Sonunda ayrıldım..

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
kızlar bir önceki konumu biliyorsunuz evde askılıyla çekildiğim fotoğrafımı sevgilime(eski) atmıştım ve bir triplere girmişti!

Bugün konunun üstüne sünger çekmiş gibi olmuştuk normalde aşşa cafelere inmem bir arkadasımla ineyim dedim aradım 9 gibi iniyoruz falan filan tamam dedi 10:30 da napıyosun dedi oturuyoruz dedim

Neyse işte ben sana 1 yıldır laf anlatamıyorum bir insanın değişmiceğini sölemiştim geçen seni kapının önüne çağırdım inmedim eminim üstünde sacma sapan kıyafet vardı evde öle dolaşıyordun, attığın fotoğrafta gene sacma sapan kıyafetler. Bugün 9 da aşşa iniyosun 10:30 olmuş hala oturuyorsun artık sabrımın sonuna geliyorum sonkez uyarıyorum yazmış

Bende uzun bir mesajla saydırdım noktaladım. İyi yaptım sanırım..

Edit: kızlar istersem don atlet gezerim ama zaten gezen bir tip değilim. Olsamda bence sorun yok. Annem babam öle takılırlar. Ama bu ne yaşıyor anlamıyorum...

çok doğru bi karar olmuş,şimdi sevgiliyken "ayy ne tatlı kıskanıyo "falan gibi gelir ama ciddiyete binince bi bakarsın sana askılı giydirmeyen adam dışarda öyle kızların peşinde;sen doğrun neyse öyle devam et,ailenin yanında askılı giymenden rahatsız oluyorsa zaten hastalıklı(sapık) bi beyne sahip

eski konunuzu hatırlıyorum. umarım geri dönmezsiniz.
yazdığınız mesajı merak ettim, buraya da yazar mısınız?

eski konunuzu hatırlıyorum. umarım geri dönmezsiniz.
yazdığınız mesajı merak ettim, buraya da yazar mısınız?
Hala bana kalkmış bir insanın değişceğine inanmıyordum gibi sacma salak laflar ediyosun. Sacma sapan kafandaki kurgularınla uğraşamam artık. Yeter be 1 senedir habire kuruntuların, itamların boş yere emin olduğun sacmalıklar. Değişmeyen tek şey sensin, ve tüm bu aptallıkların! Sus artık anlıyo musun sus! Sakın cevap bile atma bana. Bitti. Ne karşıma ne karşına. Uğraşamam senle.

Oha len
Evde tabi askılıyla gezecegiz bu sıcak havalarda evde pişecek halimiz yok herhal..

Belli ki seni çok yormuş, ikiniz içinde hayırlısı olsun. Doğru karar..

keşke az daha saydırsaydın, çürümüş beyninle boktan zihniyetinle askılı kıyafetimi bile normal bulmuyosun asıl normal olmayan sensin, git tedavi ol yazsaydın ben böyleyim istemiyorsan kendine her dediğini yapacak eziğin birini bul yazsaydın

Bilmiyomda en son gene beni suçluyodu kendini haklı görüyorsun hala falan engelledim. Artık neyse ne. Valla böleside bir ilktir.!

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama ben 18 yasindayken bir sevgilim olmustu. O da aynen boyleydi. Benim 2 tane de abim var. Yazin yok evde oyle gezme boyle gezme diye bana hayati dar ederdi. Ama sanirim cocuk oldugum icin bunu ensest meyiline yormamistim. Sonra gel zaman git zaman bu bana 'erkeklerin kiz kardesleriyle ilgili fantezileri olur, arkadaşlarım anlatıyor ben seni korumaya çalışıyorum ' demesin mi
Kendisinin de bir ablasi vardi. Sonra o gun kafama dank etti. Kisi kendinden bilirmiş isi lafinin ornegi oldu bana.
Uzgunum ama kesinlikle bu adamlarin enseste meyilleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…