- Konu Sahibi biricik mericik
-
kızlar ilk aşlımamın tahlilini yaptırdım ve sonuç hüsran..beni listeden çıkarabilirsiniz. O kadar moralim bozuk ve umutsuzumki duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez.Hele dün sonuçtan sonra hiç bir kelime beni avutmaya yetmedi. Hayırlısı böyleymiş. demekki daha zamanı var...:çok üzgünüm:
kızlar ilk aşlımamın tahlilini yaptırdım ve sonuç hüsran..beni listeden çıkarabilirsiniz. O kadar moralim bozuk ve umutsuzumki duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez.Hele dün sonuçtan sonra hiç bir kelime beni avutmaya yetmedi. Hayırlısı böyleymiş. demekki daha zamanı var...:çok üzgünüm:
özlemcım uzulme dıyecegım ama ne kadar bos bır kelıme oldugunu bılıyorum bu durumda ama herseyde vardır bı hayır ınan bana ben de 6 hazıranda yaptırdım asılamamı tedavıye aralık ayında basladık nısanda yaılacaktı asılamam buyuk b umutla gıttım dr a ıgnelere baslama ıcın ama kıst cıktı 3 56 cm dıger aya kaldı asılamam ama bu kez kıst daha da buyumustu 5 cm olmus dr um dgm kont hapı verdı eger gecmeseydı amelıyat olacaktım sımdı dusunuyorumda belkı o ay olsa asılamam tutmayacaktı daha cok uzulecektım rabbım bu zmana nasp ettı olursa bu ay esıme en guzel babalar onu armaganını vermıs olcam hakkımızda hayırlıs allah yardımcımız olsun:teselli:
üzülme diyemeyeceğim ama en azından fazla yıpratma kendini.. aşılama sonrası hamiş kalanlar çok listemizde.. hayırlısı olsun. bundada vardır bir hayır... inş. tez zamanda gelir bebişin. unutma hepimiz aynı şeyleri yaşdık seni en ii anlayan bizleriz..
Özlemcim sakın ümidsizliğe kapılma hayatımızdaki her işde olduğu gibi bundada negatif sonuş alabiliriz ama inadla devam edelim kolay bir süreç değil yanlız yıpratıcı ve her işde olduğu gibi moral çok önemli :)elele tutuşarak üstesinden gelebiliriz sizin durumunuzda değilim ama sizi anlıyorum yanınızdayım :)
beni cıkarablirsiniz listeden.....
2. ve son aşılamamız da olmadı....
tüp bebeğe baslayacağız artık....
sabah wc ye gittiğimde kötü bir süpriz oldu benim için.....
halbuki bu sefer olur diyordum içimden.....
eşime üzücü haberi verince 2 damla yaş akıverdi gözünden ( onlarda orda hazır mı bekiliyorlarmış ne anlamadım...)
katılaştım galiba artık...
olmuyor napalım...
vardır bunda da bir hayır....
Hayirlisi olsun esengulum... insallah en kisa zamanda guzel neticeler alirsin. Benimde ilk asilamam yapildi yarin veya carsamba test gunum insallah. Daha once tupbebek yapildi, tutmadi. Benimki biraz ters basladi :)
Insan uzuluyor ne de olsa ama herseyde vardir bir hayir mutlaka. Gorelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?