- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi biricik mericik
-
rebilidcim hayırlı haberlerni bekliyorum canım
27 Haziranda aşılamam yapıldı.Doktorum 15 gün sonra görüşelim dedi 11 Temmuza denk geliyor test günüm. Beklemek zor ve bir okadarda tatlı heyecan. Herşey yolunda gitti.Nasip ve kısmetimizi bekleyeceğim artık... :kedi:
redblidcm dualarım seninle arkadasım
ya innamiyorum
merhaba reblıd sana ne kadar uzulme desekde bos benım dr cok umıtlendırmstı test gunu olmayacak dıye suphe bıle yoktu hatta arkadasım benden mujde almak ıcın kanı evımden geldı aldı saat yaklastı arkadaslarımla beraberdım sevınclı haber yerıne kotu haber geldı dunya basıma yıkıldı agladım cok aglayamıyordum cunku evdekıler askerıyedendı mesafelıydık dugumlendı bogazım yatak odasında hıckıra hıckıra agladım saatlerce onlar gıttıler evın her yerını dagıttım muzık actım koyu arabeskcıyımdır agladım hatta ıntıhar etmeyı bıle dusundum esım zorla ızın almıs telfnum kapalı olunca bısey oldu zannetmıs kapıda kucagına atıldım senı yıne baba yapamadım benı bırak olmuyor dıye kucagında agladım tesellı edıyordu aama kendımden duymuyordum toparlamam 15 gun surdu arkadaslarım hıc sormadı hemen sacımın rengını degıstırdım kosubandı aldım alısverıs yaptım esımede benı bırakma ben soylesemde dedım o da bızbırbırımıze yeterız dedı sensın benım bebegım dedı onun ynında degıl ama cok yalnız agladım canım zor ama gecıyor insallah isteyen herkesın olur yarabbım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?