- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
Pardon başka bir gün için çağırmayı kabul etmediniz anladım. Eşinize sakince anlatın. Yarın çağıralım, hem çaya gelirler falan diyin. Erkekler aileleri konusunda hassas biraz.Onlar oğlumu sevmeye geliyor banyodan sonra zaten çok ağlıyor üzerini bile kan ter içinde kalarak giydiriyorum ve hemen emzirip uyutuyorum düzeni bu sekilde evimize 5 dakika mesafe de oturuyorlar zaten yarın görmeleri daha uygun değil mi daha 3 aylık onun uyku düzeni mi önemli yoksa seçmeleri mi
Evet oldukça hassas ama keşke bizim de artık aile olduğumuzun farkına varsa da aynı hassasiyeti bize gösterse.. gerçi orta da aile kaldı mı bilmiyorum daPardon başka bir gün için çağırmayı kabul etmediniz anladım. Eşinize sakince anlatın. Yarın çağıralım, hem çaya gelirler falan diyin. Erkekler aileleri konusunda hassas biraz.
çok normal biraz uzaklaşmışsınız birbirinizden.eşine karsı biraz anlyışlı ol ve yakın davran.düzelir herkesin yaşadıgı sorunlar bunlarMerhaba arkadaşlar suan içinde bulunduğum durumu kimse bilmiyor. Kimseye de anlatamadim sizden başka. Ben 3 senelik evliyim ve 3 aylık bi bebegim var. Eşimle Son 1 buçuk aydir hiç anlasamiyoruz. Hala aile olduğumuzun farkında degil sanırım. Konusamiyoruz farklı bi adama dönüştü. Biz 1 buçuk sene önce bi tartışmadan ötürü 1 haftalık bi ayrılık yaşamıştık aileler araya girdi barışık çok güzel günler geçirdik. Dün saçma sapan bi sebepten tartıştık ve bana keşke seninle hiç barismasaydim ana baba sözü dinlersen böyle olur dedi. Bana söylediği şey sen herseye cevap veriyosun susmuyor sun ben sinirlı olduğum zamanlarda. Dün ayrılmak istediğini söyledi bende tamam dedim. Onu seviyorum ve ayrılmak istemiyorum ama bilmiyorum napmam gerek o bana bağırsa da susmali miyim Son kez konuşayım mi uyuyor şimdi öğlen uyanıp gece ise gitcek ve ailelerimizi arayıp söyleyelim yarın demisti
bende öyleydim geçen yıldan beri eşim kendiliğinden bıraktı gidip gelmeyi azalttı 1 1,5 sene öncesinde gider en az 1 hafta kalırdık şimdi hiç olmazsa azaldı çok şükür aylardır sadece 2 kere kaldık aynı şehirde 30 dk mesafe var yürüme mesafesi ama kv de 2 sene öncesine kadar biz eve gelirken kız gelin eder gibi aglardı son 9 10 aydır o huyunu bıraktı şükür Allah a şükür ki azaldı inşallah eşim daha da mesafe koyar ama kv de her hafta görüşelim istiyor hatta kp dere derken duydum söyle çocuklara artık 15 günde bir hepsi bize gelsin kahvaltı ya pazar günleri diye 15 günde 1 oraya gidecek kahvaltı edecek pazar günü orda kalacakmışız neyse ki eşim 3 ayda sadece 1 kere gitti ama haftada 1 mecbur görüyorum çünkü acayip bi şekilde ısrar ve duygusal baskı yapıyorlar biz gitmeyince onlar dan diye çıkıp geliyorlarOrda geç diğer odaya uyut oturalım biz biraz daha yemin ederim Size haftada en az 4 gün ordayız zaten. Ordan ayrılmak istemiyor
Saçmalama ya ne ayrılması seviyorum demişsin eşini seviyorsan annesi gil de oturmak problem olmaz tam aksine eşinle olduktan sonra oturduğun yerin önemi yoktur şu an herşeyi alttan al yumuşak davran gülümse falan inan boşanıp mutsuz olduktan sonra gurur hiç bir işe yaramıyorİkimizde memuruz altında Son model araba hatta benim için aldı ben kullanayım ise gidip gelirken kolay olsun diye otomatik aldı. Ama bilmiyorum ya ayrilcam kendi ailemin olduğu şehre giderim ogluma üzülüyorum
Merhaba arkadaşlar suan içinde bulunduğum durumu kimse bilmiyor. Kimseye de anlatamadim sizden başka. Ben 3 senelik evliyim ve 3 aylık bi bebegim var. Eşimle Son 1 buçuk aydir hiç anlasamiyoruz. Hala aile olduğumuzun farkında degil sanırım. Konusamiyoruz farklı bi adama dönüştü. Biz 1 buçuk sene önce bi tartışmadan ötürü 1 haftalık bi ayrılık yaşamıştık aileler araya girdi barışık çok güzel günler geçirdik. Dün saçma sapan bi sebepten tartıştık ve bana keşke seninle hiç barismasaydim ana baba sözü dinlersen böyle olur dedi. Bana söylediği şey sen herseye cevap veriyosun susmuyor sun ben sinirlı olduğum zamanlarda. Dün ayrılmak istediğini söyledi bende tamam dedim. Onu seviyorum ve ayrılmak istemiyorum ama bilmiyorum napmam gerek o bana bağırsa da susmali miyim Son kez konuşayım mi uyuyor şimdi öğlen uyanıp gece ise gitcek ve ailelerimizi arayıp söyleyelim yarın demisti
Barismaniza sevindim inss bi daha büyük sorunlar yasamazsinizKızlar hepinize teşekkür ederim eşim uyandı konuştuk sakince. Ben esin olarak karın olarak sana saygılı davranıcağıma söz veriyorum dedim. O da daha anlayışlı olcagini uyku saatine dikkat edeceğini söyledi .mutlu huzurlu olmak istiyorum bu senin de elinde diye. Bende hak verdim birazda ama doğumdan sonra kendime gelemedim bende napayim. Neyse sorunu çözdük sayılır yorum yapan herkese teşekkür ederim. Mutlu günler
Sevindim konuşup anlaşmanıza.Kızlar hepinize teşekkür ederim eşim uyandı konuştuk sakince. Ben esin olarak karın olarak sana saygılı davranıcağıma söz veriyorum dedim. O da daha anlayışlı olcagini uyku saatine dikkat edeceğini söyledi .mutlu huzurlu olmak istiyorum bu senin de elinde diye. Bende hak verdim birazda ama doğumdan sonra kendime gelemedim bende napayim. Neyse sorunu çözdük sayılır yorum yapan herkese teşekkür ederim. Mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?