sonunda bitti..BOŞANIYORUM :)

İnş. kısa zamanda herşeyi atlatır ve unutmş olursun. Ailene iyi sarıl.

çok şaşırdım ayrıca çoook sevındım sonunda kurtuldunuz.allah yardımcınız olsun

ALLAH razı olsun hepinizden , iyi dileklerinizden dolayıı cok sagolunn

.............

bugun bir kaza atlattık ,ufak oğlumun kaşı açıldı oyun ynarken abisiylee
kaşını diktiler ne yazıkkii hastahaneye gıttık babam ben amcam ( bu en küçük amcam ,kayınbabam değil)

eve geldıkk,babam gıttıgıı kuran kursundakı hocasınıı cagırmışş
daha dogrusu kım cagırmış bilmiyorum x de orda kurs göruyorr
belkıde x cagırdıı son care dıyee,çünkü x de burdaydıı
..yüzünü görmek ıstemıyorumm
geldıgını duyuncaa
birde oğlumun ağlaması hastahanede bana cok dokunduu
2 gündür içime atıp suskunlugumun verdıgı etkiyle birliktee hepsi birden üstüme gelınce sinir krizi geçirmişim
kız kardeşim yanımdaymışş o an
titreme uyuşma kasılmaa
zor sakınleştirmiş
o ara x gelmiş yukarıı eve gırmiş oğlum uyuyorduu onu merak etmiş öpmüşş oğlunu ... benıde o halde görmüşş
hiç bişe demeden cıkmışş
bana dokunsaydııı zaten kız kardeşim müsade vermezdi..
nasıl girr o eve yaa hala inanamıyorumm
kendımde olsaydım müsade vermezdim,gerekırsee oğlumuu uyandırı kız kardesımlee gönderıdim bakardı öperdıı
...
neyse hoca eşiyle birlikte gelmişş
ben aşagı ınmedim
konuşmuşlar epeyy
ALLAH iştee hoca haklı haksız araammışş ortaya döküldükçe konularrr ben haklı cıktımm
babamdaa yumuşamışş
olmuyorsa zorlamayın abii dinimizdede boşanmak haktır demişş
babamdaa sakınleşmişş
....
hoca ve eşi gittikten sonra annem cıktı yukarıı benımle konustuu
bendee anlatamadıgım,yaşadıgım bütün iğrençlikleri anlatttımm
...
annemi hiç böyle görmeiştimm
aşagı ınıpp herşeyii babama söylemiş.. şuan babam x i öldürme derecesındee ,yanıı ALLAH'IMIN İZNİYLEE aklanıyorum ve ben istesemde babam vermezzz bu saatten sonraa benı onaa..
artık anladı bıttıgnıı
idrakk ettıı,bana hak verdı veya vermedıı bılmıyoruma ama en azından bana karşıı diyecekk tek bir kelimesi bile yokk
yaşadıklarımıı kerhanedekı kadın bıle yaşamamıştırr ...
ağır oldu kusuruma bakmayınn
sizler bile bilmiyorsunuzzz
gerekte yokk
mahremımıı ulu orta dökecek kadar aciz olmadım şükürler olsun kii..
işte yaşayan bilirr...
......

Son düzenleme:
Bir an babandan da boşanmanı istedim
Senin için sevindim annen için üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı.
İnşallah bu kadar baskıya dayanamayıp kararından dönmezsin.

senin adına sevindim,Allah utandırmasın,kolaylık versin
annene ne anlattınki,o da babana gidip anlattı
babanın fikrini ne değiştirdi merak ettim

Ohh çok sevindim, sanalız ama allaha şükür gerçek kişileriz bir sıkıntın olunca ete kemiğe bürünür arkanda oluruz hiç korkma.

Bazen çok direnirsin,çok çabalarsın,çok emek verirsin,direnirsin,ezilirsin,susarsın,yutarsın ama anlatmak istediğin karşındakinın anlayacağı anlamak istediği kadardır..

Sen küçücük yüreğinle koca bir hayata kafa tutarsın o gözlerini kapar.

Rabbim bazen sen buraya layık değilsin kulum der alır seni yeni hayata bırakır..

Herşey gönlüne göre olsun

Tamam babanı anlamasam da anlıyorum da amcana ne halt yemek düşüyor valla sinir oldum adama.

Hele babanın körlüğüne, bencilliğine, vicdansızlığına diyecek laf bulamıyorum. Ç

Sakın cayma. Güzel günler seni bekliyor; çalış çocuklarını da o kalpsiz insafsız babana muhtaç etme.

babanızda yola gelmiş sonunda demek daha neler yaşamışsınız iyi olmuş anlatmanız.çok seviniyorum çok.hayırlısı olsun artık bundan sonra çok mutlu olun inşallah.

hakkınızda hayırısı olsun inşallah
yolunuz açık olsun
dilerim bu günden sonra en güzel mutlu sağlıklı günler sizin olsun
allahım yardımcınız olsun bacım

hakkında hayırlısı olsun. babanın hatasının bedelini sen ödemek zorunda kaldın ama er yada geç kurtuluyorsun. Allah utandırmasın.
ha bu arada nafaka almamazlık yapma sakın. çocuklarının hakkını söke söke al.

okurken bir an dedim ki hocayı çağırmışlar,o da boşanma olmaz falan dedi,babanla x de seni iknaya başladı diye..(burda okuduklarım hep böyle olmuştu da)
neyse ki insaflı vicdanlı mantıklı hocalar da var da,güzel şeyler söylemiş babanıza..bunca zaman gözlerini kapatan yüm gerçeklere baban,sonunda yüzleşti ve kabullendi demek.çok sevindim..inanın..
oğlunuza da geçmiş olsun bu arada umarım iyidir...

ben özellikle sizin kararınıza neden bu kadar sevindim biliyor musunuz,burda hergün bir sürü azçok ebnzer şeyler okuyoruz,herkes şikayet edip,akıl soruyor,ama sizden başka,bu fikirlere önem verip uygulayanı görmedim..sizi gönülden takdir ediyorum,kararlılığınız için,umaırm güzel günlerinizi de bizimle paylaşırsınız ilerde..

boşanmaya karar vermek zordur. ilk bikaç ayda süperdir mükemmeldir, sonra bi eksiklik hissedersin ve rahat batar özlersin :)
hayırlısı olsun inşallah hayat sana daha güzel günler getirir.

Bir de şu boşanmalarda kızının arkasında dimdik durmayan babalar varya içim acısı,gözümün yaşı,öfkem,lanetim,isyanım,ağız dolusu küfürlerim,nefretim,..
Benim babamda dimdik dursaydı keşke ardımda bende şimdi çok huzurlu olucaktım..
En doğrusunu yaptığına emin olabilirsin canım
Her daim diren, inan daha huzurlu olucaksın.

Bir de öyleleri var dimi guartacığım zinhar boşanamazsın diyen hocalar onlara göre öldürmesi gerekiyor tabii karısını boşanabilmesi için bir de kızına ne yapılırsa yapılsın susan izleyen aman yuvaları bozulmasın diyen babalar var. Hayret ediyorum yani. Burada gelip ağlanıp, şikayet edip, bir sürü laf sayan en büyük acıları yaşatan eşlerine sonra mükemmel bir varlıkmış gibi davranan herşeyi unutan unutturmaya çalışanlarda oluyor o zaman neden insanları oyalıyorlar burada konu açıp madem sonunda yağlı ballı olacaksın. Böyle kararlı, ayaklarının üzerinde durabilen, kendini savunabilen insanları seviyorum. Yapılan hiçbirşey karşılıksız kalmamalı ki ya hatasını anlasın çeki düzen versin ya da boşan anlasın ne yaptığını yoksa ay iyi ki beni eziyorsun ezdiriyorsun deyip herşeyi unutmak o kişye ders filan vermez. Hem babası da yumuşar. Benim kuzenimde boşandı ilk başta dayım asla olmaz diyordu giremez bu eve diyordu yengeme seni de kovarım diyordu valla öyle bir kabul etti ki torunuyla gül gibi yaşıyorlar kız da çalışıyor. Adamın o kadar kötülüğüne katlanmak zorunda kalmadı çokta mutlu.

Konu sahibi arkadaşım eski konularına bakmadım ama demek ki artık iş bu raddeye gelmiş yoksa banyoya girmediğiniz için bağırdı diye boşanılmaz. En iyi kararı siz verirsiniz iyice düşünmeniz lazım babanız yanınızda olacak merak etmeyin siniri geçer. Hem zaten siz kararlısınız bir şekilde. Mutsuz olmaktansa yalnız ama mutlu olursunuz. Hiç olmazsa düşüncelerinize uymayan, size bunları yaşatan biriyle olmak zorunda olmazsınız dışarıya karşı yalancı mutluluk pozları verip evde kavga etmezsiniz. Siz herhalde detaylı düşünmüşsünüzdür herşeyi evlilikler kolay kurulmuyor ama bazı şeyler vardır ve onlar olduğu zaman da bitmesi gerekir. Çocuğunuzun babasıyla düşman olmayın çocuğunuz için görüşün nafakada alın çocuğunuzun hakkı sonuçta.

ohh çok şükür.. baban böyle arkanda durmaya devam eder inşallahhh... boşanmak değil çünkü zor olan, yanında sırtını dayanacağın birilerinin olmaması.. onlar yanındayken, ve bu kadar kararlıyken hiççç zorlanmazsın da , özlemezsin de ...Allah yardımcın (yardımcımız) olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…