sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

şu dünyada çaresizlik kadar kötü şey yok.

O eve sigdiramadigi iki cocuga muhtac eder Allah onlari.Allah sana sabir versin cocuklarina bagislasin Hakli hakkini er gec aliyor canim hicbirinin yanina kalmayacak hepsini goreceksin bu sure icinde sagligini mumkun oldugunca korumaya bak gerekirse psikolojik destek almalisin cocuklarin icin.. kendin icin yapmayacagini biliyorum ama onlarin sagglikli bi anneye ihtiyaclari var.gucsuz olma yere bastigin zaman gucunu hisset.sen guclu bi kadinsin herseye ragmen.cocuklarin seni boyle gorsun ayaklari yere basan kndinden emin.

Madem dönüyorsun - şartları vs tartışmıyorum- bari kağıt üzerinde evlilik zırvalarına girme. Adamın tepesine cök, cok yalvardın affettim gibi. Sen böyle davranırsan iki ay sonra aynı sacmalıklara devam edecek.

Kızmıyorum sana neler yaşadığını tahmin edebiliyorum...

Ama o kocan denen adamın burnunu aynı evde dahi olsan bile sürtmeyi ihmal etme bilmiyorum..Bu senden ricamdır !

O adam yalvar yakar olmadan senin ve çocuklarını kullanmaktan vazgeçmeyi bırakmadan..

Sana alacağı hediyenin karşılığını pis bir şekilde beklemesini öğrenmeden yatağına alma !

Ailen için şunu diyorum...İnsan olamamışlar !

Hele o annen varya annen çok şey yazarımda banlanmak istemiyorum..

Babanı zaten kk'da tanımayan yoktu..Sayende annenin de bir halta yaramadığını öğrenmiştik olduk..

İşte herkes anne baba olamıyor..

bilmiyorum gerçektenn artıkk öyle bir noktadayımkii
yazdıklarınızı bilee anlayamıyorumm
beynımm donmuş vaziyettee..
algılayamıyorum
yokk
yazacakk bir iki cunlee arıyorum ama yokkk
iki kelimeyı bır araya getıremıyorum bileee

Elmayra'nın dediği gibi sakın bu evlilik kağıt üstündedir diye kestirip atma bu durumu..

Süründür..Üste çık yalvardın kabul ettim ama asla bunun tekrarı olmayacaktır en ufak bana baskı ve pislik yaparsan ayrı şehirdeyiz zaten direk kadın sığınma evlerine gider totona tekmeyi atarım diyeceksin..Ayaklarının üzerinde dur, sen kararlı ve güçlü bir kadın çizgisinde olursan bu adam seni e-ze-mez...

Evlendıgınde o eve gırdıgınde nedense evlattan cok uvey evlat muamelsı gosterıyor bazı anne babalar , annemlere gıttıgımde o evın evladından cok sankı komsuya cay ıcmeye gelmıs gıbı hıssedıyorum kendımı oyle hıssettırıyorlar cunku ,topu topu 5 kere kalmısımdır oda esımın zorunlulugundan sartlardan .Bende ısterım gıdıyım 1 hafta kalayım ama komsu muamelesı tıksındırıyor ınsanı o eve gırmekten .Arkadası cok ıyı anlıyorum o eşinede cok kızıyorum boyle bır durumda esını neden boyle ınsanlarla yuz goz edersınkı bır butunluk soz konusu ortada ıkı yavru var , cocuklarının annesı en onemlısı aynı yatakta bır yastıga bas koydugun ınsan yazıktır gunahtır ALLAH sorar bu vebalı elbet

hesabım silinmez inşallah arkadaşlar.. eger silinirsee hakkınızı helal edinn bana hepinizz tek tekk

benım varsa helali hoş olsun hepinizee

konuna ilk defa yorum yapıyorum her gelişmeyi okudum
en başından beri eşinle birleşeceğini biliyordum yazıpta canını sıkmak istemedim
kararsızlığından değil, çaresizliğe sürüklendiğin için... seni anlıyorum
hakkında hayırlısı olsun bu yaşadıkları eşine ders olur umarım

Bize klavye basından yazmak kolay geliyor; boşan, terket, babanı sil, dava ac vs vs ama şartların nasıl olduğunu, ne şekilde önünün kesildiğini, çaresizliğini vs bilemeyiz. Yalnız benim bildiğim tek şey var; süründür. Süründürmenin karşılığı kadınlığı kullanmak değildir; aklını kullanmaktır. Her şekilde , ez onu ama aklınla. Çirkinleşmeden, kavga etmeden, huzursuzluk cıkmadan...

Bir çember ciz etrafında onun icinde oynasın.

unuttumu kim dio sen biliomusun görüomusun benim ne yasadımı ne yaptımı çocumu haftada alıp görüorum imkanım olsaydı onu o babasına bırakmazdm bende bu arkadaş gibi çok çabaladım babam aile böyle cahildi sonunda istemedim evliligi bitirmek varmış bitirdim sen nie benim hakkımda bilip bilmedne yorum yapıyorsun artı nie beni takip ediyorsun bu adam beni mutlu etmişki çocuma çocuklarıma baba olmayı haketmişki ikinciyide layık görmüşüm görmüş rbbim 3 tanede yaparım dörtte yaparım 1 çocum ortada kaldı ama bu kader keşke elimde olsada geçmişe dönsem arkadaşım ugraşma benle insanlar neler yaşıyo bilmiyorum bu adamla şimdi sevmedigi istemedigi evliligi sürdürmek zorunda ne kadar saglıklı bi evlilik olacak ne acılar çektini yorumlarından görüyorum ne kadar çok kurtulmak istedigi çok çok ortada aile olmassa işte böyle çeklmez acılar olur ben öyle bi psikolideydimki kendimde deildim ölümü göze alacak kadar tiksiniyordum o adamdanda evliliktennde sen ne yaşadımı bilemessin onun için o dilini uzatma bana bana yorum yapma görmezden gel okk

bir laf vardır bide bekara karı boşamak kolay diye
bilmiyorum neden kızalım biz sana, neden tepki gösterelim?
aile içini en iyi sen bilirsin canım benim
ahh o annene de söyleyecek söz bulamıyorum
elmayanın dediği gibi ez onu sen istedin döndüm v.s.
ve mutlaka işe gir çalış canım
hakkında hayırlısı inş. herşey gönlünce olur
ve üyeliğini iptal ettirme
merak ederiz biz seni...

sagol canım benımm
kesinlikle işe girecem ve burdan gidicezz şartıylaa kabul ettımm
herkess bılıyor

Konuyu bende en başından beri takip ediyorum.. Ve bence doğru bir karar vermişsin amaaa arkadaşlarında dediği gibi süründür eşini ve sakın ezdirme kendini.. Çalış kendi ayaklarının üzerinde dur.. O zaman ezemez zaten seni.. Bize burdan konuşmak kolaydır ama başıma gelse bende seni yaptığını yapardım ve herhalde o anne ve babayla da bir daha asla konuşmazdım...Bir evlat anne babaya nasıl fazla gelir nasıl arkanda durmazlar anlamıyorum...

Konularina hic yazdimmi bilmiyorum..ama seni taniyorum..o kadar ictensinki.o kadar gercek..suan yurtdisinda bir avm de cafeteryada son gelismeleri okudum. Yasadiklarini uzuntunu caresizligini taa icinde hissettim...ve agliyorum...Allah yardimcin olsun..sen guclu bir kadinsin sakinbunu unutma.sadece destekcin ve ortamin yok.caresizligin bundan...zayifligindan yada sozunde dursmamandan falan degil...yinede guclu ol...sen yenilmedin .. bu firsattan faydalanip hayatini istedigin gibi yonlendir ...

canım benım yaaa kurban olurumm ben sizee
yemin ederimm bin defa dedımm yinee diyorumm benımm ailem sizlersinizzz
sanaldaa olsaaa bana o sıaklıgıı hıssettırenn arkamdaa durann kocaman bir ailesinizzz
Allah hepınızdenn teker teker razı olsunn
............
çalışıcam inşallahh bu seferr artıkk öyle bir noktadayımkii
hepsi mecburlarrr her dedıgımı yapmayaa
yapacaklardaa
sıra bendeee
artıkk bendee istedıgım gibi yaşamak ıstıyorumm 2 evladımla birliktee..
kimseye muhtac olmadannn ,kocanın verecegıı 5 kuruşaa tenezzül etmedenn yaşamak istiyorumm..
ve en cokk istedıgım şeydeeee
Allah o gunu gösterırseee
eşimin bana gelipteeee
"bilmiyorumm bir 5 tl varmı ..."diyee bana muhtaç olmasıı , 1 defaa Rabbim o acıyıdaaa ona yaşatsın istiyorumm
isteyememek ,elini avucunun terlemesi ,nasıll dicem nasıl isticemmm diyee o düşüncelere giremsinii o da yaşasın isityorumm
veeeee
x süt alırmısınn değilll
eve geldiğimdee kapıyıı o açtıgı zaman "al şu sütlerii" diyee gururlaaa dimdik ayaktaaaa kendınden emin bir şekildeee yüzünee haykıraa haykıraa bakışlarımlaaa onu bir defada olsun utandırmak istiyorum....

Konuyu baştan sona kadar okudum, kahroldum resmen. Nasıl bir çaresizlik nasıl bir baba, nasıl bir amca? Nasıl rahat bir anne Allah kimseyi çaresizlikle sınamasın Lütfen hesabınızı kapatmayın, cok güclü bir insansınız Rabbim yüzünüze güler cok mutlu olursunuz inşallah.. Allah evlatlarınızla cok mutlu olmayı nasip etsin. Cok cok üzüldüm Eşinize de güçlü oldugunuzu gösterin sınırı çizin Elmayra arkadaşımızın dediği gibi .. Allah yardımcınız olsun

kesinlikle gidin!!!

onlardan uzak yok saygiymis yok buyukmus
kasilma artik

nefret ediyorum su an ki yazacagimdan ama iyi gecinmeye bak ve
kesinlikle bir ise gir egitimine agirlik ver!!
olmadimi kurslara gir

onlardan uzak yasamak esinide az etkileyecek ve daha genis bakacak olaylara
bu kadar feodal bu kadar egoist aile lazim degil gercekten

seni sikistiracak olurlarsa
cocuklarimi alir ceker giderim
kadin siginma evleri var haklarim var de

belirli bir harclik iste sütmüs alisverismis sen yap!

biraz cazgir ol korkma ne yapar bu saaten sonra amcan baban?

oldururum derlerde yapamazlar bir sey
kendi caplarinda bir dunya yarattilar
erkeklik egolarini sindirdikleri kadinlarla costuruyorlar

guclu ol

bosansan bile o evde kaldiktan sonra bir sey yapamazdin

bosanmandan cok uzaga gitmene dua ediyorum

o kaynana yengenede yuz verme bence

sen guc kazandikca esin daha cok uzaklasacaktir adetlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…