- Konu Sahibi biricik mericik
-
nursati canım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, belirtilerin nelerdi canım anlatırmısın ve kaçıncı aşılaman bende diğer arkadaş gibi beklemedeyim bugün 7.günüm
benim bugün aşılamamın 12. günü ama hiç belirtim yok
benim de çatlatma iğnesinden sonraki 16. günüm adetime 2 gün kaldı ve bende de hiç belirti yok.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sabah idrar testi yaptım negatif
günaydın canım adet günün bugün değil ama senin öyle değil mi? erken yapmış olabilirsin.
bugün aşılamamın 13.günü adet tarihim 25 temmuz
şimdiye kadar aşılama yaptıran arkadaşların bu günlerde idrarında çıkıyodu benim çıkmadı yani aşılama tutmadı
yok canım ben öyle bilmiyorum aşılamadan 14 gün sonra kanda çıkmaya başlıyor ve adet tarihin 1-2 gün geçince ya da bazan adet tarihinde idrarda çıkıyor.bence yine de erken kanda baktırmadan emin olma derim
ben ümitlenmiyorum artık adet olacakmışım gibi ağrım da var regl tarihim 25 temmuz ama erken olcam galiba
arkadaşlar benim olmadı kan tahlili de negatif
benimde ilk aşılamam old .18 temmuzda oldu bugün 2. Günüm.doktorum 1 ağustosta kanda bakalım dedi.crinone adlı bir jel verdi.onu kullanıyorum.hepimizin de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
ibem le replid e bunlar
Benim de olmadı, kan negatif.Tedaviyi de bırakıyorum artık..........:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?