200 tl sana yetmezki harçlık olarak..of of bu gün şiştim bayağı dert bölümündeki arkadaşlara üzülmektenayrı eve ancak kredi borcu bittikten sonra çıkabilirim
bende isterim ayrı evim ayrı düzenim olsun ama şartlar o kadar ağırki
ikimizde asgari ücrete çalışıyoruz
bütün bunları geçtim adamda inanılmaz bir aile bağlılığı var ha yanlış anlaşılmasın
onların dolduruşuna gelipte benide ezmez eşim
o hareketi bir anlık sinirle yaptığını biliyorum ancak kırılmamı engellemiyor bu durum
beraber yaşayabilirsini.şartlar bunu gerektiriyor belli ki.eve dönmeyimde napayım arkadaşlar
kızım var benim bekarlığım okadar kötü geçtiki baba içkisi kumarıyla
şu anda bu olayların dışında bakarsam eşim içmez kumarı yoktur geçimsizliği pek fazla değildir bunlar bekarlığında benim gibi yasayanlar için mucizevi şeylerdir
evet ipleri baştan verdim ellerine
yok be canım en baştan bunu yapınca şimdi kendimide yıtsam olmuyorberaber yaşayabilirsini.şartlar bunu gerektiriyor belli ki.
ama maaşı kv nin eline vermek yerine harcamaları bölüşseydiniz en baştan daha az gurur incitici olurdu.
1 lirayı bile ayıramayacak konumdasın şu durumda.
bi deneyin bakalım faturaları paylaşmayı.
tabiki yetmiyor nasıl yetsin200 tl sana yetmezki harçlık olarak..of of bu gün şiştim bayağı dert bölümündeki arkadaşlara üzülmekten
canım benim durumuna üzüldüm öncelikle ama biraz da sana kızmadı değilim hani..ne güzel bak kendi ayaklarının üstünde duran çalışan bir kadınsın neden hesap veriyosun ki kaynanana onu anlamadım eşinin borçları için bir şey demiyorum çünkü bende aynı durumdayım o imzayı atarken iyi günde kötü günde dedik bir kere ..ona eyvallah ama eşinin ailesine ne oluyor onu anlamadım bence sen bir gözde olsa bir ev bul ve ayrıl yanlarından ve kendi kazandığın paranı asla onlara verme sen karşıla ihtiyaçları işte o kadar..ayrı eve ancak kredi borcu bittikten sonra çıkabilirim
bende isterim ayrı evim ayrı düzenim olsun ama şartlar o kadar ağırki
ikimizde asgari ücrete çalışıyoruz
bütün bunları geçtim adamda inanılmaz bir aile bağlılığı var ha yanlış anlaşılmasın
onların dolduruşuna gelipte benide ezmez eşim
o hareketi bir anlık sinirle yaptığını biliyorum ancak kırılmamı engellemiyor bu durum
tamam ailenin yanında sıkıntı yaşamışsın ..benim babamda çocuklarına düşkün bir baba değildi baba sevgisi bilmeyiz mesela..ama bu bu kadar kendini ezdirmek anlamına gelmesin..genç yaşta bu kadar sorumluluk sana fazla..tabiki yetmiyor nasıl yetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?