Sonunda bitiyor zorda olsa bitecek....

Bebeğini tabiki alamazlar en büyük kanıtın darp raporu dönme yolundan allah yardımcın olsun böyle adam müsveddelerininde allah cezasını versin

Allah yar ve yardımcın olsun.. o haysiyetsiz adam olmadan da devam edebilirsin hayatına hatta daha iyi devam edersin. Mutlu anne=mutlu çocuk. Rabbim yolunuzu açık etsin

Çok geçmiş olsun. Bu süreç biraz sancılı geçebilir, acabaların olabilir, bir şans daha versem mi diye düşünebilirsin. Ama sabredersen hepsi geçip gider, yıllar sonra iyi ki dersin... Bebeğin de küçükmüş, o da kolay adapte olur. Önce kendini düşün olur mu? Sen iyi olmalısın ki bebeğin de iyi olsun... Şiddet ve aldatma çok uç noktalar bence, hele ki şiddet. Bildiğinden şaşma konu sahibi, Rabbim kolaylık versin inşallah.

su kk da bunuda gordum ya olsemde gam yemem artik.ne guzel demissiniz evladim icin bitiriyorum artik diye.. okuyunca bir irkildim genelde hep evladim icin katlaniYorumu duymaya o kadar alismisizki..
yolun acik olsun arkadasim,o yavrunun senin gibi annesi oldugu surece sirti yere gelmez. allah yardimcin olsun ins

buraya edilecek çok laf var da.... neye yarıyor ki yazmak.
inşallah bundan sonra sizin çok güzel bir hayatınız olur...

Allah yardımcın olsun. ilerledigin yol cok dogru bi yol. bu erkek çekilmez cunku

Kendiniz ve çocuğunuz için çok doğru bir karar almışsınız. Keşke bu kadar beklenilmeseydi. Ama bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim.

Üzülme canımmm Allah yardımcın olsun biz yanındayız merak etme Allahın izniyle artık huzurla büyüteceksin yavrunu.

Üzülme canımmm Allah yardımcın olsun biz yanındayız merak etme Allahın izniyle artık huzurla büyüteceksin yavrunu.
İnşallah canım ya inşallah.
Şimdi yoldayım babamın evine gidiyorum geceden beri arıyor mesaj atıyor cevap vermiyorum.

Bosanma avukatı nasıl bulurum bilmiyorum çalışmıyor um ücretsiz avukat talep etmem lazım bilen varsa özelden yazabilir mi lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…