Ben sunu anlayamadm erkek arkadasinz neden iliskinizi ailenize soylemenizi istemiyor? Belliki diger cocuk size jest yapip etkileyecegimi düşünmüş. Bncede bir an once ailenzle konuşun Soyleyin bilsin bu sekilde kmse zor durumda kalmamis olur.
Tez yazıyorsunuz ama basit bir erkek arkadaş işinin içinden çıkamıyorsunuz.Sülük gibi yapışan erkek tipinden hiç hazzetmem,siz cevap vermemişsiniz,bir de çiçek yolluyor ya.Derhal erkek arkadaşınızı ailenize açıklayın.Bu ilişkinize saygısızlık.Türkiye'de kalma kalmama meselesi bir şekilde çözülür.
İyi de erkek arkadaşı ilişkilerinin aileye taşınmasını istemiyor ki.. Bana kalırsa sorun burda..
Konu sahibi resti çekecek işte.1 yıllık ilişki az değil.Yarın da nikah masasına oturmayacaklar yani.Sadece aileler bilecek.Ben olsam "Bak birileriyle tanışmam için baskı yapılıyor.Ben ilişkimizi açıklayım ,rahat ederiz" derim.Hayır mı dedi? O zaman bana elin oğlu çikolata yolladığında artistlik yapmayacak.Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna!
İşte bende aynen katılıyorum ki zaten söyleme derken bunu haketmiş. Konu sahibi ne güzel söyleyeyim rahatsız etmesin diyor o hala hayır söyleme o zaman karışmayacak çiçeğe böceğe yok öyle bir dünya..
Çocuğa da sinir oldum.Ağlamayana meme vermezler.Konu sahibi tez yazdığına göre yetişkin biri,o ne öyle kıyıda köşede liseliler gibi buluşmalar falan.
Üniversitede çalışıyormuş konu sahibi, tez yazma aşamasında olduğuna göre minimum 24 yaşındadır.İlişkinizi niye saklıyorsunuz yaşınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?