• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar uzuldum inanin bende umutsuz haberi alacam galiba hala bise yok ama kirmizilar kendini gostermedi ama umutsuzum cok 16 gunum bugun tik yok hafif goguslerim agriyo ne adet belirtisi ne hamileleik belirtisi bugun kan vermeye gidecem esim 12 de geliyo haberleri yazarim size benim icin dua edermisiniz ne olur cok ihtiyacim var bebegime ins benimledir sizde biraz ara verin eglenin gezin yazin tadini cikarin valla tutmazsa ben oyle yapacam kendimi bunaltmaktan baska bise yapmiyorum zaten AKLINIZDAN CIKARIN HAZIRANIN SONUNA HABERLERINIZI BEKLIYORUMMMMMMMMMMMMM BENIM ICIN DUA EDIN BUGUN TEST SONUCU GUZEL GELSINNNNNNNNNNNNNNNNN OPTUM:1no2::1no2:

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :emir_bebek:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak: :emir_bebek:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak: :emir_bebek:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat: :emir_bebek:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat: :emir_bebek:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs: :emir_bebek:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:: :emir_bebek:
8) ibem77........................................... ............: :emir_bebek:
9)zetu........................................... ..........31 mayıs :emir_bebek:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)zevkalade....................................... ......30 mayıs :Saruboceq:
2)07HS07.......................................... ..........11 HAZıRAN:Saruboceq:
3)esengülüm....................................... ...........11 haziran :Saruboceq:
4)hayatosm........................................ ......12 haziran :Saruboceq:
5)ftmock.....................................................17 haziran:Saruboceq:
6buketimm..................................................19 haziran:Saruboceq:

allah hepimiz hakkında hayırlısını versin tutmayan arkadaşlar üzülmeyin allah size ve eşinize can sağlığı versin gerisi elbet bir gün gelir listeye yeni eklenen arkadaşlara da hayırlı olsun inş güzel haberler alır sizi bir üst mevkiye çıkartırım allahım inş bi gün dualarımızın karşılığını veecek ben inanıyorum sizlerde inanın ona sığının herşeyin hayırlısını dileyin ....herkese bol şans

mrb kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanım.. Ben de ilk aşılamamı 27 mayısda yaptırdım 10 haziranda da ilk tahlilim yapılacak.Beni de listeyi eklerseniz sevinirim..ınşallah hepimiz müjdeli haberler alırız.

Özendim bezendim sizi sevdiğimi sölemeye geldim :)
basketball.gif
viannen_70.gif

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs:
7) mehtap 59.......................................12mayıs::
8) ibem77........................................... ............:
9)zetu........................................... ..........31 mayıs

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)zevkalade....................................... ......30 mayıs
2)ozlemm48..............................................10 haziran
3)07HS07.......................................... ..........11 HAZıRAN
4)esengülüm....................................... ...........11 haziran
5)hayatosm........................................ ......12 haziran
6)ftmock.......................................... ...........17 haziran
7)buketimm......................................... .........19 haziran
8)angeeeeel87................................................21 haziran

HERKESE HAYIRLI OLSUN BOL ŞANS DıLıYORUM

Kızlar Çok ŞÜkÜr allaha sonucu aldım ve hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmm..............
Allah ısteyen dıleyen herkeze nasıp eder ınaŞallah......

:nazar:
Kızlar Çok ŞÜkÜr allaha sonucu aldım ve hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmm..............
Allah İsteyen dİleyen herkeze nasİp eder İnaŞallah......

canımmmm çokkk sevindim bgn bnmde test gününm ama bn adet günümü bekliycem yarında adet günümmmmm belirtilerin filan nasıldı canımmm çokk tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh biraz anlat hayatımmm ay nasıl heyecanladnm sanki kendimmiş gibi:nazar:

--------------------------------------------------------------------------------

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs:
7) mehtap 59.......................................12mayıs::
8) ibem77........................................... ............:
9)zetu........................................... ..........31 mayıs
10)07HS07.......................................... ..........11 HAZıRAN

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)zevkalade....................................... ......30 mayıs
2)ozlemm48........................................ ......10 haziran
3))esengülüm....................................... ...........11 haziran
4)hayatosm........................................ ......12 haziran
5)ftmock.......................................... ...........17 haziran
6)buketimm........................................ . .........19 haziran
7)angeeeeel87..................................... ...........21 haziran

HERKESE HAYIRLI OLSUN BOL ŞANS DıLıYORUM

tebrik ediyorum çok sevindim uzun zamandır kimseyi hamişler listesine terfi ettirmemiştim. inş gerisi de gelir . allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizler içinde dua etmeyi unutma oldu mu...
bu arada test tarihi gelen arkadaşlar lütfen durumlarını bildirsinler iyi ya da kötü bizimle paylaşın tabi inş hepsi güzel sonuç olur ..

emin olunki dualarımdasınız hiçşüpeniz olmasın kızlar....bunu anca yaşayan bilir o yüzden sizlerden biriyim bende...benim 2. aşılamam dı güzelim ilkini mart 5 te yaptırmıştım malesef tutmadı 2 ay ara verdim ve bu ay tekrar denedim ....şükür allaha emeklerimiz boşa gitmedi bu sefer.....herşeyden önce bu bir dua çocuğu buna inanıyorum salati tefriceden tutunda tanıdık tanımadık herkezin dua ettiği bir bebek olucak inşallah....belirtilere gelince inanın ki bir belirtim yoktu aşılamadan sonra hiç kanamam olmadı ama kasık ağrım çok şiddetliydi ertesi gün gayet normaldim ama...daha sonra ara ara ince ince giren bir bel ağrım vardı göğüste şişlik ve sık sık ağız kuruluğu ama bunlar belirti değil çünki kullandığım ilaçlar zaten bunların hepsine neden oluyordu bu yüzden belirti falan aramadım ....sizde aramayın inanaın daha iyi olucak.......opuyorumnanaktan:teselli:

Hamile kalan arkadaslar, tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm Rabbim hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insallah. Sonuc bekleyenlere de mujdeli haberler gelsin insallahhhhhhhhhhhhhh

Allah'im su mubarek cuma gununde dualarimizi geri cevirme, bizimde kucaklarimizi hayirli evlatlarla doldur Yarabbim... Amin

Arkadaslar benide sonuc bekleyenler listesine eklermisiniz? Insallahhhhhhhh bir ust listeye ziplariz kizlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Asilama sonucu: 17 haziran insallah

HAMISLERIMIZ

1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv: :nazar:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak: :CüvCüv: :nazar:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak: :CüvCüv: :nazar:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat: :CüvCüv: :nazar:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat: :CüvCüv: :nazar:
6) pıtırcık....................................... . ....12 mayıs: :CüvCüv: :nazar:
7) mehtap 59.......................................12mayıs:: :CüvCüv: :nazar:
8) ibem77........................................... ............: :CüvCüv: :nazar:
9)zetu........................................... ..........31 mayıs :CüvCüv: :nazar:
10)07HS07......................................... . ..........11 HAZıRAN :CüvCüv::nazar:

UMUTLU ANNE ADAYLARI]
1)zevkalade....................................... ......30 mayıs :Saruboceq:
2)ozlemm48........................................ ......10 haziran :Saruboceq:
3))esengülüm...................................... . ...........11 haziran :Saruboceq:
4)hayatosm........................................ ......12 haziran :Saruboceq:
5)ftmock.......................................... ...........17 haziran :Saruboceq:
6)celana.......................................................17 haziran :Saruboceq:
7)buketimm........................................ . .........19 haziran :Saruboceq:
8)angeeeeel87..................................... ...........21 haziran :Saruboceq:

HERKESE HAYIRLI OLSUN BOL ŞANS DıLıYORUm..

ben bu ay beklemedeyim temmuzun biri gibi hastalanmam lazım inş olmam da bebişim kendi gelir .temmuzda aşılama yapılacak keşke şu zaman denilen şey daha hızlı geçse eğer zaman lazımsa bize oda bir an önce geçsin gitsin ne kadar sa artık bu vakit...dua edin arkadaşlar kendinize ve hepimize herşey allahın elinde o yeterki istesin hiç umutsuzluğa da kapılmayın bu bir mucize zaten rabbim ol derse ne olursa olsun olur.. bir yakınımın 13 yıl sonra kendiliğinden oldu ve doktorlar taş doğurur belki bir gün ama senin için imkansız demişlerdi..rabbim herşeye kadil kalbinizi ferah tutun hepinize bol şanslar allah kucağınızı boş bırakmasın..

hiç merak etme sen istediğin sürece burdaki herkes hem sevincine hemde üzüntülerine ortak olacaktır... bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki. ben 3 yıllık evliyim ve 9 yıldır da eşimle birlikteyim yani bir birimizi çok iyi tanıyoruz ve çok şükür herkesin imrenerek baktığı bir birlikteliğimiz var ama bazen ona bile anlatamıyorum içimdekileri .. bir söz vardır el elin eşeğini türkü söyleyerek arar diye ama burda öğle olmuyor dertleri dertlerimiz mutlulukları mutluluklarımız sayıyoruz... herkese çok teşekkürler. ve bol şanslar

kızlar ilk aşlımamın tahlilini yaptırdım ve sonuç hüsran..beni listeden çıkarabilirsiniz. O kadar moralim bozuk ve umutsuzumki duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez.Hele dün sonuçtan sonra hiç bir kelime beni avutmaya yetmedi. Hayırlısı böyleymiş. demekki daha zamanı var...:çok üzgünüm:

Back
X