Sonunda bitiyor zorda olsa bitecek....

Bebeğe bir şey olmamış bence karısını döven çocuğunu da döver gayet

Canım ezildi okurken. Çok geçmiş olsun. Allah evladınızı size bağışlasın. Yolunuz daima açık olsun.

Allah yardımcınız olsun bundan sonra inşallah herşey güzel olur

Teşekkür ederim. kuzum

Okurken tüylerim diken diken oldu. Allah yardimcin olsun. Hem suclu hem güclü... 8 aylik babanin eglencede ne is var ya. Yavruyada cok üzüldüm ins kavga esnasinda evde yoktur. yavrum bitanem nasil korkup aglamistir.

Canım ezildi okurken. Çok geçmiş olsun. Allah evladınızı size bağışlasın. Yolunuz daima açık olsun.
Teşekkür ederim canım çok şükür bu kadar dayağa Rabbim korudu beni ki hayattayım bu yaşadığım son olay di diğerlerini yazsam oturup ağlarsınız

Okurken tüylerim diken diken oldu. Allah yardimcin olsun. Hem suclu hem güclü... 8 aylik babanin eglencede ne is var ya. Yavruyada cok üzüldüm ins kavga esnasinda evde yoktur. yavrum bitanem nasil korkup aglamistir.
Şükürler olsun ki sandalye atma sırasında uyuyor du

Rabbim sizin ve yavrunuz yardımcısı olsun , bir daha acı , keder göstermesin . Yavrunuzla beraber mutlu bir hayat nasip etsin.

Bebeğe bir şey olmamış bence karısını döven çocuğunu da döver gayet
Ne alaka, böyle bir mantık da gayet de olmaz. Nereden biliyorsunuz döveceğini. Çok kötü eş olup iyi olan babalar yok mu? Asla şiddet kabul edilemez ama düz mantığa da karşıyım. Evet olan bebeğe oldu. Bir aile içinde büyüyemeyecek. Bunun tek suçlusu da baba.

Teşekkür ederim canım çok şükür bu kadar dayağa Rabbim korudu beni ki hayattayım bu yaşadığım son olay di diğerlerini yazsam oturup ağlarsınız
Allah iyilerle karşılaştırsın, dilerim yaptıklarının bedelini ödesin

Düz mantık değil ki, şiddet eğilimli biri sinirli olduğu zaman herkese zarar verebilir.
bu düz mantık değil bilimsel bir veridir.yani bunu ben söylemiyorum.
Ayrıca bilim şiddet ortamında büyüyen çocukların ileride problemli olacağını da söyler. Bebek öyle bir ortamda buyumeyecegi için daha iyi olacak onun için demek istemiştim.farklı bir açıdan baktım siz de babasız olacağı için, anne baba ayrı olacağı için o açıdan öyle dediniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…