SONUMUZ NE OLURKİ ACABA?

pocoyomm

mutluluk neydi?
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
463
127
53
hanımlar merhaba
benimde dertlerim hiç bitmiyor.5 yıllık evliyim eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz ne derece yaşamak denilirse artık.3 gündür eşimde içinde olmak üzere hiç kimseyle konuşmuyorum hele eşimle hiç konuşmuyorum.kaynana kayınbaba birşey sorarsa cevap veriyorum o kadar.sebeplerinede gelince;
çalışıyorum asgari ücrete içinden sadece 200 tl alıyorum kalanını eve veriyorum(eşime değil kaynanama) zaten bu beni iyice delirtiyor yanlış anlaşılmasın para vermek değil bunu kaynanama vermek delirtiyor fino köpeği gibi nereye çekilirsem oraya gidiyorum.
eşimle genellikle geçimsizliğim olmaz ki ben sinir buhranları yaşayıp laf sokana kadar.şu anda konuşmuyorum sebebine gelincede eşimin kart kredi borçları vardı ödeyemez duruma gelmişti maaşını alamıyordu bende tek tarafta toplamak için kredi çektim ve kapattık hepsini.buraya kadar herşey iyi ancak ne oluyor anlamıyorum eve ben para veriyorum onun bir desteği olmuyor.sanki evin erkeği benmişimde ben vermek zorundaymışım gibi bir muamele görüyorum
bu ay maaşımı alınca 100 tl fazla alıcam dedim kaynanama.kaynanam surat bir karış babana sor diyince tepem attı.o arada eşim geldi aldınmı maaşını dedi bende yaaa almammı milyarlar aldım istersen sanada vereyim dedim.ne oluyo dedi bende böyle böyle dedim tamam ben sana veririm boşver dedi iyice dellendim bu lafın üzerine.ya ben senden para istemiyorum dedim kendi maaşım üzerindede hakkım yokmu dedim 12 saat it gibi çalışıyorum ben senin söylemen gereken ben sana vereyim olmamalı dedim sustum .
ancak sinir tepemde konuşmuyorum.sabah oldu işe gidicem konuşmuyorum ben konuşmadıkça bu daha beter deliriyor tabi bişey soruyor onada cvp vermiyorum çünkü tükendim hanımlar artık yaşlandım sürekli birileri için yaşamaktan.neyse tam kapıdan çıkıcam eşim pantolonum nerde dedi döndüm geri çıkardım pantolununu verdim bu çık git şurdan delirtme beni dedi bende çok umrumdaya delirmen dedim bu beni kolumdan tuttu açtı kapıyı çık git dedi bende hızlıca bırak kolumu diyince daha beter sıktı git sen çok oldun dedi bende çıkarken lanet olsun sana emi dedim çıktım gittim.aradan 5 dk geçmedi msj geldi özür dilerim diye ama bunun anlamı olmadı bende.şimdi ne konuşuyorum nede sofrasına oturuyorum çünkü bıktım artık bir hiçmişim gibi davranılmaktan
arkadaşlar şimdi sizden istediğim bana akıl verin suskunluğumu bozmadan böyle devam edeyimmi inanılmaz kırıldım çünkü.

gitmişken neden döndün
nesin ki sen o evde
çoluk çocuğun varmı
mecburmusun
ağız kokularını çektiğin insanlara bakmaya
ama tabi birde borçalndırdılar
kredi çektirdiler

bak güzelim aklın varsa çocuk filan yapma
ilk fırsattata topla pılını pırtını
vınnnn
en azından öylede böyle de sürüneceksen
ağız kokusu çekme

Canım hatayı başta yapmışsınız. Keşke eşinin ve kendi maaşının yönetimini başkalarına vermeseydiniz.Aynı evde iki ailenin olması da bence sorun oluşturur ki sizin durumunuz da buna örnek. Çocuğunuz var mı, taşınma durumunuz var mı? Bari bundan sonra ayrı eve çıkıp da başkalarını dahil etmeseniz hayatınıza?Ben olsam ben de eşime trip atarım,konuşmam ama sizin daha çok şey yapmanız gerek gibi

4 yaşında bir kızım var
eşim benim paramı yemez arkadaşlar dokunmaz maaşa falan
ben ev ihtiyaçlarını karşılasınlar diye veriyorum
ama bu artık kullanılma seviyesinide geçti

birlikte oturuyorsanız evin giderleri vs ortak olmanız gerekir tabi.. ama maaşınızı vermek çok saçma.. siz faturaların bir kısmını ödersiniz, kayınvalideniz mutfak masrafını bu şekilde yapabilirdiniz..ipleri baştan ellerine vermişsiniz.

o akşam o eve dönmücektiniz aslında varya.
hem kaynananıza neden veriyosunuz ya. bide eksik vericen diye surat asması.
kendisi napıyor parayı?

ayrı eve ancak kredi borcu bittikten sonra çıkabilirim
bende isterim ayrı evim ayrı düzenim olsun ama şartlar o kadar ağırki
ikimizde asgari ücrete çalışıyoruz
bütün bunları geçtim adamda inanılmaz bir aile bağlılığı var ha yanlış anlaşılmasın
onların dolduruşuna gelipte benide ezmez eşim
o hareketi bir anlık sinirle yaptığını biliyorum ancak kırılmamı engellemiyor bu durum

eve dönmeyimde napayım arkadaşlar
kızım var benim bekarlığım okadar kötü geçtiki baba içkisi kumarıyla
şu anda bu olayların dışında bakarsam eşim içmez kumarı yoktur geçimsizliği pek fazla değildir bunlar bekarlığında benim gibi yasayanlar için mucizevi şeylerdir
evet ipleri baştan verdim ellerine

200 tl sana yetmezki harçlık olarak..of of bu gün şiştim bayağı dert bölümündeki arkadaşlara üzülmekten

bana şimdi bir yol gösterin arkadaşlar
napayım suskunluğumu tavrımı koruyayımmı
inanın bezdim hayatımdan

beraber yaşayabilirsini.şartlar bunu gerektiriyor belli ki.
ama maaşı kv nin eline vermek yerine harcamaları bölüşseydiniz en baştan daha az gurur incitici olurdu.
1 lirayı bile ayıramayacak konumdasın şu durumda.
bi deneyin bakalım faturaları paylaşmayı.

Hiç birşey yapmaya mecbur değilsiniz.Siz çalışıyorsun emek veren sizsiniz.Kendinizi ezdirmeyin.

yok be canım en baştan bunu yapınca şimdi kendimide yıtsam olmuyor

EsiniZin ickisi kmari yok diye kendinizi bu kadar kullandirmaniz gerekmez. Bundan sonra yapacaklarinoz belli. Kredi borcunuzu hemen.odeyin. Maasinizi vermeyin. Toparlanincada ayri eve.cikin. Guvenin.kendinize. Yapabilirsiniz.

Neden vermek zorundasınız ben onu anlamış değilimm..
Eşinizz hiç mi ewe katlıda bulunmuyor, yanı o ewi geçindiren sizmisiniz?
Eşine rest çekmen gerekiyor, çok bile dayanmışsın..

Son düzenleme:
canım benim durumuna üzüldüm öncelikle ama biraz da sana kızmadı değilim hani..ne güzel bak kendi ayaklarının üstünde duran çalışan bir kadınsın neden hesap veriyosun ki kaynanana onu anlamadım eşinin borçları için bir şey demiyorum çünkü bende aynı durumdayım o imzayı atarken iyi günde kötü günde dedik bir kere ..ona eyvallah ama eşinin ailesine ne oluyor onu anlamadım bence sen bir gözde olsa bir ev bul ve ayrıl yanlarından ve kendi kazandığın paranı asla onlara verme sen karşıla ihtiyaçları işte o kadar..

tabiki yetmiyor nasıl yetsin
tamam ailenin yanında sıkıntı yaşamışsın ..benim babamda çocuklarına düşkün bir baba değildi baba sevgisi bilmeyiz mesela..ama bu bu kadar kendini ezdirmek anlamına gelmesin..genç yaşta bu kadar sorumluluk sana fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…