Sonunda Başımıza Bu da Geldi! Ah Ben Ne Yapacağım :((

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Kızlar ben ve yine problemlerimle buradayım.

Önceki konularımda bahsetmiştim. Ama bilmeyenler için özet geçeyim.

Yabancı bir sevgilim var. Bir senedir birlikteyiz. Aileme bu ilişkiden daha önce bahsetmek istemiştim ama onun Türkiye'de kalma işleri biraz karmaşık ve belirsiz olduğu için kimseye bahsetmemiştim. O da aileme söylememi istememişti zaten. Liseli çocuklar gibi aileden habersiz görüşüyorum resmen. Annem bile bilmiyor. Annem onu tanıyor ama arkadaşım olarak biliyor kısacası.

Çarşamba günü annem aradı beni. Biraz muhabbet ettikten sonra sana bir şey söyleyeceğim ama iyi düşün cevap vermeden evvel dedi. Bir aile dostumuzun yakını varmış, oğullarına beni düşünüyorlarmış ve anneme bu konuyu açmışlar. Annem de bir kere görüşmemi rica etti. Anne şu an tez yazıyorum biraz bekleyemez mi bu konu vesaire dediysem de hakkım varsa bir kere konuş diye ısrar etti. İzin verin düşüneyim biraz dedim. Hemen erkek arkadaşımı aradım. Buluştuk, hem ağladım hem anlattım. Ne yapacağız şimdi dedim. O da çok kötü oldu ama bana ne yapmam gerektiği konusunda hiç birşey söyleyemedi. Kafam karman çorman oldu. Biraz düşünelim dedik konu öyle kaldı.

Ertesi gün, bu bahsedilen çocuk bana mail attı. Uzunca yazmış, kendinden bahsetmiş, niyetini anlatmış vesaire. Telefon numarasını yazmış ve benden cevap beklediğini söylemiş. annem de aradı ve çocuğa bir cevap yaz olumlu ya da olumlu bişey söylemek zorunda değilsin ama en azından cevap yaz diye baskı yapmaya başladı. Erkek arkadaşıma söyledim. O da aynı şekilde cevap yazmam gerektiğini söyledi. Ben de aramızda kalması kaydıyla çocuğa erkek arkadaşım olduğunu söyleyeceğim dedim. Sakın söyleme diye karşı çıktı. Ailem duyarsa bana artık güvenmezlermiş vesaire... Sonra ben de çocuğa kısa bir email attım. Teşekkür ettiğimi, ama şu an tezim ile meşgul olduğum için evlilik konusunda şimdiye kadar hiç düşünmediğimi söyledim. Ardından bir sürü mail attı. Şans vermemi sadece tanımak istediğini vesaire söyleyen. Ama ben cevap vermedim.

Kullandığım mail adresini iş yerimde de kullandığım için, çalıştığım üniversite departmanım vesaire hep imzamda mevcut. Bu çocuk da maillere cevap gelmeyince bana bir çikolata sepeti yollamış. Bir de kart koymuş içine "Hayatı sev, daima gülümse, seni mutlu etmek isteyene bir şans ver." yazmış. Paketi ben yokken bölüme getirmişler, ben olsaydım asla almazdım ama iş arkadaşlarım almışlar masama koymuşlar. Bunu da erkek arkadaşım duydu, kavga çıkardı. Benim ne suçum var dediysem de dinletemedim.

Annemi aradım anne böyle birşey oldu, rezil oldum departmandakilere neden böyle birşey yapmış söyle bir daha bana sormadan yapmasın filan diye çıkıştım. Bu kez de annem erkek arkadaşın mı var yoksa bana söylemedin diye başladı söylenmeye. İki gündür ağlamaktan bir hal oldum. Araya sıkıştım kaldım. Kafayı yiyeceğim.

Kızlar ne yapacağım...

Tez yazıyorsunuz ama basit bir erkek arkadaş işinin içinden çıkamıyorsunuz.Sülük gibi yapışan erkek tipinden hiç hazzetmem,siz cevap vermemişsiniz,bir de çikolata yolluyor ya.Derhal erkek arkadaşınızı ailenize açıklayın.Bu ilişkinize saygısızlık.Türkiye'de kalma kalmama meselesi bir şekilde çözülür.

Son düzenleme:
Ben sunu anlayamadm erkek arkadasinz neden iliskinizi ailenize soylemenizi istemiyor? Belliki diger cocuk size jest yapip etkileyecegimi düşünmüş. Bncede bir an once ailenzle konuşun Soyleyin bilsin bu sekilde kmse zor durumda kalmamis olur.

neden bu kadar bocalama yasıyorsunuz kı.. annenıze soyleyın bır erkek arkadsınız oldugunu demekki annenız bu isteme olayına sıcak bakmıski karsı tarafa umut vermıs.. cocukta boyle bır jest yapmak ıstemıs olabılır.. burada suc sızın bır erkek arkadsınız oldugunuzu soylemelısınız..

yada kendınıze ben neyı neden ıstıyorum/istemıyorum diye sorun kimsede yureklenmesin..

Son düzenleme:

canım erkek arkadaşı konu sahibini düşündüğü için söyleme demiş.
bence iyi de yapmış.konu sahibi o erkeğe söyleseydi.
oda ailesine duyursaydi hiç iyi olmazdi.

ailenin kizlarinin ağzından duyması daha mantikli olur.
annesi bu seferde ben neden baskalarindan duyuyorum diye konu sahibi zor durumda kalabilirdi.

Son düzenleme:
Ben çikolata göndermesinde bir sorun görmedim, şansını denemiş sadece. Bundan sonra uzatmazsa bir problem olmaz.

Ama sevgiliniz niye kendisini bu kadar saklamaya çalışıyor onu anlamadım. Yani kesin olarak reddetmek için "sevgilim var" demenize bile karşı çıkmış. Sadece anneniz bilse ne olacak, o kadar baskıcı bir aileniz mi var? Anlayamadım açıkçası sevgilinizin bu kadar kendisini işin dışında tutmaya çalışmasını.

İyi de erkek arkadaşı ilişkilerinin aileye taşınmasını istemiyor ki.. Bana kalırsa sorun burda..

Valla kusura bakmayın ama ben olsam tepkimi sevgilime verirdim. Beni ailem başkasıyla tanıştırmaya çalışıyor bana mail atıyor bunu söylüyorum sevgilim var diyeceğim diyorum ve sevgilim hayır söyleme diyor öyle mi.. Çiçek çikolata gelince de kızıyor afedersin ama sana ne oluyor diyemedin mi benim sevgilim olduğundan haberi yok o yüzden gönderiyordur bilse böyle yapamaz diyemedinmi ? Ailem bilse tanıştırmaya çalışmaz kibarca bana yansıtmadan onlar bile reddeder diyemedin mi ? Sinir oldum sevgilinize..

Daha ne duruyorsunuz ? ''Erkek arkadaşım görüştüğüm biri var '' demenin tam sırası..

Yarın ne olacağı belli olmaz.Şuan erkek arkadaşınız var diye yarın onunla evleneceğinizin garantisi de yok..
Ama en azından görüştüğün birilerinin olduğunu ailen bilirse,bu gibi mevzularla bir daha gelmezler sana..

Herşey netleşince bu durumu ailenize açıklamayı düşünüyordunuz herhalde.Ben yeriniz de olsam şimdiye çoktan söylemiştim..

İyi de erkek arkadaşı ilişkilerinin aileye taşınmasını istemiyor ki.. Bana kalırsa sorun burda..

Konu sahibi resti çekecek işte.1 yıllık ilişki az değil.Yarın da nikah masasına oturmayacaklar yani.Sadece aileler bilecek.Ben olsam "Bak birileriyle tanışmam için baskı yapılıyor.Ben ilişkimizi açıklayım ,rahat ederiz" derim.Hayır mı dedi? O zaman bana elin oğlu çikolata yolladığında artistlik yapmayacak.Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna!

Son düzenleme:

İşte bende aynen katılıyorum ki zaten söyleme derken bunu haketmiş. Konu sahibi ne güzel söyleyeyim rahatsız etmesin diyor o hala hayır söyleme o zaman karışmayacak çiçeğe böceğe yok öyle bir dünya..

Bazı arkadaşların dediği gibi çıktığınız kişi banada samimi gelmedi açıkcası... bunu söylediğinizde tavrı daha farklı olmalıydı...

Çocuğa da sinir oldum.Ağlamayana meme vermezler.Konu sahibi tez yazdığına göre yetişkin biri,o ne öyle kıyıda köşede liseliler gibi buluşmalar falan.

Çocuğa da sinir oldum.Ağlamayana meme vermezler.Konu sahibi tez yazdığına göre yetişkin biri,o ne öyle kıyıda köşede liseliler gibi buluşmalar falan.

Benimde anlayamadığım bu işte ben en basiti anneme bile söyleyemiyorsam ne anladım bu ilişkiden.. Birde bir erkeğin bu kadar saklanması kimseye söylemek istemiyor olması beni çok rahatsız ediyor.

Baştan erkek arkadaşınız olduğunu söylemeliydiniz. Siz tezimle uğraşıyorum diyince açık kapı bulmuş çocuk sülük gibi yapışmış
ayrıca erkek arkadaşın neden istemiyor bir ilişkiniz olduğunu söylemenizi anlamadım

siz okuduklarınızı anlamıyormusunuz kızçeler =)

konu sahibi talip olan erkeğe söyliycekti svgilim var diye

erkek arkadaşıı da ,söyleme demiş ailenin sana olan güveni kırılır

yani o çocuktan duymasınlar kendin söyle ailene demek istedi

Erkek arkadaşın olmasa bile karşıdaki herif bana itici geldi. Aşırı ısrarcı. Hayır dediysen anla ya. Sapık gibi bu ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…