• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ilk aşlımamın tahlilini yaptırdım ve sonuç hüsran..beni listeden çıkarabilirsiniz. O kadar moralim bozuk ve umutsuzumki duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez.Hele dün sonuçtan sonra hiç bir kelime beni avutmaya yetmedi. Hayırlısı böyleymiş. demekki daha zamanı var...:çok üzgünüm:

özlemcım uzulme dıyecegım ama ne kadar bos bır kelıme oldugunu bılıyorum bu durumda ama herseyde vardır bı hayır ınan bana ben de 6 hazıranda yaptırdım asılamamı tedavıye aralık ayında basladık nısanda yaılacaktı asılamam buyuk b umutla gıttım dr a ıgnelere baslama ıcın ama kıst cıktı 3 56 cm dıger aya kaldı asılamam ama bu kez kıst daha da buyumustu 5 cm olmus dr um dgm kont hapı verdı eger gecmeseydı amelıyat olacaktım sımdı dusunuyorumda belkı o ay olsa asılamam tutmayacaktı daha cok uzulecektım rabbım bu zmana nasp ettı olursa bu ay esıme en guzel babalar onu armaganını vermıs olcam hakkımızda hayırlıs allah yardımcımız olsun:teselli:

kızlar ilk aşlımamın tahlilini yaptırdım ve sonuç hüsran..beni listeden çıkarabilirsiniz. O kadar moralim bozuk ve umutsuzumki duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez.Hele dün sonuçtan sonra hiç bir kelime beni avutmaya yetmedi. Hayırlısı böyleymiş. demekki daha zamanı var...:çok üzgünüm:

üzülme diyemeyeceğim ama en azından fazla yıpratma kendini.. aşılama sonrası hamiş kalanlar çok listemizde.. hayırlısı olsun. bundada vardır bir hayır... inş. tez zamanda gelir bebişin. unutma hepimiz aynı şeyleri yaşdık seni en ii anlayan bizleriz..

Özlemcim sakın ümidsizliğe kapılma hayatımızdaki her işde olduğu gibi bundada negatif sonuş alabiliriz ama inadla devam edelim kolay bir süreç değil yanlız yıpratıcı ve her işde olduğu gibi moral çok önemli :)elele tutuşarak üstesinden gelebiliriz sizin durumunuzda değilim ama sizi anlıyorum yanınızdayım :)

özlemcım uzulme dıyecegım ama ne kadar bos bır kelıme oldugunu bılıyorum bu durumda ama herseyde vardır bı hayır ınan bana ben de 6 hazıranda yaptırdım asılamamı tedavıye aralık ayında basladık nısanda yaılacaktı asılamam buyuk b umutla gıttım dr a ıgnelere baslama ıcın ama kıst cıktı 3 56 cm dıger aya kaldı asılamam ama bu kez kıst daha da buyumustu 5 cm olmus dr um dgm kont hapı verdı eger gecmeseydı amelıyat olacaktım sımdı dusunuyorumda belkı o ay olsa asılamam tutmayacaktı daha cok uzulecektım rabbım bu zmana nasp ettı olursa bu ay esıme en guzel babalar onu armaganını vermıs olcam hakkımızda hayırlıs allah yardımcımız olsun:teselli:

angelcim tşk ederim desteklerin için sizler gibi arkadaşlarım olduktan sonra mücadeleye devam edebilirim ianki bu sizlerin sayesinde olacak..Yaşamayan hiç kimse anlayamaz duygularımızı..İnşallah eşine babalar günü armağınını verirsin canım bunu tüm kalbimle isterim..dualarım seninle canım..

üzülme diyemeyeceğim ama en azından fazla yıpratma kendini.. aşılama sonrası hamiş kalanlar çok listemizde.. hayırlısı olsun. bundada vardır bir hayır... inş. tez zamanda gelir bebişin. unutma hepimiz aynı şeyleri yaşdık seni en ii anlayan bizleriz..

desteğin için teşekkür ederim canım..Evet haklısın bizi birbirimizden başkası anlayamaz..Artık aşılamadan umudu kestim ben gerçi tüp bebek tedavisinden de korkuyorum da..Tek isteğim 1-2 aylık şu dinlenme sürecinde meleğime kavuşabilmek..Tedavi görüp de olumsuz sonuç almak çok yıpratıcı..

Özlemcim sakın ümidsizliğe kapılma hayatımızdaki her işde olduğu gibi bundada negatif sonuş alabiliriz ama inadla devam edelim kolay bir süreç değil yanlız yıpratıcı ve her işde olduğu gibi moral çok önemli :)elele tutuşarak üstesinden gelebiliriz sizin durumunuzda değilim ama sizi anlıyorum yanınızdayım :)

elifcim dediğin gibi bu süreç çok yıpratıcı hele bir de olumsuz sonuç alınca daha çok yıpratıcı..Allah hakkımızda nasıl hayırlısı olcaksa öyle versin.

özlem cim canım ben ikinci aşılamam da olumlu sonucu aldım daha öğreneli iki gün oluyor :CüvCüv: ve hala inanamıyorum sanki biri bize şaka yapıyor yada arayıp bir yanlışlık olmuş diyecekler gibi geliyor hala....
sana diyeceğim 7 yıllık evliyim 3 yıldır bebek arıyorum tedavi sürecinde her ay hüsrana uğradım ....bir önceki aşılamamda öyle yıkıldımki anlatamam size sanki dünya ters dönmüştü herşeyi bırakmayı bile düşünmüştüm...sonra 2 ay ara verdim dahada vermeyi düşünüyordum aslında sonra ben ne yapıyorum dedim zamanı boşuna harcıyorum hadi dedim birdaha ....tüp bebek için gittik merkeze dr umuz ben bir kez daha denemek sitiyorum aşılama dedi bu arada dr değiştirmiştim...yarı gönüllü yarı gönülsüz tamam dedik ben hiç tutacağına inanmamıştım ümit beslememiştim bu sefer gün bile saymadım nasılsa tutmuycak diye....ama çok şükür allaha bu sefer oldu....sakın ümidinizi yitirmeyin sakın.....rabbim büyük inaşşalh tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürür......opuyorumnanaktan

canıımmm çok tebrik ederim öncelikle...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar: Ben senin kadar sabırlı olurmuyum bilmiyorum. Şuan ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum..Eşim üzülmesin diye onunla bile konuşamıyorum, ona belli etmemeye çalışıyorum çünkü hep kendini suçluyor..Çevremde bilenler yüzüme acıma duygusuyla bakıyorlar daha bi kötü oluyorum..Anlıycan şuan kendimi çok çaresiz hissediyorum..Herşeyi verecek olan Allah.. Yüce Allah'ım tez zamanda bana ve herkese mucizelerimize kavuşmayı nasip eder inşallah..

özlem hakkında hayırlısı olsun birtakım üzüntüler yaşıyoruz hepimiz bunlar hiç de kolay şeyler değil elbette. ama ne için uğraştığını düşününce insan herşeye değdiğine inanıyor bu ay tam iki yıldır bebek için uğraşmış oluyoruz bizde iki bebek verdim ben bu sürece insan herşeye alışıyor küllerimizden yeniden doğar gibi yeniden çabalamaya başlıyoruz ama inan bir gün er yada geç kucağına aldığında hatta kalp atışlarını bile duyduğunda sevinçten deliye döneceksin ama sabretmemiz lazım bak bu sadece senin başına gelmiyor her ay burdaki bir çok arkadaş hüzne boğulurken imkansızlıklardan ne mucizeler çıkıyor o yüzden bekle ve dileğine kavuşacağın gün için dua et bu seni rahatlatır..

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak: :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak: :CüvCüv:
4) İrena…………………...………….........22 Şubat: :CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat: :CüvCüv:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs: :CüvCüv:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:: :CüvCüv:
8) ibem77........................................... ............: :CüvCüv:
9)zetu........................................... ..........31 mayıs :CüvCüv:
10)07HS07......................................... . ..........11 HAZİRAN :CüvCüv:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)zevkalade....................................... ......30 mayıs
2)esengülüm...................................... . ...........11 haziran
3)hayatosm........................................ ......12 haziran
4)ftmock.......................................... ...........17 haziran
5)celana.......................................... .............17 haziran
6)buketimm........................................ . .........19 haziran
7)angeeeeel87..................................... ...........21 haziran

beni cıkarablirsiniz listeden.....
2. ve son aşılamamız da olmadı....
tüp bebeğe baslayacağız artık....
sabah wc ye gittiğimde kötü bir süpriz oldu benim için.....
halbuki bu sefer olur diyordum içimden.....
eşime üzücü haberi verince 2 damla yaş akıverdi gözünden ( onlarda orda hazır mı bekiliyorlarmış ne anlamadım...)
katılaştım galiba artık...
olmuyor napalım...
vardır bunda da bir hayır....

beni cıkarablirsiniz listeden.....
2. ve son aşılamamız da olmadı....
tüp bebeğe baslayacağız artık....
sabah wc ye gittiğimde kötü bir süpriz oldu benim için.....
halbuki bu sefer olur diyordum içimden.....
eşime üzücü haberi verince 2 damla yaş akıverdi gözünden ( onlarda orda hazır mı bekiliyorlarmış ne anlamadım...)
katılaştım galiba artık...
olmuyor napalım...
vardır bunda da bir hayır....

canım üzülme ama çok erken gelmiş niye ki tam olarak regli oldun mu yoksa öğle kahverengi akıntı tarzı bir şey mi yerleşme kanaması falan olabilir diye diyorum ama değilsede allah sana ve eşine cansağlığı versin elbet bir gün gelecek meleklerimiz bize ben inanıyorum sende inan aşılama olmazsa tüple ama olacak inş sabır..

Hayirlisi olsun esengulum... insallah en kisa zamanda guzel neticeler alirsin. Benimde ilk asilamam yapildi yarin veya carsamba test gunum insallah. Daha once tupbebek yapildi, tutmadi. Benimki biraz ters basladi :)
Insan uzuluyor ne de olsa ama herseyde vardir bir hayir mutlaka. Gorelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler...

Hayirlisi olsun esengulum... insallah en kisa zamanda guzel neticeler alirsin. Benimde ilk asilamam yapildi yarin veya carsamba test gunum insallah. Daha once tupbebek yapildi, tutmadi. Benimki biraz ters basladi :)
Insan uzuluyor ne de olsa ama herseyde vardir bir hayir mutlaka. Gorelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler...

inşallah canım inşallah seninde aşılaman olumlu sonuç verir Allah yardımcın olsun:1hug:

esengül hakkında hayırlısı buymuş diyelim daha zamanı varmış annesi elbet bir gün gelecekler ama henüz değilmiş öğle düşün sıkma canını ..

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :lepi: :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak: :lepi: :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak: :lepi: :CüvCüv:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat: :lepi: :CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat: :lepi: :CüvCüv:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs: :lepi: :CüvCüv:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:: :lepi: :CüvCüv:
8) ibem77........................................... ............: :lepi: :CüvCüv:
9)zetu........................................... ..........31 mayıs :lepi: :CüvCüv:
10)07HS07......................................... . ..........11 HAZıRAN :lepi: :CüvCüv:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)zevkalade....................................... ......30 mayıs :Saruboceq:
2)hayatosm........................................ ......12 haziran :Saruboceq:
3)ftmock.......................................... ...........17 haziran :Saruboceq:
4)celana.......................................... .............17 haziran :Saruboceq:
5)angeeeeel87..................................... ...........21 haziran :Saruboceq:
6) reblid............................................................30 haziran

elim kimseyi silmek listeden çıkarmaya gitmiyor umutlarınızı yitirmeyin hiç bir tedavi olmasa bile normal adaet tarihlerimizi de yazabiliriz bu da bir umut illaki tedavi ile olacak diye bir şart yok ya belki kendiliğinden gelir benim bu ay 27 sinde hasta olmam lazım ama belki gecikebilir 30 haziranı bekliyeceğim bu nedenle kendimi de listeye ekliyorum sizlerde normal adet tarihlerinizi söyleyin yazayım bol şanslar..

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey diyemicem, adet oldum :bbo:

Oley diye okuyunca tuttu dediniz kesin degilmi? hayirlisi olsun ne diyelim... Yola devam insallah ŞenizŞenizŞeniz

Back
X