Sonunda bende erdim muradıma :))

yener_tugba

ÖmRüMSüN
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.303
0
316
İstanbul
Kızlar sancılı zamanların sonuna geldim artık ve düğünüme çok az zaman kaldı. Asker yolu beklerken ve bu zamanda yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Sizler birtanesiniz, benim için hepinizin ayrı yeri var...

Bu yüzden mutluluğumu sizlerle de paylaşmaya devam etmek istedim :16:

Buyrun davetiyeleriniz :16:

$Kına Davetiyesi.webp

$Düğün Davetiyesi.webp

Kızlar sancılı zamanların sonuna geldim artık ve düğünüme çok az zaman kaldı. Asker yolu beklerken ve bu zamanda yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Sizler birtanesiniz, benim için hepinizin ayrı yeri var...

Asskerlerimize kavustuk sukur veeee siz
diger muradıniza eriyosunz canm benm.. Allah mutlulugu huzru daim etsin hayatinizda insallah.. davetiyelerin cok guzel gercekten.. gelinlikle fotolarini da bekliyoruzz.. ;)))

Asskerlerimize kavustuk sukur veeee siz
diger muradıniza eriyosunz canm benm.. Allah mutlulugu huzru daim etsin hayatinizda insallah.. davetiyelerin cok guzel gercekten.. gelinlikle fotolarini da bekliyoruzz.. ;)))

ii dileklerin için sağol hiloşum darısı senin başına inş :16: merak etme zaman zaman gelişmeleri burada yayınlayıp paylaşırım :1:

Hayırlı olsun canım mutluluklar diliyorum davetiyen çok güzel olmuş o gün tüm iyi ve güzel melekler seninle olsun tabiki darısıda bize olsun:9::9: ayakkabının altına ismimizi yazmayı unutma esin liste vermişti zaten.:34:

oohhh hayırlısı olsun Kıbrıs yareni :52: şafak sayıyoduk geldi ve evleniyonuz ya ne güsel mutlu huzurlu bi yuvan olur inşallah:16::nazar:

canım mutluluklarrrrr sizin olsunnn :16::nazar::nazar::nazar:
cok mutlu oldum görunce Allah ayırmasınn bidaha askerlık son ayrılık olsunn darısıda bize olsunn
tebrık ederim tatlımm :)

seni tanımıyorum ama çok sevindim.
askerliği de aradan çıkartmışsınız.
inşallah hiç ayrılmazsınız. :nazar:

Canım benim allah hep yüzünü güldürsün , eşinle sağlıklı, mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin size inşallah :16: :16:

Kızlar ii dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda bekleyen dostlarımın da muradını görürüz. Ayakkabının altına da listeyi yapıcam, unuttum sanmayın, ayrıca onu da sizinle paylaşıcam :16:

Tubiiiişşşş Mutluluklar meleğiimm :) Allahımm seni bir ömür sevdiğinle mutlu etsin inşallahhh :) Listede ben yokum sanırımm yazdırmamamştmm ama beni de ekleeee :)

Back
X