sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

Hayırlısı olsun canım kimsenin sana kızdığı yok, senin neler çektiğini az çok biliyoruz ailende sadece bir kişi arkanda olsa böyle olmazdı.
Belki yeni bir şehir, belki işe de girersin her şey daha farklı olur. Tabi çocuklara kim bakacak meselesi var inşallah bir çaresini bulursunuz.

Eşinin değişeceğini hiç sanmam, ama en azından aileler olmayınca biraz burnu da sürttü senin değerini inşallah daha iyi anlar.
Hesabını kapama, hatta gidince inşallah bize güzel gelişmeleri yaz ki biraz olsun huzurlu olduğunu bilelim.

Son düzenleme:
Okadar üzüldüm ki size Allah hakkında her şeyi hayırlı kılsın inşallah bilemezsin ki belki böyle olması gerekiyordu şer gördüklerimizde hayır vardır unutma

Canım benim yazdıklarını takip ettinm her gün baktım bir gelişme var mı diye. Kararını vermişsin Allah utandırmasın inş şer gibi görünende hayır vardır. İnş eşin ders almıştır da herşey gönlünce olur. Ama ailenin yaptıkları boğazında bir düğüm olur kalır. İnsanın en güvendiğidir ailesi ama onlar seni haketmemiş Unutma herkes layığını bulur. Rabbim'in lütfuda büyüktür, gazabı da.İnş sen lütfa mazhar olanlardan olursun. Gazaba da kim hakettiyse o uğrasın.Neden bilmiyorum beni hayatın çok etkiledi hamileyim belki de ondan ama hep dua edicem sana içimden dua etmek geliyor çünkü. Kimsin nerelisin saçın gözün ne renk bilmiyorum ama dua edicem senin için. İnş hep mutlu olursun Allah çocuklarından ayırmasın seni bir daha ve onların mutluluklarını da gör sana layık evlatlar olsunlar inş.Her sıkıntıya düştüğünde şu duayı oku seni ferahlatır;LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜN.TÜ MİNE’Z-ZALİMIN.

Allah razı olsun hepinizdenn
ben kadınlar kulübüne mesaj yazdım
btün konularımın ve hesabımın kapatılmasını istedım
...
utanıyorum artıkk
oncaa sayfaaa kararlıyım karrarlıyım dedimm
son dakıkadaa aileminn istememesi üzerine
mecburenn yuvama döndümmm
.....
benım zoruma giden deee
güyaaa yuvamın bozulmasını ıstemıyorlarmışş !!!
o kadar yapmacıklarkıı
o kadarr sahtekarlık akıyorkı yüzlerinden
ama ben Allah'ıma sığındımm
Allah'ıma havale ettimm herpsinii herkesiii...
..............
dediğiniz gibi her harda bir şer ,her şerde bir hayır vardırr...
...........
hesabımınn silinmesini hiç istemezdimm , gerii silinmesinii nasıll engelleyebilirim acaba bilen varmıı
ben sizlerin destegı olmadann doğrulacağımı düşünmüyorum.. benim ailemm kadınlar kulübündekii kız kardeşlerimm ,ablalarım ve annelerimm
.................

demekki hakında hayırlıs buymuş eğerki yüce rabbim birşeyi istese ne olursa olsun olur gözler kör olur herşey kabul edilir ama istemese kim ne yaparsa yapsın asla olmaz

ben senı anlıyorum bazen çarseizlıkler ıstemedıgımız şeyler yapmaya mecbur bırakır bızı ama genede ıyı oldu o uyuz kocanın hıc deılse azda olsa aklı basına gelmıstır umarım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım:)

Canım Mune yazarsan hesabını kapatmak istemediğini sana yardımcı olur.

Rica ederim canım, sen utanılacak bir şey yapmadın ki, şartlar seni bu duruma mecbur bırakıyor.
O nedenle içini ferah tut, belki de bakarsın daha huzurlu bir hayatın olur yaşamadan bilemezsin.

mesaj yazdım ama gitmedii
mesaj sayısı doluymuşş

Çaresizlik ne kötü
Sizi kim neden yargılasın ki burada
Bunca seyi yasayan sizsiniz
Desteklerini alıp, sırtınızı yaslayabileceginiz bir aileniz yok malesef
Hakkınız da hayırlısı olsun
Allahım yuvanıza huzur versin inş

Son düzenleme:
Mesaj kutusu mu doluymuş anlamadım. Canım sen hangi editöre mesaj atmıştın, tekrar ona atabilirsin. Hemen kapatacaklarını sanmıyorum zaten.

editörmü bilmiyorum "bize ulaşın " diye bir kutucuk var sağ üstee ona tıklayıp yazmıştımm
evet mesaj kutusu doluymuşş pardon yanlış yazmısım
o kutucuga bır daha mesaj yaazdım kapatmak ıstemıyorum dıye..inşallah kapanmaz

Son düzenleme:

Hemen kapatmazlar canım merak etme istemediğini tekrar mesaj atmışsın sorun olmaz inşallah.

Bilmiyorum gozlerim dolu dolu okudum yazdiklarini birak aileni onlardan sana hayir yok calismaya baslaman kurtulusun olucak kocan duzelmezse keyfi bilir

Yahu bu yasini basini almis insanlar ne saniyorlar hesaplar bu dunyayla mi sinirli..buyastan sonra bu dunyayi dusunmuyorsunuz diger dunyada nolcak peki..bu kadar birinin icini yakan insanlarin olumunasil olacak nasil can verecekler merak ediyorum..canim sen beddua etme Allaha birak iki tane cocugun var onlar eelbet buyuyecek.. arkanda aslan gibi cocuklarin olacak senin kimseye ihtiyacin yokk.. bir de hoca getirmisler islerime gelmedi.diye.dinlemediler tabi islerine gelecek seyler solesin diye getirmisler dini de kullaniyorlar Allah mazlumu da gorr zalimi de hic uzulme senin basin egik degil. basi onunde egikk olmasi gerekenler ne yasadgni bilipte seni o eve gtmeye mecbur birakanlar

herkess çok mutluu ,huzur doluu
............
herkess ağlamışş biz barıştık diyee..duyan sevinçten ağlıyormuşşş

hatim indirmiş 40 kişii bizim içinn barışmamız için..

ya bilmiyorum gerçektenn
nereyee gittigimii
ne yapmaya calıstıgımıı
ne yaptıgımı bilmiyorumm
bildigim tek bişe varr
2 evladımm

başkada bişee düşünemiyorumm
kendımı bileee düşünmüyorumm
evlatlarımın mutlulugu bana yeter..
ben havale ettım edecegım herkesı Allah'ımaa
...............
herşeyin hayırlısı...
hayat bir gün bana da gülerr belkı.. bu dünyada degılse bilee öteki taraftaa inanıyorum kii Rbbim benı mükafatlandıracakk

Kiyamam ya uzulme sen. elinden geleni yyaptin zaten.. basindakiler olmamis malesef. bunun hastaligi eve avuca dusmesi de var bunu da dusunememis o annenle baban her zaman o evde sag salum olunmayacak yasliligi var Allah sabrini arttirsin senin gerisini de islah etsin

Rabbimm ne onları bana ne de benı onlaraa muhtaç etmesin ne bugun nede yarın.
Allah'ım yinede elden ayaktan düşürmesin..
bunuu bütün samimiyetimle yazıyorumm
bende anneyimm 2 evladım var
ben ne annemın ne de babamınn hakkınııı ödeyemem ..aslaaa
ayaklarının altınıda öpsemm ömrüm boyuncaa sırtımda da taşısamm haklarını ödeyemem..
ama eğerr evladında ana da babada hakkı varsaaa
benım helalliğimi almadann can veremiceklerr onu biliyorumm
ki bendee de Allah korkusu varr.. benim kırgınlıgımm sonsuzzz ama iş hakka hukuka geldiğindee vicdanım el vermiyorrr
yinedee helal olsunn benım hakkınn anneme de babama daa..
ama artıkk kalbimm doğrulmayacak bunu da cok iyi biliyorumm
....
çünkü Rabbim bana öylee birr ahlakk ,huy nasipp etmiş kiii
seversemm tam severımm
nefret edersem dee tam ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…