sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

Benim kimseye daha da zor duruma soktu gum Yok. Fikirlerimi soylemekte serbest im. Sen niye bukadar rahat siz oldunki? 4 duvar icinde ki halini Ben bilemem belki de durumun benden daha vahimdir

Bu kızcağız ne yapsın o zaman;

"Senelerdir bana çektiriyorsun, 5 kuruşu çok görüyorsun, ailelerimize ezdiriyorsun, istemediğim şeylere beni zorluyorsun ama olsun eşimsin gönlünü hoş edeyim güler yüzümü eksik etmeyeyim" mi desin??

Bunu diyebilmesi için kırılan kalbinin şefkate, merhamete, koşulsuz sevgiye ihtiyacı var. Ama bunu verebilecek adam yok sorun orada.

Ogrenilmis caresizlik haha kadinin isi gucu Yok meslegi Yok parasi yok. Kocasi dan kurtulsa baskici babasi Rahat vermicek,siginti gibi yasicak onlarin yaninda. Sigdiramadilar iste kizi evlerine 2 hafta demi. 2 cocukla siginma evi kadin dernegi yapmayin ya sanki adam hergun canina kast ediyo.:26:

Konu sahibine ya bu "deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin" demenin bile bir adabı vardır. Kendince yapıcı bir öneride bulunmanın da bir adabı vardır. Kocana biraz ısınmaya çalış bu hem snein psikolojin için iyi olabilir hem de yapacak başka bir şey kalmamış demenin bir adabı vardır ve o adap "ay ben burda kocaya acıdım" demek değildir. O adap bu adama namuslu demek değildir.

Türkiyede "aldatılınca" ya da dayak yiyince şöyle bir algı oluşuyor. Bu kadınların çilesi. Bu türkiye gerçeği. Aslında bütün erkekler aldatıyor ya da dövüyor. Bu bir çeşir savunma mekanizması ama gerçekçi değil. Mutluluk, prensesler gibi davranma modernizmle ilgili değil. Nice "modern" olmayan ailede nice güzel davranışlar var. Aldatan ya da döven kocayı affedince o affedişi bir kalıba sokmak istiyoruz belkide. Aslında tüm kadınlar böyle demek istiyoruz. Ama öyle değil.

Anlaşıldı, kimsenin uyarıyı dikkat aldığı yok.
Site kuralları gereği polemiğe girmek, konuları tartışmaya çevirmek yasaktır!
Konu, konu sahibesi açılmasını talep edilene kadar kapatılmıştır.

------

Konu sahibesinin talebi üzerine konu tekrar aktif edilmiştir.

Son düzenleme:

Adam soz vermis evi ailelerimizden uzaga tasiycaz demis.ayriyken barismak icin yalvarmis daha napcak.AMA oteki tarafta konu sahibimiz hint Kumasi ya kocami hic sevmedim sevmiyorum sevmeye de calismicam diyo kocasi cinsellik istiyo hergun diye gelip sikayetleniyo. Bu simariklik iste benim gozumde. O kocasini Adam yerine koymazsa Adam niye konu sahibinin her iste gini yapsin. Malesef hayat Boyle verme den alamazsin. Hersey karsiliklidir.

Bilmiyorum konuyu yeniden actirmissin bari son durumlari yazsan biz sormadan..

iyiym arkadaşlar sağolun,
çocuklarımla ilgileniyorum
evimdeyim
eskisi gibi herşeyy
tek farkk
eşim cok ilgillii cokk alakalı
bakalımm hayırlııs olsun nereye kadar gidecekk

iş yerınden haber beklıyoruzz
henuz arayan olmadıı
bi gitseydımm buralardann
herseyy daha ıyı olacakk
evlatlarım icinn

ilgili alakaliysa iyi bari degisecek gibi INSALLAH,
ufak denemeler yapiyormusun huyu degismismi diye,
mesela aksam gelirken kola al filan

hakkinizda hayirlisi olsun INSALLAH

Aman nazar degmesin.Umarım mutlu olursun artık.Umarım eşin gercekten degişmiştirrrr.

alıyor kolamı ben demeden
ilk barıştıgım gece ben istemedıgım halde
6'lı kola almışş gelmiş

şaşırdım

..öle iştee bakalımm
benım korkum kaç gün sürecekk ...

alıyor kolamı ben demeden
ilk barıştıgım gece ben istemedıgım halde
6'lı kola almışş gelmiş

şaşırdım

..öle iştee bakalımm
benım korkum kaç gün sürecekk ...

Ayyy INSALLAH böyle devam eder :)
Sende cok kola icme kiz zaten zararli

Bende tiryakiyim de artik markette o raflardan zorla kaciyorum
icinde az da olsa alkolde varmis
Meyve suyu filan ic

ya ben asitt derdındeyım..
mesela kola olmasınn soda olsunn yeterkı asit olsun

sodaa alıyor meselaa
3 gun gıtmıyorr cok tuketıyorumm
yemek yemıyorum su hiç içemiyorumm
anca kolaa -soda
biliyorum iyi bişe degıl ama
elimde degıl iştee

bilmiyorummm senin adına sevindim tatlım ...

bak demek ki hayırlısı buymuş...sen elinden gelen herşeyi yaptın ama sonuç bu

alışmaya bak,kabullenmeye...hazır da ilgili bir eş olmuş mutlu olmayı dene...

belli mi olur elin ekmek tutunca ,çalışıp gücünü eline aldığında

bir daha sorgularsın o zaman kendini,ben bu adamı tamamen affedebildim mi diye...

anladim canim konuyu dagitmayayim sen mutlu olda tankerle ic istersen

öyle bişeykii
insan kendını tanıyamıyor
cok değiştigimi düşünüyorumm
hayata bakış açım
durusum
sergiledigim ,izledigim yoll

herşey değiştii
ben degıştm
...
bilmiyorumm
hayattan bır beklentım yok sankı
boş boş yaşıyor gibiyimm
tek amacım 2 evladımı buyutupp annelık görevımı yapmak

...
geride kalan eş,aile,akrabaa
hiç birşeyin değeri yokk
hıcbırşeyinn
kendımın bile değeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…