sonunda bitti işte..bukadar basitmiş!!

bir kaç gün bu nöbetlerin sürmesi çok dogal, elbetteki canın acıyacak ,için sızlayacak benimde ilk ilişkim 4 yıl sürmüştü ve telefonda ayrılmıştık aylarca agladıgımı bilirim bencede ağlayıp rahatlaman çok önemli, ve bu süreci en hafif şekilde atlatmak için elinden geleni yap arkadaşların ile takıl gez toz alışveriş yap, tek başına olmanın güzelliklerini yaşa

elimden geleni yapıcam ama olduğum yer küçük gezip tozacağım yer çok çok kısıtlı,çevremde arkadaşımda yok hiç,yanında olacağım,derdimi dinleyecek yok yani..belkide oyüzdende bukadar boşluktayım şuan

canım o da herleye sinirleniyormuş....

yani bir arkadaşını karşılamaya gittin diye bile sinirlenmesi pek normal değil bence.. evli olsan ne olacaktı? çok duyuyoruz biliyorsun eşinin tek başına gündüz bile dışarı çıkmasına izin vermeyenleri..

Seni üzmek gibi olmasın ama belki de başka birisi çıktı karşısına... karşına geçip başkası var vs diyemez ki saçma salak bahanelerle gider erkekler malesef........bu olasılığı da unutma derim

bu anlattıgın sorunlar daha cok ilişkinin baslarında yasanan sorunlar gibi.
yani sonucta birbirinizi yeteri kadar tanıyosunuz;biliyorsunuz..

evet beni kullanmasını çok ii biliyo oyüzden zaten.ve kızdığım şey kendime çok çok kızıyorum hep alttan almak aman kızmasın aman sinirlenmesin.sonra böyle şımarıyo işte en sonundada artık ne yapacağını şaşırıyo..

Seni üzmek gibi olmasın ama belki de başka birisi çıktı karşısına... karşına geçip başkası var vs diyemez ki saçma salak bahanelerle gider erkekler malesef........bu olasılığı da unutma derim

canm ben 21 yaşındayım bizim ilişki lisedeyken başladı zaten.sanırım sen sordun evliliği..askerden geldi ,iş buldu yeni.nişan olacaktı artık kendini toparladığı zaman..daha şu kavgamız olmadan önce dua et şu işim ii gitsin artık çok uzadı adım atmak istiyorum diyodu..

evet beni kullanmasını çok ii biliyo oyüzden zaten.ve kızdığım şey kendime çok çok kızıyorum hep alttan almak aman kızmasın aman sinirlenmesin.sonra böyle şımarıyo işte en sonundada artık ne yapacağını şaşırıyo..

son zamanlarda da haddinden fazla sımarmıs galiba:26:
kafasıda karısık olabilir canım.
çok tutarsız seyler söylemiş anlattıgına göre.:19:

aman canım yaaa... böyle hep tedirgin şekilde hayat geçer mi?

hep alttan al da nereye kadar?

son zamanlarda da haddinden fazla sımarmıs galiba:26:
kafasıda karısık olabilir canım.
çok tutarsız seyler söylemiş anlattıgına göre.:19:

aynen haddini çok fazla aştı ben alttan aldıkça.sorsalar ona inanın ona kızdığımı sinirlendiğimi bilmez,ki söyleyemez çünkü hiçbirzaman ona dile getirmedim.hatanın çoğu bende bunu düşündükçe dahada iyi anlıyorum.ona olumsuzluklarını vurmadığım için kendini hep haklı gördü

Problemli biriymiş zaten çok bile çekmişsin yıllarına yazık zararın neresinden dönsen kardır.

konu sahibinin yazdıklarını, arkadaşların yazdıklarını ve sevgilinin söylediklerini dikkatlice okudum. sevgilin geri dönerr dönmesse bende tkgrck degilim :1: eger dönerse kesin bana msj at :) gör bak bi kaç gün sonra arıcak.

konu sahibinin yazdıklarını, arkadaşların yazdıklarını ve sevgilinin söylediklerini dikkatlice okudum. sevgilin geri dönerr dönmesse bende tkgrck degilim :1: eger dönerse kesin bana msj at :) gör bak bi kaç gün sonra arıcak.

neye dayanarak :) merak ettim

canm ben 21 yaşındayım bizim ilişki lisedeyken başladı zaten.sanırım sen sordun evliliği..askerden geldi ,iş buldu yeni.nişan olacaktı artık kendini toparladığı zaman..daha şu kavgamız olmadan önce dua et şu işim ii gitsin artık çok uzadı adım atmak istiyorum diyodu..

Sende onu yalnız bırak kafasını toplasın döner......dönmezse de üstüne bir bardak soğuk su:)

neye dayanarak :) merak ettim

bilmemmm :) içime öyle dogdu ben genelde 7 yıllık ilişkilerin bitmesini okuyunca üzülürdüm ama bunda içime bişe dogdu bilmiyorum :) sevgilinin söyledikleride etkili tabi. bide sinirli insanların yapısını çok iyi tanırım bendede var öyle odun :) 4 gün aramaz bazen çok kızarsa sonra aşkım ben seni özledim die arar :):) delii

bilmemmm :) içime öyle dogdu ben genelde 7 yıllık ilişkilerin bitmesini okuyunca üzülürdüm ama bunda içime bişe dogdu bilmiyorum :) sevgilinin söyledikleride etkili tabi. bide sinirli insanların yapısını çok iyi tanırım bendede var öyle odun :) 4 gün aramaz bazen çok kızarsa sonra aşkım ben seni özledim die arar :):) delii

kavga üzerine seni özledim die aramadı daha hiç:)..içine öyle doğması güzel ama geri getirrimi bilnmez,sadeec ben hiç iyi değilim ondan eminim

kavga üzerine seni özledim die aramadı daha hiç:)..içine öyle doğması güzel ama geri getirrimi bilnmez,sadeec ben hiç iyi değilim ondan eminim

çok iyi anlıyorum seni. insan hiç biyere sıgamıyo. ALLAH bol sabır versin. inşallah geri döner. insan o anda yeniden dogmuş gibi oluyo.

bana yarayan belkide o.soğuk bi su..

Arar arar merak etme sadece fazla üzerine gitmişsin... sakın üstüne düşme rahat bırak o sana döner...askerden gelmiş hayat kurmaya çalışıyor zaman tanı tatlım

kesin döner en fazla 1 ay diyorumki o kdr uzamaz bile barısmak isteyecek yapamıyorum olmuyor deyip arıycaktır

bukadar hiç acımadan ettiği sözlerden sonramı?? gerçekten sevse,değer verse bu sözleri bana diyebilirmi çok merak ediyorum

Back
X