sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

Burada hiçbir konuya böyle üzülmemişimdir, ağlamamışımdır.
Sen çok güçlü bir annesin. Çalışacak olmana çok sevindim bilmiyorum, en azından başka bir şehirde başka bir yerde elinde işin gücün varken daha güçlü olursun.

Bizlerin hakkı sana helal olsun, biz sadece yazıyoruz okuyoruz ve senin içtenliğin bu göz yaşlarını döktürüyor bize. Eminim buraya yazan bütün arkadaşlar da benim gibi düşünüyordur.

Kocan da artık umarım akıllanmıştır, her şey beklemediğin kadar güzel gitsin inşallah.
Allah yardımcın olsun bilmiyorum...

Allah razı olsunnn hepinizdenn ,benımle ağlayıp benımlee gülüyorsunuzzz..
ne diyecegımı inanın bilmiyorumm
hepinizee sıkı sıkıı sarılmak ıstıyorumm

belkide hakkında hayırlısı budur
yani bundan sonra herşey belki daha güzel olur
eşin belki gerçekten degişir
inş.herşey bundan sonra sizin için çok çok güzel olur
annene babana sayacak çok şey var ama
sonuçta büyüktür diyip susuyorum

ayy canim okudum butun yasadiklarini inan bana soklardayim. Cocuklarimizla ve kendin icin güclü ol.ilk gunden oturttur kocani karsina istediklerini tek tek söyle,durumun cok zor ama kendini korkusuz goster düzelmezse kadin siginma evlerine gisecegini söyle, ceki düzen ver kendine aile babasi ol de.umarim yeni ev,tamamen Adam gibi Adam Bir es, Mutlu bir yuvan Olur hakediyorsun bunu.

sen cok akilli,guclu bir annesin
Kendimden iyilere degilde benden beter evlilik yapanlara bakip halime sukredixorum demissin bazen rabbim bu dunyada kulu sinarmis sanada kocani vermis insallah bu sabrinin sonucunu bu dunyada ve oteki dunyada alirsin canim
Rabbim yardimcin olsun.kocani islah etsin.

Allah razı olsun canımm cok sagol..
Rabbimmm herkeseee hakettiğii yaşamı nasip etsin..
..........................................................................

"Benim hakkımda ne düşünüyorsan ALLAH 'da sana iki katını versin.. [Hadis-i.Şerif]"

arkadaşlar

nasıl olur bilmiyorum ama ben bişey düşündümm

kendimm lif örüyorumm burdaa kimseyi tanımadıgım için satma şansım yok

bir kaç defa görümcem kendi gittiği günlerine götürüp satmıştı

bir dahada kimse almıyor diye geri getirmiştii
bilmem yalan bilmem gerçekk
...............
burdaa resim atsamm alan olur mu acabaa
kendimii rezil etmekte istemiyorumm
elimdenn geliyorrr
boş boş oturmakk istemiyorumm işin açığıı
toptann siparişte alabilirimm,
şu kadarr şuu modelde yap diyen olurr ...öle yaparım
isteyen tek tekk alırr
bilmiyorumm iştee aklımaa geldii.. nasıl olurrr nasıll alış veriş yapılırrr kargo vs pek anlamıyorumm ..
...............
ne dersinizzz bi akıl verinn kızlar banaa..
hem birazdaa birikim yaparım işe girene kadar..

iyi düşünmüsün canım
burda da alan olabilir
nette alıveriş sitelerine üye ol resimlerini yükle beğenen çıkar mutlaka

Canım merhaba sitede liflerini satabileceğin bir bölüm var istersen fotoğraflarını çek ve bir konu aç

EL EMEKLERİ

Bilmiyorum.. Hakkinda tekrar hayirlisi olsun INSALLAH..
Anne babandan hayir yok gibi bosansaydinda hayal ettigin seyleri yasatmazlardi sana..
yinede fayda varsa esinden var,
umarim bundan sonra MUTLU huzurlu saglikli bir hayatin olur hersey gönlünce olsun INSALLAH

Hakkında hayırlısı olsun,
Herkes ettiğini çekmeden ölmez bunu bil, aileni Allah ıslah etsin. Senin Ayakta duruşuna hayranım hala da dimdik ayaktasın.
Mutlaka koy liflerin resmini bende bakmak istiyorum.
Rabbim, yardımcın olsun. Umarım eşin düzelir.

Canim gelismeler neler kacgundur bakiyom bisey yazmamissin

sonuç boşanamadım,evimdeyim
çaresizliktennn tabiri caizsee ailemm beni eşş..k gibi evime geri gönderdi..
eşim denen mahlukatta başka bir şehirdenn iş bakıyorr
dün gitti geldii form doldurmuşş
haber bekleyın demişler
haber bekliyoruzz
..iş olursaa gidicezzz burdann olmazsadaaa olduracakkkk oldurmak zorundaaa ..

burdan gıdıcezzzz.. 2 evladım için...
ne ailemin nede onun ailesinin yüzünü görmek ıstemıyorum
bundan sonraa 2 cocugu için savaşann bir kadın var...
kendinii evlatlarına adamışş ,Allah'a adamışş dimdik ayakları üzerinde durann .. kimseye eyvallahı olmayan.. herkesi silmişş
geridee (Allah günlerini göstersin) 2 evladınıı sahiplenmişş bir anne var..
ben son nefesimi verene kadardaaa
bu kalp yalnızca oğullarımm diye atacakk...

Son düzenleme:
4 duvar .. kimse bilemez kim ne yaşıyor.. ailen hakkında söyleyecek hiç bir şey bulamadım.. ama şunu biliyorum .. kimsenin seni niye döndün diye kınamaya asla hakkı yok.. hiç birimiz yaşamıyoruz senin yaşadıklarını ..
misafirliğie gittiğimiz bi evde nekadar rahat oluruz ki orası başkasının evi.. yazıkki baba ana evi sana el kapısı olmuş.. yazık çok yazık.. evlat bak sen bırakamadığın için yaşıyorsun bunları .. işte neyazıkkı herkes anne baba olamıyor..
dik dur .. çalış.. üret.. kendine güven.. korkma.. hiç korkma.. YARADAN varya kimsesizlerin kimsesi.. sen ONA sığın.. öyle sığınki tek sahibin o olsun.. zalim senin karşında mazlum olsun.. beddua etme.. dua et..
evlatların ve evin olsun kalen.. sokma artık o kaleye kimseyi .. kimseye güvenilmeyeceğini sen gördün öğrendin acı bir şekilde..
inşallah hayat senden yana olacak kardeşim

Canim sen bir gelisme oldumu yaz buraya cok merak ediyorum seni o salak kocana sakin ama sakin annemler beni kabul etmedide ondan dondum sana deme sakin deme daha cok ezer seni ona cocuklarim icin son bir sans daha veriyorum sana de

Hakkinizda hayirlisi olsun...Sizin maalesefki baska seceneginiz yoktu arkanizda duran bi aileniz yok... Insallah tez zamanda tasinirsiniz ve herkesten uzak yeni bi hayata adim atarsiniz... Size tavsiyem evet zor ama madem bu evlilige mecbursunuz esinizi sevmeyi deneyin, yasananlar unutulmaz tabiiki ama heran hep bunlari düsünürseniz yine kendinize hayati zindan edersiniz...zorda olsa esinizin olumlu taraflarini görmege bakin, en önemlisi oglularinizin babasi olmasi mesela, madem bu hayata mecbursunuz ozman kendi lehinize cevirin...Allah yardimciniz olsun, insallah güzel ve mutlu günler en kisa zamanda sizin olur...

Son düzenleme:
Esin sana karsi nasil peki merak ettim :26:

huylu huyundan vazgeçmezz derleryaa canlı ispatıı . evet huylu huyundan asla vazgeçmiyorr
eve cıktgıım ilk gece istemdıgım haldee bırlıkte oldu benımle
iyilikle güzellikle yaklaştıı güyaa ama alacagını aldıı
2. gunde aldıı alacagınıı
3. gün adet oldumm
dün akşam daa adetlı olduugm halde kendını tatmin ettii..
ben böyle bir mahlukatla evliyimm..
Allah benı kahretsınkııı dayanamadımm
sıgmasamda dayanacaktımm
gerizekalıyım ben
ilk ve son şansıda kaybettiimmm
mahkumum bu adamla yaşamayaa

Canim sen bir gelisme oldumu yaz buraya cok merak ediyorum seni o salak kocana sakin ama sakin annemler beni kabul etmedide ondan dondum sana deme sakin deme daha cok ezer seni ona cocuklarim icin son bir sans daha veriyorum sana de

öyle biliyor zatenn evlatlarımız için son şans verdimm diye biliyorr

Allah'ıma havale ettım zatenn .. en kısa zamanda bıldıgı gıbı yapsın benı ona onuda bana muhtac etmesınn..kurtarsın benı RAABBIMM ONDAN

amin sagol canımm ,sevmeye calışmaya bile tenezzül etmem.. Allah yazıdysa bozsun onu sevmeyı..
sevmedimm,sevmeye calışmadım,sevmeyecegımde..
.......

Son düzenleme:
Bilmiyorum, Allah yardımcın olsun. Eşin olacak adam aklını cinsellikle bozmuş hakikaten diyecek birşey bulamıyorum.

Haline annen baban acımazken senin yapabileceğin bundan sonrası için kendin ve çocukların için güçlü olmak.
Hayırlısıyla taşınma işi olur, inşallah sözlerini tutarlar ve daha mutlu huzurlu bir hayatın olur.
Yalnız korunmayı ihmal etme en önemlisi.

Annen, baban amcanlar bu olaydan sonra nasıl davranıyorlar sana? Arayıp soruyorlar mı?

canım ben başından beri konularını hep takip ediyorum allah aydınlıga çıkartsın arkanda destek olmayınca çıkış yolu bulmak çok zor bende yaşadım bir nevi böyle mecbur kalmayı ama bi tek noktaya takıldım bu adam sana zorla güç kullanarakmı sahip oluyor sen tepki vermiyormusun yoksa hergün yanaşması garip geldi zorla beceremez hergün böyle ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…