heyecandan bende test yapmadım..adette olmadım ama ara ara kahverengi lekelenmeler oldu normalmiş diyolar..ama adet olucam diye çok korkuyorum..hamişler sizdede oldumu aşılama sonrası adet tarihinizde lekelenmeler....baharçelik senle hemen hemen aynı tarihlerde aşılama olduk umarım ikimizinde sonuçları güzel olur.....

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak
4) ırena…………………...………….........22 Şubat
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat

UMUTLU ANNE ADAYLARI]

6)ebruli_59....................................... .....2mayis
7)baharçelik...................................... ....8 mayis
8)reblid.......................................... .......25 mayıs
9)mydaisy260621..................................2 2 mayıs
10) mehtap 59.......................................09 mayıs

kızlar hepinize günaydın benim 2. aşılamamdı belki hatırlarsınız bugün 12. günüm dünden beri 5 tane idarar testi yaptım hepsindede 2. çizgi silik çıktı hepsinin yanlış olma ihitmali varmı sizce yarın sabahta kan testi yaptırcam

günaydın pıtırcık silik bile olsa sonucu pozitif kabul ediliyor ama çok da şimdi den kaptırma yarına kadar sabret kesin sonucu yarın alırsın bazen yanılmalar olabiliyor daha önce bende o silik çıkan testi bile alıp doktora gösterdim o da var gibi dedi ama sonuç negatif inş herşey gönlüne göre olsun yarın kesin sonucu alana kadar ümitlenme sonra insan çok üzülüyor eğer içinde ise zaten çok sevineceksin inş vardır arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz...

pıtırcık canım hadi hayırlısı bakalım.. inşallah hamişsindir....bende artık ya bügün ya yarın test yapıcam hastalanmazsam tabi..9mayısta adet olmam lazımdı ama bikaç gün rötar yapar diye umursamadım artık hakkımızda hayırlısı ben 2 yıldır silik çizgi bile görmedin senin bi umut ihtimalin var en azından ne mutlu senin adına sevindim...bu kez çok inandırdım testler beni çok yıkıyo o yüzden adet olmayı bekledim ama çok heyecanlıyım yaaa:bbo:

pıtırcık canım ya nerelerdesin bi göründün kaçtın bize mutlu haberi verdin kayboldun...eee anlat bakalım neler hissediyosun ruh halin ne alemde ve belirtilerin varmıydı benimde aynen senin gibi kahverengi lekelenmelerim oldu adet günümde kırmızılar hala yok..aşılama tarihlerimizde yakındı... ay çatlıcam şimdi....ne şanslısın kız Allah bizede nasip etsin umarım... sanki kendim hamilelik haberi almış gibi evde durduğum yerde duramıyom.. seni öğrendimya bak gene içime bi umut düştü kendimi bu ihtimalden uzak tutmaya çalışıyodum test yapınca kötü haber alırım diye bak aklıma girdin gene yawwwdelikafadulden kendime hakim olamıyomdelikafadulden

valla bende 3 yıldır hiç görmemiştim hatta 9. gün yaptım ilacın etkisi diyolarya çıkarmı acaba diye 9. günki testimde tek çizgi çıkmıştı ama 11. gün çift çıkmaya başladı hayırlısı bakalım

slm kızlar bende 7 mayıs ta aşılama oldum,22 mayısta kontrolum var...pıtırcık hayırlısı olsun cnm..çok sevinidim okuyunca..bana 14 mayısta yani 8. gün bir tane daha çatlatma iğnesi vurmamı söylediler,seninde varmıydı böyle bişi?ne için olabilir bileniniz var mı...

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak:CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:CüvCüv:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat:CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:CüvCüv:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]

1)ebruli_59....................................... .....2mayis:Saruboceq:
2)baharçelik...................................... ....8 mayis:Saruboceq:
3)reblid.......................................... .......25 mayıs :Saruboceq:
4)mydaisy260621..................................2 2 mayıs :Saruboceq:
5) mehtap 59.......................................09 mayıs :Saruboceq:
6)cnnsnyrt............................................22 mayıs:Saruboceq:

Oy liste kabarıyo yaşayın kızlar cici kızlar ümidinizi kaybetmeyin ışık kesin bi yerlerde gözükücek inş :)olmassada sakın bedbin olmayın bizden iyi bilen Allah var muhakkak bir hayır vardır çok zahmetli bir süreç emekeleriniz boş çıkmaz inş öpüyorum çok çok kaçılııııııın hamişlere yer açııııııın

bu arada test günü gelen arkadaşlar sonuçlarını bildirsinler güzel haberler verirsiniz bizlere inş ama ne olursa olsun yılmak yok .. bunları söylerken bir taraftan kendime gülüyorum tabi ben mi söylüyorum bunları diye. siz beni bide ayın 25 inde görün yine de bi umut hepimize bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…