Sonunda Başımıza Bu da Geldi! Ah Ben Ne Yapacağım :((

Konu sahibi diyor ki " erkek arkadasim aileme soylememi istememisti zaten" yazmis bn yanls anladim sandm bi daha baktim ilk paragrafta yazmis. Erkek arkadasinin bunu istememesinin nedenini anlayamadm.tabiki kizlarindan duysunlar o oglana guzel bir sekilde anlatms zaten. Daha fazla birsey demesne gerek yok.

Fazla ileri goruslu bir bakis acisi olacak ama ailenizin bilmesini istemeyen erkek arkadasiniz,yarin birgun teziniz vs bitip hayatinizi duzene sokmak evlenmek istediginizde sizi turlu bahanelerle oyalayip sonunda da evlenmeyi pek dusunmedigini soyleyebilir.o gun gercekten evlilik dusunebileceginiz duzgun erkeklere zamaninda sans vermediginiz icin cok pisman olabilirsiniz.benim gozlemim su.gercekten ozgurlugune cok duskun birkac istisnai bayanlar disinda evlilik dusunmesine ragmen bekar kalmis bayanlar genellikle kritik birkac yilini cok yanlis insanlarla gecirmis oluyorlar.yillar o yalnis insanla gecerken zamaninda kapilarini calmis duzgun erkekler de yuvalarini kurmus oluyorlar.bugun sizi isteyen 10 kisi varsa ve belki de ornegin 2 tanesi kafaniza cok uygun olabilecekken yillar gectikce o sayi azaliyor.dolayisiyla aralarinda kafanizin uyusabilecegi kisiyi bulma ihtimaliniz de.benimkisi bir matematik hesabi ve gozlem.asil sıkıntınızdan ziyade isin bu yonune dikkatinizi cekmek istedim.

erkek arkadaşında bir gariplik var gibi geldi seninle tanışmak için yazan insanlar var annen olumlu bakıyor gibi ama hala erkek arkadaşın benden bahsetme diyor çok ilginç geldi normal de benim bildiğim erkek kıyametleri kopartır ailesini alır istemeye gelir yada annenle tanışır ha bire benden haberi olmasın demez

ben şunu anlayamadım. yetişkin bir insansın, anladığım kadarıyla çalışma hayatın da mevcut. hertürlü kararını kendin verebilecek konumdasın kısacası. tanıştırılmak istenilen çocukla ilgili de restini çekebilirdin, şuanda biriyle görüşmeyi düşünmüyorum diye. ha annen çok çok mu ısrarcı oldu, o zaman da söylerdin görüştüğüm başka biri var diye. çocuk değilsin sonuçta.hem bunu nereye kadar saklayacaksın ki? bir de erkek arkadaşının tavrını çok garip buldum. seni biriyle görüştürmek istiyorlar ve o hala ailene söyleme diyor. ben erkek olsam böyle bir durumda saniye durmam gider sevdiğim kadının annesinin karşısına çıkarım.

bence çikolata gönderme de bi sıkıntı yok, belli ki peşinden koşmak istiyor ama ben erkek arkadaşının tavırlarına takıldım.. Türkiye'de kalma durumu kesin olmayabilir ama böyle ekstra bi durum da ailene söylemene neden ısrarla karşı çıkıyor? Ailene söylersen iş hemen ciddiye biner falan diye mi düşünüyor?

Ne saçma ya. Erkek arkadaşın diyor ki amman sakın sevgilim var deme ama tabi tabi mailine cevap yazmalısın bence de.... sonra çikolata gelince vay efendim sana nassı çikolata yollar. Kardeşim adam ne bilsin, o da kendince şansını deniyor işte. Bu işler böyledir, kız tabii ki hemen evet demez, erkek de çiçek yollar böcek yollar, arar, zorlar işte şansını. Burada düşünülecek bir şey yok, annenize açıklayacaksınız mecburen.

Sevgilim var demene gerek yok ki gönlümde biri var de, ilişki düşünmüyorum de. Annene de istemediğini söyle yani ama sert ama yumuşak

Şu durumu ben yaşasam erkek arkadaşımın bu rahatlığına sinir krizi geçirirdim herhalde.
Karşı tarafın çikolata yollaması gayet normal, jest yapmak istemiş.
Ama adamın mailine cevap vermen gerektiğini söyleyen bir insanın gelen çikolataya çıldırması çok komik..
Belli ki yaşınız küçük değil, okul tez aşamasına gelmiş, iş zaten var erkek arkadaşınız olduğunu saklamanız enteresan..
Sevgilinizin de saklaman konusunda destek vermesi hepten enteresan.
Garip geldi bana.

Ben erkek arkadasinizin tepkisine sasirdim. Grsmenize tepkisiz hatta kendisindrn bahsedilmesine karsi cikiyor falan. E o zaman cikolataya neden kizdi. Isler corba olmadan kararinizi verin.

Kızlar hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz benim de aklımdan bir sürü şey geçti. Ama ne bileyim birtürlü doğru olan nedir bilemedim. Bu akşam telefonda hep geleceğimiz belirsiz ben sıkıldım artık hayatımı düzene sokmak istiyorum bana hiç bir söz veremiyorsun dedim. Onun da kendince sebepleri var tabi. Ama beni sevdiğini söylerken, benimle ilgili hiç bir plan yapmaması beni çok üzüyor. Sanırım benim rest çekmem lazım artık dediğiniz gibi ya herru ya merru. İlk defa bu kadar sevdim birini ama sanırım bana yine hüsran yolları gözükecek....

daha önceki konularınızı tamamen okumadım orada hiç soruldu mu bilmiyorum
erkek arkadaşınız 30 yaşındaymış hiç daha önce evlenmiş mi?

yaşadığı ülkede evli olup olmadığını düşündünüz mü hiç
Arap erkekleri de Türk erkekleri gibi kıskançmış
yani bu olayda kıskançlıktan adamın çıldırması gerekirdi

Araplar 2. veya 3. evlilik yaparken gizli yapıyorlar hatta ilk eşlerinin ruhu bile duymuyor çoluk çocuğa karışıyorlar
böyle bir olaya şahit de oldum ben arap tanıdıklarım var

sevgilinizin evli olup olmadığını düşündünüz mü hiç
resmi nikahlı değil dini nikahlı fln

bu görücü meselesine çok sakin tepki vermiş de bu yüzden işkillendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…