- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Selamlar duygu birisi var hayatımda 7 yıldır tanışıyoruz ama toplasan 1 yıldır görüşmelerimiz 5-6 kere görüştük yıllar önce beni sosyal bir ortamda görüp beğeniyor hesaplardan birinde ekliyor (sosyal medya hesapları) çok ısrarı üzerine bir kahve içiyoruz ve ben olmayacağını söylüyorum en azından sosyal hesaptan ekle oradan iletişimde kalalım diyor kabul ediyorum bende. Ben o sosyal medya hesabını bir süre sonra dondurmuştum tekrar açtığımda kendisine denk geldim ve merhabalaştık ben yazdım sonra telefonlarımızı kaydettin oradan ara ara muhabbet etmeye başladık. Bu esnada çok saygılı biri gayet iyi biri biraz ilgim oluştu kendisine Aslında biraz çapkında biri ama bana gerçekten değer verdiğini biliyordum. Birgün yine kahveye davet etti konuştuk gayet güzeldi ama bir sonuca varamıyoruz Buda beni zaman zaman agresifliğe itti. Ona kızdığımda çok oldu hatta engelledim bir iki defa buna çok üzülüyordu. Şimdiki zamana gelecek olursak yine görüştük bana karşı gayet ilgili Hatta hafiftenEvlilik muhabbeti yapıyor yani ciddi anlamda birşeyler başlayacağı hissi veriyor ama sonra sessiz kalıyor. Geçen hafta biraz özel konulara girmek istedi sen benim kıymetimi bilmiyorsun ben böyle konuları herkesle konuşmam diyor. Sonra buluşalım dedi arabada turlarız kahve alırız starbuckstan dedi ve buluştuk. Bana ilk defa yakınlaştı dudaktan öptü ve dokundu sonrasında ben çok tepki verdim seni engelleyeceğim beni arama dedim beni aradı ben sana yaklaşırken bunu hissederek yaptım zevk için değil benim için çok değerlisin böyle yapma lütfen böyle birşey için kötü olmayalım bir kere daha bir araya gelelim gönlünü alayım dedi bende asla dedim sonra kendimi çok çok kötü hissettim ikinci kez görüşüp özür dilemek istedi seni kaybetmek istemiyorum dedi bende yıllardır aynısın hiçbirşey değişmiyor dedim biraz açık Evlilik muhabbeti yapıyor yani ciddi anlamda birşeyler başlayacağı hissi veriyor ama sonra sessiz kalıyor. Geçen hafta biraz özel konulara girmek istedi sen benim kıymetimi bilmiyorsun ben böyle konuları herkesle konuşmam diyor. Sonra buluşalım dedi arabada turlarız kahve alırız starbuckstan dedi ve buluştuk. Bana ilk defa yakınlaştı dudaktan öptü ve dokundu sonrasında ben çok tepki verdim seni engelleyeceğim beni arama dedim beni aradı ben sana yaklaşırken bunu hissederek yaptım zevk için değil benim için çok değerlisin böyle yapma lütfen böyle birşey için kötü olmayalım bir kere daha bir araya gelelim gönlünü alayım dedi bende asla dedim sonra kendimi çok çok kötü hissettim ikinci kez görüşüp özür dilemek istedi seni kaybetmek istemiyorum dedi bende yıllardır aynısın hiçbirşey değişmiyor dedim biraz açık Giderek dahada olumsuza sürüklenmek istemiyorum Bu esnada geçmişte 2 kere ağır kazalar geçirmiş birisi ve ticaretle uğraştığından çok zorlu kötü insanlarla karşılaştığını kötü günler geçirdiğinizde anlatmıştı bana sizce ne yapmalıyım