Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursati canım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, belirtilerin nelerdi canım anlatırmısın ve kaçıncı aşılaman bende diğer arkadaş gibi beklemedeyim bugün 7.günüm

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bugün 18. gündeyim. Transferden sonra alt karında hafif kramplar hissetmiştim. Bu yerleşmesiyle ilgiliymiş. Adet döneminde hissedilenlerin çoğunu hissettim diyebilirim. Göğüs sancıları, kasık krampları. iştah açılması-mide yanması-mide hazımsızlık. Vücut ısısında 1 derecelik yükselme. Şimdilerde uyku hali. Transfer gününden itibaren gece wc için kalkmalar.

Bu benim 2. aşılamam ilki 2004 de olmuştu basit bir Kadın Doğumcuda. Sonra Tüp bebek denedik 2007 de.
Sevgiler opuyorumnanaktan

Eee kızlar konu açılalı epey olmuş hamişler bebeklerini büyütüyor hamilelik topiğindeler herhalde buraya uğrayan hamişimiz varmı

benimde 17 temmuzda aşılamam yapıldı 29 temmuz test tarihi çok heyecanlı ya ilk aşılamamdı merakla bekliyoruz bakalım sonucu doktorum bol su içmemi söyledi bir kaç gün sonra kan testlerim falan var bide jel verdi kullanmam için

bugün aşılamamın 13.günü adet tarihim 25 temmuz
şimdiye kadar aşılama yaptıran arkadaşların bu günlerde idrarında çıkıyodu benim çıkmadı yani aşılama tutmadı

yok canım ben öyle bilmiyorum aşılamadan 14 gün sonra kanda çıkmaya başlıyor ve adet tarihin 1-2 gün geçince ya da bazan adet tarihinde idrarda çıkıyor.bence yine de erken kanda baktırmadan emin olma derim

yok canım ben öyle bilmiyorum aşılamadan 14 gün sonra kanda çıkmaya başlıyor ve adet tarihin 1-2 gün geçince ya da bazan adet tarihinde idrarda çıkıyor.bence yine de erken kanda baktırmadan emin olma derim

ben ümitlenmiyorum artık adet olacakmışım gibi ağrım da var regl tarihim 25 temmuz ama erken olcam galiba

ben ümitlenmiyorum artık adet olacakmışım gibi ağrım da var regl tarihim 25 temmuz ama erken olcam galiba

canım yaa çok karamsarsınlmaz:lmaz:lmaz:bak kızıyorum sanaklava:klava: hem adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı oluyor buna karar vermek için çok erken....hem bak benim yarın adet günüm ama hala ümidimi yitirmiyorum çünkü hala adet olmadım hoş bende hiçbir belirti yok ama gebeliğe dair yine de şansımızı küstürmeyelim ama değil mi...olumsuz düşünceler beyne hemen olumsuz sinyaller gönderiyor ve gebelik olumsuz etkileniyor olacaksa da olmuyor canım buna inan.zemuszemuszemuszemuszemuszemus

benimde ilk aşılamam old .18 temmuzda oldu bugün 2. günüm.doktorum 1 ağustosta kanda bakalım dedi.crinone adlı bir jel verdi.onu kullanıyorum.hepimizin de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

benimde ilk aşılamam old .18 temmuzda oldu bugün 2. Günüm.doktorum 1 ağustosta kanda bakalım dedi.crinone adlı bir jel verdi.onu kullanıyorum.hepimizin de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

cnm benımde transferım 3.cu gunum asılama degıl tup bebek ama allah kısmet ederse beraber sonucunu alacagız buraya geldım cunku ugurlu geldıgıne gordum sende kı berlırtılerı ne dır cnm agrı sızın varmı ben cok ıdrara cıkıyorum sol tarafta agrım var sankı adet olcakmışım gıbı sen?

Benim de olmadı, kan negatif.Tedaviyi de bırakıyorum artık..........:gitme:

aaa niye bırakıyorsun canım benim biz burdan bebeklerimizi kucağımıza almadan gitmeyeceğiz demedik mi.. sen şimdi can sıkıntısı ile söylüyorsun inan bana adet olur olmaz kendini yine doktorda bulacaksın..

ya arkadaşlar bende çok üzülüyordum ağlıyordum kimsenin bana bebek demesini bile istemiyordum inanın hatta ben ilk bebeğimi kaybettiğimden beri kucağıma hiç bebek almaadım hiç bir bebeğin yüzüne bakmadım desem inanırmısınız inanın dayanamıyorum ama biz elimizden geleni yapıyormuyuz evet gerisi allaha kadı bu can kim verebilirki başka hem hayatımızı sadece bebek üzerine kurunca elimizede bir şey geçmiyor eşimiz var işimiz var değilmi hayat zaman geçip gidiyor geçen her günü bu gün de olmadı diye değil de bebeğimize bir gün daha yaklaştık diye düşünün bence artık ben bu piskoloji ile devam etmeye karar verdim belki işe yarar ..hihoyyytkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…