"Aşşa" neresi oraya takıldım ben..
aslinda helal cocuga dogru birine benziyor
Hala bana kalkmış bir insanın değişceğine inanmıyordum gibi sacma salak laflar ediyosun. Sacma sapan kafandaki kurgularınla uğraşamam artık. Yeter be 1 senedir habire kuruntuların, itamların boş yere emin olduğun sacmalıklar. Değişmeyen tek şey sensin, ve tüm bu aptallıkların! Sus artık anlıyo musun sus! Sakın cevap bile atma bana. Bitti. Ne karşıma ne karşına. Uğraşamam senle.eski konunuzu hatırlıyorum. umarım geri dönmezsiniz.
yazdığınız mesajı merak ettim, buraya da yazar mısınız?
keşke az daha saydırsaydın, çürümüş beyninle boktan zihniyetinle askılı kıyafetimi bile normal bulmuyosun asıl normal olmayan sensin, git tedavi ol yazsaydınHala bana kalkmış bir insanın değişceğine inanmıyordum gibi sacma salak laflar ediyosun. Sacma sapan kafandaki kurgularınla uğraşamam artık. Yeter be 1 senedir habire kuruntuların, itamların boş yere emin olduğun sacmalıklar. Değişmeyen tek şey sensin, ve tüm bu aptallıkların! Sus artık anlıyo musun sus! Sakın cevap bile atma bana. Bitti. Ne karşıma ne karşına. Uğraşamam senle.
aslinda helal cocuga dogru birine benziyor
Ben demistim bu cocuk sapik diye. Cevap bile yazmamistiniz. Yine diyorum. Bu cocuk ensest meyili olan bir sapik.
Bilmiyomda en son gene beni suçluyodu kendini haklı görüyorsun hala falan engelledim. Artık neyse ne. Valla böleside bir ilktir.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?