• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonumuz ne olacak peki?

Lolia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
13
0
36
İstanbul
Merhaba ablalarım en baştan anlatıyım size okuyan herkese simdiden tesekkür ederim. Ben 15 yasındayım lise 1e yeni gectim erkek arkadasımda 18 yasında üniversiteye baslıcak. Gelelim konuya bundan 7 ay önce subat ayında biz facebookta tanısmıstık birkac gün konusmustuk sonra numaralarımızı vermistik birkac hafta böyle konusuyorduk tüm gün artık cıkmaya baslamıstık 2. ayımızda annemi arayıp annemle tanısmıstı ankarada yasıyorum diyordu. Sonra gün geçtikce daha cok baglanmaya basladık sonunda 13 agustosda yanıma geldi istanbula ilk görüsmemizdi hersey cok güzel geçmişti. Sonra ankaraya döndü 22 agustosda. 3 eylülde yine geldi beni görmeye ben onu almaya gittim annemleri aradık gelceğimizi söyledim biraz kızdılar bagırdılar falan bizde o gece eve gitmedik dısarda sabahladık. Annemlerde polise haber vermis cocugun babasını aramıs. Sonra kimliğine bakmak istedim olmaz dedi cıkardım hattımı kırdım dedim bitti gidiyorum ben ulasamıcaksında artık bana dedi dur dur verdi kimliği. Bana kendini fatih diye tanıtmıstı ankarada yasıyorum demişti megersem adı baranmış vanda yasıyormus vanlıymıs. Ben ilkten hiç bişey demedim banka oturduk gözümden birkac damla yas döküldü dedi ben seni cok seviyorum affet beni korktum benden sogursun diye söyleyemedim kaybederim seni. Bende aşığım tabi birşey demedim sarıldım falan neyse sabah oldu. O gün öyle geçti saat oldu aksam 9 biz telefonları actık kardesi aradı abi polisler sizi arıyor diye sonra eve gitmeye karar verdik annemi aradım haber verdim annemde sivil polisleri cagırmıs eve gitmeden önce bana kendini adına hat aldı ben senle konusamazsam kafayı yerim falan dedi. Gittik eve eve girmemizle polislerin onu tutması bir oldu karakola gittik sonra 2 gece nezarette yattı bende evdeyim diyorum artık bitti ağlıyorum falan sonra cebim çaldı aradı işte dedi seni çok seviyorum sakın bırakma beni senin için onca sey yasadım neyse oyle konu kapandı ertesi gün bulustuk annemlere söyledim. 2 gün öncede döndü vana işte. Simdi ben napcam bilmiyorum kafamda öyle cok soru varki. Güvenim sarsıldı bi yandan bi yandan benim yüzümden ailesine rezil oldu, nezarette yattı :S Sizinde fikrinizi almak istiyorum..

Son düzenleme:
canım daha yaşın çok küçük ailen bu duruma ne diyor yani sevgilin 18 yaşında falan :26:

Anlayış gösteriyorlar babasıda bu hafta istanbula gelecek bizimle tanısmaya. Annem diyor ilişkiniz daha cok yeni baslarda yalan olabilir her iliskide olur .. ama bilmiyorum bi yanımda cok kızıyor bi yanım hala cok seviyor. :/

Son düzenleme:
Yasindan dolayi yanlis kararlar verebilecegini dusunuyorum:50:
Annenin aciklamasi bana ilginc geldi her iliskide yalan olur cok enteresan oyle bisey yok guzelim her iliskide yalan olucak diye bir kural yok:19:
Annenle herseyini paylasabilmen guzel bisey ama bu yasta boylesine kendini kaptirma:45:

Ayrica sen bu cocugu tanimiyorsun bile.tamam hadi netten tanisti yasida kucuk yalan soyledi diyelim daha 18 inde be kardesim:26:
Yani o da sende cocuksunuz daha bu yasta babasinin felan gelmesi ne gerek var:37:
ilerde onune neler cikar gibi klise bir cumle kurayim sana ayni sekilde karsi tarafinda oyle:34:
Onunla gidip sabahlamissin ya basiniza bir is gelseydi tanimadigin etmedigin insan sonucta bak adi bile yalanmis:20:

Suan biliyorum ki gene kafanin dikine gidiceksin cunku seviyosun sence:31:
Seni anlamadigimi dusunme:16:
Bende senin yasinda tanistim suanki nisanlimla 7 sene oldu :31:
ama yanlis insanda olabilirdi sadece sansim yardim etti ama kolaymi oldu asla cok zorluklarla oldu yasim kucuktu:20:
yani sanma ki disardan konusmasi kolay burda sana yorum yapan herkes o yaslardan gecti:97:
soylenenleri dusun derim hoscakal//:61:

Son düzenleme:
Babasının İstanbul'a Gelip Ailen İle Tanışması İçin Erken Değil mi ?:26:

Sonunuzu Değil, Sonunu Söyleyeyim Ben HÜSRAN!!:59:

annenin böyle demesi, düşünmesi ilginç. üstelik çıktın gittin bir gece onunla sabahladın. ne cesaret varmış. tanımadığın etmediğin insan. yalanlar söylemiş. o 18 yaşında. sen 15. ne bileyim. bu iş bence öyle saf bir sevgi aşk sevda meselesi değil gibi geliyor bana. annen önce geldi diye kızıyor sonra ilişkiniz çok yeni yalan söylemesi doğal gibisinden bir şeyler diyor. (ilişkinizi onaylıyor) bence sen olayları farklı idrak ediyosun, farklı yorumluyosun.

bir de bu 2. görüşmeniz. 2. görüşmenizde çektin kapıyı gittin tanımadığın insanla sabahladın. tanımadığın insan o. tanımıyosun onu. çünkü o sana adını bile yalan söylemiş. nedir neycidir nerden biliyosun? baban ne dedi bu işe

Canım yaşın çok çok küçük,fazla değil 5 sene öncesi 10 yaşında idin,anlıyormusun ne demek istediğimi? kendine lütfen dikkat et evet bencede dışarıda sabahladığında ya Allah korusun başına bişey gelseydi.Kendini koru ve kendini kaptırma derslerine yoğunlaş canım

söylenecek çok söz var ama içimde kalsın.mümkünse annen de buraya bir konu açabilirmi yorumlarımı ona yapmak istiyorum.15 yaşında bir kız annesi nasıl bu kadar rahat davranabilir aklım almıyor.tamam modern rahat aile anne modunu benimsemiş olabilir ama bu düpedüz seni kurtların önüne atmaktır. "her ilişkide yalan olabilir" denilirmi 15 yaşında bir kıza.kesinlikle çocukla görüşmeyi kes,kendini derslerine ver lise bitene kadar da aşk meşk olaylarının dışında kal...15 yaşındasın daha,erkek arkınla dışarda kalıyosunuz o nezarete atılıyo falan...atlı kovalamıyo değilmi arkandan değilmi canım biz 15 yaşında aşkın a sından haberdar değildik ama hayatta kaldık yani...lütfen annen de üye olsun kk'ya.hiç olmazsa burdaki kadınlara danışır ne yapalım diye.

bazi arkadaslarimiz cok sert cikismis bence.
yani hakli olabilirsiniz ama o yastaki birine o sekilde söylemeniz size hicbisey saglamayacaktir..
onun dilinde konusmak gerek sonucta hepimiz gectik o yaslardan.

daha 15 yasindasin. iliskin evlilige kadar gidebilir ama bu cok zor. ben sana yipratma kendini
bi insan nasilsa öyle gider degismesi cok zordur heleki yalan herseyin basidir zaten diyorum
sana basta kendini fatih diye tanitmis, neden? ciddi olmadigi icin, tanimadigi bi insani neden kaybetmekten korksun ki..?
yani ben iyi düsün derim. derslerini boslarsin, sonunda herseyini kaybedersin ve büyük bi Hüsranla son bulur bu Iliski.. Sagligini kurtarabilirsen sükret..
Henüz hersey icin cok erken dikkat et kendine canim

şimdiki çocukların gözü çok kara:50:

yavrum sen daha küçücüksün,daha okulun var,yazık edersin kendine.aşk-meşk işleri için çok erken.hoşlanma olabilir belki ama daha dur herşeyin bir zamanı var:34:

bu kafa ile devam edersen sonun hiç hayırlı olmaz.

15 yaşında neyine güveniyorsun hiç tanımadığın biriyle buluşuyorsun üstüne bir de beraber sabahlıyorsunuz

dünyada olup bitenlerden haberin yok galiba böyle aklı 5 karış havada gezersen başında daha kötü olaylar gelebilir.

Ne söylersek sen yine kendi bildiğini yapacaksın yaşının gereği...

Yalnız güvenme herkese bu kadar...

Sonra kalbin, beynin ve bedenin geleceğinin altından kalkamayacak sorunlarını hazırlar...

Sen hayata daha yeni başlamışsın güzelim yaa...

Ne sonu? Hangi son? Önce bi okulunu bitir...

konu açan kardeşimize ufak bir nasihat bol bol haber oku canım. münevveri hatırla ve onunn gibi nicesini. ne cesaret sende 2. gördüğün biriyle nasıl sabahlarsın. ya kadın taciri olsa, esrarkeş olsa deşse seni yada üzerinde sadistçe şeyler denemeye kalksa kime kaçıcaktın o saatte. kusura bakmayın ama şimdiki çocukların aklı okuldan çok aşka meşke çalışıyo. bunca kişinin dediğinde bir doğruluk payı vardır canım kafanın dikine değil doğru olana git. sana en baştan yalan söyleyen birinden de gelecek falan beklemen çok büyük hata olur :50: çok üzülüyorum çoookkk :50:

ben 15 yaşımdayken bırak erkek arkadaşımla sabahlamayı akşam saat 5 ten sonra evden çıkmam bile yasaktı neredeyse....

15 yaşındasın eğer erkek arkadaşınla yalansız dolansız saygılı bir şekilde başlamış olsaydınız belki devam ederdi. ama sen büyüdükçe sana yalan söylemesini hazmedemeyeceksin. ve bu yaşadıklarının hepsi sana saçma gelmeye başlayacak. çok nadirdir lisede yada ortaokulda tanışıp evliliğe kadar gidebilen. sana tek söyleyebileceğim lütfen dikkat et. annenin haberi olmadan sakın bir daha erkek arkadaşınla buluşma.

şaka mısın anlamadım.Bu ne ya? Daha 15 yaşındasın,yaptıklarına,söylediklerine bak.Ne aşkı allah aşkına,bu yaşta her şey gelip geçici.15 yaşındaki bir gencin doğru karar vermesini beklemem ben.Okulunla ilgilen,arkadaşlarınla gez.Dışarda sabahlamak da ne oluyor? Bu şekilde davranmaya devam edersen çok pişman olabilirsin,kendine dikkat et.

bu kafa ile devam edersen sonun hiç hayırlı olmaz.

15 yaşında neyine güveniyorsun hiç tanımadığın biriyle buluşuyorsun üstüne bir de beraber sabahlıyorsunuz

dünyada olup bitenlerden haberin yok galiba böyle aklı 5 karış havada gezersen başında daha kötü olaylar gelebilir.

valla aynen katılıyorum resmen şok geçirdim annen sizin görüşmenize artık pek karşı çıkmıyor mu yani?
bu nasıl bir rahatlıktır :50:

bir de aileler mi tanışacak?

yok artık daha neler yahu bu iş baştan sona anormal

masum bir erkek arkadaş olsa neyse facebooktan tanışıyorlar çocuğun kimliği baştan sona yalan

3 yaş yetişkinler için önemli bir yaş farkı değil ama tatlım ama sen ergenliğin ortalarına bile yeni girmiş sayılırsın

gidip ders çalış ders çalışmayı sevmiyosan kitap oku resim yap müzik aleti çal ne bileyim yeni şeyler bul kendine

burda ablalarım eminim anlarlar 15 yaşında bir kızın fiziği bile yeni yeni yetişkinlerinkine yaklaşmaya başlar yani yarı çocuk görünümlüler burda seni ezmeye yada aşağılama çalışmıyorum ben de iki sene önceki halimi düşünüyorum da ne kadar değişmişim

resmen ağzım açık kaldı okuyunca dehşet içinde kaldım

lütfen kendine çeki düzen ver sonra viracocha'nında dediği gibi başına çok kötü şeyler gelcek

bu rahatlığı da üstünden at bizim toplumumuzda bunlar normal şeyler değil medeni olmak da bu değil

kusura bakmayın resmen donup kaldım biraz ağzıma gelenleri yazmış gibi oldum.

ikiniizde cocuksunuz daha

o da sen de...

solencek cok sey var cogunu diger ablaların soylemiş zaten ama ben sana yasadıgım bişeyi soyliyim

17 yasındayken biriyle tanısmıstım o da 19 yasındaydı... biribirmizi cok sevdigimizi sanıyorduk asla kopmaz bu bag evlenicez diyoduk cocuklarımıza isim dusunuyoduk..

sonra ne mi oldu?

ben liseyi bitirdim üniversiteyi kazandım o babasının yerinde calısmaya devam etti, onun dusunceleri degişti benim tarzım degişti ve artık bana hitap etmeyen biri haline geldi.. aşk da sevgide bitti... ki zaten o yaslarda asklar meskler saglıklı olmaz cunku tam degişme ve gelişme evresindesiniz daha ne kadar cok deişcek o begenilerin hayat goruslerin bi bilsen!!!

eger onla olmus olsaydı şimdi butun hayatım farklı olurdu

okulu bırakmıs kendi ayakları ustunde duramayan eşi olmadan pencereye bile cıkamayan bir insan olurdum... o zamanlar tum bunlar bana toz pembe geliyordu ama şimdi kabus gibi geliyor..

annene cok kızdım... benim annem asla izin vermiyordu gorusmeme mesela her yolu deniyordu uzaklaştırmak icin ve taa o zamanlarda bu yılları goruyor ve bana iki yolun da sonunu gosteriyordu

23 yasındayım ve benim annem gecen yıla kadar hala gorustugum kişilere karısıyordu ve her onume gelenle arkadas olmama asla izin vermiyordu ayrıca suan 23 yasındayım sözlüyüm ve hala der 25 i gormeden evlenme diye

sen daha 15 yasındasın yaa

Back
X