Sonumuz çok yakın

Ayni evi paylasiyorsunuz... Esiniz evinizi siz gelmeden hazirlamasi gerekirdi... Sorun ic ice olmaniz...

Siz bu konuda onlarla konustunuz mu ? mesela cocuguma hic bir sey almayin , kendim yapacagim deseydiniz sorun olmazdi... Ya da cocugumun fotosunu kimseye göndermeyin deseydiniz hatta foto cekmelerine izin vermeseydiniz... Ben de kardesimin bebegi oldugunda ne eksikleri var diye baktim ..Hediye olarak bebek arabasi aldim cünkü yeterince kiyafet vs si vardi.... Begenmediler mi ? atsaydilar cöpe yenisini alsaydilar bu kadar basit...Gücenirmiydim hayir... Ayrica fisi de vardi yani bir süre icinde degistirme hakki da var... Fotosunu da cektim .. Hatta hastanedeyken minik aksesuarla (oyuncak, örgü bere vs. vs ) stüdya cekimi gibi yaptim Ailede merak edenler var diye de sayfama koyup paylastim...

Son düzenleme:
Çünkü esim ev cikicak sabret burda koyacak yer yok diye almaya yanaşmadı ve bende ikna edemeden kızım dogdu

bu durumda tek suçlu kocan.kocana kızmak yerine 3. kişilere kızmak daha kolay geliyor.benim yeğenim doğduğu zaman yeğenimin ilk resmini face te profil resmi yaptım.hatta kardeşimin arkadaşları ve eşinin ailesinde bazı kişiler de yeğenimin resmini msn ve face te kullandilar.hatta hala benim msn ve profil sayfam da yeğenimin resmi var.çok sevdiğim için kullanıyorum resmi.kardeşim kızsın mı bana

arkadaşım önce bebeğini Allah analı babalı büyütsün, biraz daha sabretmen gerekiyor bak evinde çıkçakmış birdaha herşeyini gönlüne göre yaparsın
herşeye ağlıyacağına al kaynananı karşına konuş,
annecim görüyorsun lohusayım böyle böyle dediğini duydum çok üzülüyorum bak sütüm azalıyor falan de
çocuğum uyudukça zaten herişe koşmaya çalışıyorum de
kötü niyetli olsam karnım burnumda cam silmezdim de
huzur içinde geçinmek varken böyle yapmayalım de
çocuğun uyuduğunda da mesela bulaşıkmı yıkancak ver anne ben yapayım bütün işlerde sana kaldı sende yoruluyorsun falan de,
dinlenmek istediğindede a anne çocuğum uyurken biraz yatayım ağrım var falan de
güzel güzel konuşursan karşılığınıda güzel alırsın inşallah
alınanlar içinde baştan eşine aldırmalıydın görümcen hediye aldım gibi bişey olmuş

aynı evin içinde böyle sıkıntılar olur canım sen lohusa olduğun için daha da hassassın ama çok büyütme kafanda bebeğine odaklan.eşinle konuşup bir an önce evini ayırmaya çalış.ciddi kararlı bir konuşma yap sakin bir şekilde güzelce konuş.biraz daha sabret bu süre içinde kimseyi kafana takma inşallah en kısa zamanda evine çıkarsın canım

Evet tabiki söyledim biz beğendik bı kaç model karar verelim alicaz dedim sorunda bu ya zaten söylemiştim ben ona sanki kasıtlı yapar gibi alması canımı sıktı

Baskalarının bu duruma nasıl karşılık verdigi beni pek baglamiyo benim hoşuma gitmedi ve daha oncede belirtigim gibi ben beğendik bı kaç model karar verelim alicaz birini dediğim halde niye beni dinlemeyip aliyoki daha açık nasıl belirtebilirim ki ben ona söylemiştim

Bir kaç sefer bu yolu denedim ama ısrarı devam edince artık o konuşuyor ben duymuyorum cevap vermiyorum iyi yada kötü

Teşekkür ederim sizlerinde yavrularınızı Rabbim sizlere bağışlasin ins
Bir kaç sefer bu yolu denedim ama ısrarı devam edince artık o konuşuyor ben duymuyorum cevap vermiyorum iyi yada kötü

Teşekkür ederim yorumunuz ve iyi dilekleriniz için âmin ins

Açıkcası ben düşündüm ki esim bı kez uyarırsa daha iyi olur sonuçta o oğlu söyledikleri batmaz ama benimki varabilir yanlış anlaşılabilir ama esimin uyarmasına rağmen devam edince artık benim direk söylemem gerekiyor
Yok beğenmeleri için yapmadım o anlık çözüm sussun diye kalktım is yaptım yanlıştı evet bebeğime bise olabilirdi Allah korusun düşünmek bile istemiyorum

Damdan dusenin halinden damdan dusen anlarmis demi tesekkurler desteginiz icin sozleriniz beni rahatlatti Gercekten... tek amacım bebeğime yetmek herseyine tam anlamıyla... Sadece anne değiliz esiz geliniz kiziz ama suan en on planda olan annelik bana en çok bebeğimin ihtiyacı var böyle yapmaya devam edicem..

görümcenizin bebeğe bişeyler alması sizin almanıza engel değil ki, bebeğin ihtiyaçları al al bitmez zaten... o da yeğenim diye heveslenmiş almış bence abartıyorsunuz. benim kızıma görümcem bakıyor valla ona iyi baktığı sürece hiç rahatsız olmam yakın olmasından da, önemli olan kızımın mutlu olması, ben annesiyim zaten benim yerimi alma gibi bi durumu olamayacağı için kıskanmam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…