Ben aksine yaşlı insanların taş gibi görünmesine çok seviniyorum ilham alıyorumMartta 42 olucam hiç olmadığım kadar güzel ve taş gibiyimyaşımı soylediğimde herkes şoka giriyor ama eminim sen 50 gosterirsin 30unda bile bu kafayla
Evet ben 20 sen 40 gorunuyorsunYaşlı mı görünüyorum demek istiyorsun
Yaşlı insanlarBen aksine yaşlı insanların taş gibi görünmesine çok seviniyorum ilham alıyorum
Hangi fotom için bu kanaate geldinizEvet ben 20 sen 40 gorunuyorsun
Kamuoyunu değil, kamuoyu.Kamuoyunu ne anlamıyorum
Yaş 30 şiiri aklıma geldi bir anSelam herkese!Ve yine benÖzledim ya sizi Linkimi paylaştığım için neredeyse 20 günlük yasaklanmıştım buraya girmeye.neyse.nihayet 27 yaşım da Aralık 29’da oldu.ne yapalım 30’a yaklaşıyoruz işte
Şu değil Nilüfer’dir.benden yaşlı olduğunuz için öyle dedimYaşlı insanlarya Allah aşkına alın şunu şurdan
Ben 2000 de ooo 37 yaşındsa olucam derdim.47 de oldum 57 de oluyorumSelam herkese!Ve yine benÖzledim ya sizi Linkimi paylaştığım için neredeyse 20 günlük yasaklanmıştım buraya girmeye.neyse.nihayet 27 yaşım da Aralık 29’da oldu.ne yapalım 30’a yaklaşıyoruz işte
Dalga mı geçiyorsunuzKamuoyunu değil, kamuoyu.
Halk. Sizin yaşınızı merak edenler. Yani hepimiz.
TebriklerBen 2000 de ooo 37 yaşındsa olucam derdim.47 de oldum 57 de oluyorum
Siz başlattınız.Dalga mı geçiyorsunuz
Çok bi tşk ederimTebrikler
Ben dalga falan geçmiyorum kiSiz başlattınız.
Yahu kim merak ediyor sizin yaşınızı ciddiyim buna cevap verin.Ben dalga falan geçmiyorum ki
Kimse kim.ben yaşla ilgili konu açmıştım da herkes dalga geçti konum için o yüzden artık 27 oldum yazdımYahu kim merak ediyor sizin yaşınızı ciddiyim buna cevap verin.
Gel hoşgeldin
Doğum günüsümü varmış? Ben pasta yemeye geldim.
Bibibella ben çocuk değilim senin de bana karşı tavırlı olduğunu görüyorum lütfen bunun cevabını söyler misinEvet ben 20 sen 40 gorunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?