Sonunda ben de ameliyat oldum

güzel diyoruz ya işteee........=)burnun gayet yakışmış süper bence şişliklerin olmasıda normal.......bende oldum ve bitti......

Son düzenleme:
valla annem baktı oğluma hiç aramamış beni hehehe......ama ben ameliyat öncesi oğlum için çok çok ağladım nebilim belki bidaha hiç göremem hissine kapılmıştım ki çok şükür ameliyatdan 7 saat sonra uyanabildim =) burnumu çok sevdim saolsun naci bey istediğim gibi yaptı....resimler eklemiştim bakabilirsin.....aşağa yukarı aynı burunlara sahipiz....=)
ben 11.11.09 da oldum yani yaklaşık 15 gün oldu .......

şekerim harika olmuş burnunzemuszemus
tam bi lolita olmuşsun maşallah:lepi:Şeniz
:1hug:

mmblackrose bende baktım resmine çok güzel görünüyo ama eski halide gayet normalmıiş yanii

saol oskeciğim evet eski alinde abartı bişey yoktu ama takıntım vardı sürekli bi kokoş burnu hayalimdi.....çok şükür istediğim gibi oldu sizlerde beğendikce valla dahada mutlu oluyorum ...teşekkürler:1rolleyes:

canım uyanman neden 7 saat sürmüş ben uyanamamaktan çok korkuyorum

benim ameliyatım 4.30 saat sürdü göğüs ve burun....kalan 2.30 saatde sadece uyumuşum bi türlü uyanmamışım.....bünye biraz zayıf olunca herhalde.....ki bende kalb ritim bozukluğu var o nedenlede çok korkmuştum,kansızlık...v.s.anestezi uzmanı güvenilir olduktan sonra hiç takma.....ben uyumadan son çümlem uyanırım değilmi falan derken kafamın sağa doğru kaydığını hissetim ve gittim....onlar güllerek gülle gülle diyorlardı heheh....narkoz ölümleri 100.000 de bir olabilecek kadar tehlikesiz birşeymiş.....bide bizlerin ameliyatı deri dokusunun altı allah kalb beyin gibi kötü hastalık ameliyatlarından korusun.....bizler zevk için yaptırıyoruz !=)

öyle valla canım ama son günlerde gazetelerde çıkan haberleri okuyunca tedirgin oldum zaten allah yazdıysa kaderden kaçamayız benimde bünyem zayıf ve kansızlık var ondan korkuyorum yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…