sonunda aradığımı buldum ama... :(

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
mrb kızlar. bir arkadaşım sayesinde biriyle tanıştım. sadece facebook ve msn den konuştuk şimdiye kadar ve aradığım bütün özellikler onda var. onun da araadığı bütün özellikler bende varmış. önümüzdeki hafta ilk defa buluşcaz. ama benim dert ettiğim bişey var. yüzümdeki sivilce izlerini çok dert ediyorum. daha önce kamera bile açtık ama orda gerçekteki gibi belirgin gözükmüyodu. ona bu konudan hiç bahsetmedim ama sürekli dış görünüşe önem vermediğini söylüyo.
makyaj yaptığım zaman da çok abartılı duruyo, makyajsız çok çirkin duruyorum.
sizce nasıl gideyim? yoksa hayatımdaki belki de ilk ve tek aşkım olabilecek insanı görüşmeden red mi edeyim? yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

sivilce izlerin varsa eger kapatıcı sur cnm sorun olmuyor ozaman bende oyle yapıyorum bide ustune pudra surdunmu tamamdır zaten goz makyajı falan yapma bir rimel bide pembe bir ruj oldu bitti iste yaza gore tam

yüzünüzde ki izle sizi değerlendiriyorsa,aradığınız kişinin karşınızdaki olup olmadığını ,asıl siz, tekrar değerlendirirsiniz..

canım benim dert ettiğin şeye bak..
benimde gözaltlarım mor bende kapatıcı kullanıyorum.flormarın kapatıcıları gerçekten çok çok iyi tavsiye edebilirim üzerinede bi pudra oohh.
ayrıca tavsiyem çok fazla makyaj yapma bence.üzerine bir de eyeliner sürdün mü tamamdıır :)
ayrıca niye ilk ve tek aşkın olsunkiii böyle düşünme canım kendine güven kadına en güzel yakışan şey özgüvenidir bence..eminim sende çok güzel bir kızsındır sadece ilk buluşman diye endişeleniyorsundur :)
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruuz :))

ah keşke sen benim yüzümü görseydin sivilce tedavisi oldum 1 yıl boyunca ve aynalara bakamıyordum inan berbattım tamda o aralar tanıştım nişanlımla bende dert ediyodum çok çirkinim diye ama gerçek sevgi hiçbişeye aldırış etmez heleki bikaç sivilce izi nolcak ki kendine güven inş herşey güzel olur senin için cnm

Canım beğenmezse beğenmesin,sürekli ona kendini beğendirmekle mi uğraşacaksın ki..Seni sevecek adam her halinle sana aşık olur,zorlamayla olmaz,bırak rahat ol,olduğun gibi git,ona kendini beğendirmeye çalışma..Her erkek dış görünüşe önem verir ama aşk çok başka bir şey kendini kasma,büyüyü bozarsın..

işte sivilcenin bir insanın daha özgüvenini nasıl yerle bir ettiğini görüyoruz.Seni beğenen her halinle beğenir eğer ciddi anlamda aranızda bir şey olursa ömür boyu bunu saklayamazsın ki

Kendini beğenilmesi, onu da beğenmesi gereken taraf olarak görerek gtme o buluşmaya canım.
Kendine sonuna kadar güven, bol bol gülümse, halinden çok memnun olduğunu hissettir.
Bu özgüven seni göründüğünden bin kat daha güzel yapacak
Hem bakalım sen onu beğenecek misin? Onun kimbilir ne kusurları vardır

Seni gerçekten sevecekse, hayatının aşkı olarak görüyorsa takmaması gerekir diye düşünüyorum. Hepimizin kusurları var ama aşklarımızı, sevdalarımızı yaşamaktan geri kalmıyoruz. Eğer gerçekten "o" kişi sensen seni her halinle beğenecektir. Elbette uğraşacaksın, bakımlı olacaksın. Onunda vardır bir çok kusuru. Eğer seni sivilce izlerin yüzünden yargılayacaksa hiç olmasın daha iyi hayatında. Kendine güven. O zaman her şey daha iyi olacaktır. Senin asıl güzelliğin özgüvenin.

Diyelim ki sakladın gittin, kapattın yaptın birşeyler... Sonra ne olcak? Ya bir gün en kötü anında yanında olmak için gelse ve kapatmaya vaktin kalmasa şok mu geçireceğini düşünüyorsun? :)

Bence doğal ol, kendini nasıl güzel hissedeceksen öyle git, elbetteki kendini güzel hissetmen yayacağın enerjinin gücünü arttıracaktır:)

İçten olduktan sonra sivilce mivilce görmez bile:)

Not: ben de yüzümdeki benlerden şikayet ederdim kendi çapımda, eşimle sevgiliyken yaklaşık 6 ay sonra ona yine bir ben daha çıktı yüzümde ne kadar çoklar ya diye şikayet ettim, aaa evet ben daha önce görmemiştim dedi:) şaşkın şaşkın baktı sonra saymaya kalktı:) Gülmekten yerlere yattım!:) Artık aldın iadesi yok demiştim, baştan baksaydın

Önmli olan anlaşmanız, uyumlu olmanız...O da doğru insansa, suratınızda sivilceler var diye sizi bırakmayacaktır! Ama değilse de yol verin gitsin:) Kendi özgüveninizi böyle şeyler için yitirmeyin.

Son düzenleme:

yap makyajını git canım ilk görüşme ve ilk izlenim cok onemli... ben de yaşadım yaşadıgın durumu cok iyi kapatıcılar var onları kullandım hep... abartı bi görüntü olscagını sanmıyorum.. kendini iyi hissedersin makyajlı ve güzel giyiniminle :) hani derler ya ilk bakısta iç güzelligi göremeyiz, ilk baksta dış güzellk onemlidir diye aynen oyle.. oturup konusulmaya baslandıkça insan karakteriyle iç güzellgini yansıttıkca dıs guzellk kayboluo zten :)

Son düzenleme:
Canım seni rahatsız ediyorsa, uygun bir şekilde abartmadan kapatırsın olur biter. Ama bunu kendin için yap, başkası için değil. Beğenirse beğenir, beğenmezse yürü git dersin : )

"hay aksi sivilcede tam çıkacak zamanı buldu " deyip geçmek daha mantıklı sanki :)
Allah başka problemler çıkartmasın. Bir sivilce ne kadar sorun olabilir ki !!

O değilde sivilce mivilceyi boşver . Hırlısı var hırsızı var sapığı var manyağı var .
Aman diyeyim yanında bir kaç arkadaşını mı götürürsün evinin yakınlarında mı buluşursun bilemedim :S
Neler duyuyoruz sosyal paylaşım ağlarında tanışıp da .. Allah korusun

teşekkür ederim yorumlarınız için çook rahatladım :) evime yakın bi yerde buluşcaz ve kötü niyetli biri olduğunu sanmıyorum. hafif makyaj yapıp giderim, çünkü günlük olarak yapıyorum zaten. yani bu güne özel abartmıcam yine her zaman ki gibi yapcam. bakalım pazartesi gitcem inşallah iyi geçer, hayırlısı :)

Sizi beğenecekse eğer,siz olduğunuz için beğenmeli.Hafif,abartısız bir makyaj yapın görüşmeye giderken.Yüzünüzdeki izleride önemsemeyin,sizi beğenecekse böyle beğensin.

dediğin gibi dış görünüşe önem veriyorsa bence ilk buluşmanızda kapatıcıları kullanmalısın çünki çocuğu beyenmişsin.evet arkadaşlar seven böyle sevsin demiş haklılar ama şunuda düşünmek gerekir bu çocukla ilk kez görüşüceksin ve ilk görüş çok önemlidir daha sonra sevgi oluşacaktır.senin kişiliğini tanıdıktan sonra zaten yavaş yavaş kapatıcıları indirger makyajsız karşısına çıkarsın arkadaşların yorumlarıda o devrede ortaya çıkar
yani seni sevmesi için zaman yarak genede sivilcelere takarsa yolla gitsin.inşallah hakkında hayırlısı olur.

bunu dert etme canım .eger bunu dert ederek gıdersen yanına

sana da negatıf olarak doner bu durum .yanı kendınden emın olamazsın

kendını ıyı hıssedemezsın .kendınden emın gıt yanına .

yuzunde kı sıvılce ızlerınden rahatsızlıgını da sakın dıllendırme .

hepımızın zaman zaman sıvılcelerı cıkıyor ız kaldıkları da oluyor

ama kapatıcıyla kapatabılırsın canım .

yoksa hayatımdaki belki de ilk ve tek aşkım olabilecek insanı görüşmeden red mi edeyim? yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

Bu ön kabulle giderseniz eliniz ayağınıza dolaşır...

Bakalım o sizin "ilk ve tek aşkınız" olmaya layık mı, bedeninde, ruhunda ne kusurları var...

Asıl o heyecanlansın ve umduğunuz kadar özel olduğunu ispatlasın size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…