- Konu Sahibi DreamLover
-
mrb,benimde 2,5 yaşında kızım var,bende o korkucak diye çok endişelenmiştim ama merak etme korktuğumuzdan daha farklı tepki veriyorlar.ama ben onu daha önceden şirin bi dille hazırlamaya çalıştım.o yuzden çok sorun olmadı.ama daha sonrası için burnunu çok koruman lazım,benim ameliyatım daha çok yeni olmasına rağmen 3 kez darbe aldım kızımdanşimdiden acil şifalar diliyorum...kuzucuklarını da allah bağışlasın arkadaşım.
bence çok güzel bir burnun var
benim burnum seninki gibi olsa yaptırmazdım okadar yani
evet sonrası daha güzel olabilir ama olmama ihtimalide var bunuda biliyorsun burda çoğunluk mutlu sonuçtan,ya olmayanlar...
iyi düşün,tabi çok takıntı ediyorsan senin bileceğin iş ama nefes sorunun yoksa bence hiç elletme güzelsin burnun gzelliğini gölgelemiyor :)
çok yakışıyor yüzüne
allah yavrularınla eşinle daima mutlu etsin seni resimlerine baktıkça maşallah dedim
iyi düşün değmez 10 gün çekeceklerine bundan daha güzel olmayacak,bu halinden daha yakışan bir burun olmayacak bence ne biliyim yada ben çok beğendim burnunu ondan sadece yazmak istedim yerimseniben
canım yaa ben yazarken sayfaları sonuna kadar okumadım gün aldığını bilmiyordum yani
sadece fotolara bakın demişsin ya orda baktaım ve yazdım
hakkında hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?