SONUNDA BİTTİ yeniden ben

birebir görüşmem olmadan 3,4 yıldır isim olarak biliyorum çok bilinen tanınan bi karakter işinde gücünde karakteriyle.

inşallah mutlu olursunuz ama temkinli davranmanızı tavsiye ederim çünkü yeni bitmiş evliliğiniz yaralı sayılırsınız en küçük hareketi bile size çok muhteşem görünebilir bir de hep kötü şeyler duyduğumuzdan bu kadar mükemmel anlatınca insanın inanası gelmiyor

Benim eşimde namaz kılıyor bir konularıma göz gezdir istersen ve bu kadar kısa surede evlenme yin nolur tanıyın adamı ve bu kadarda güvenmeyin ...bende çok güvenmiştim yapmayın

birebir görüşmem olmadan 3,4 yıldır isim olarak biliyorum çok bilinen tanınan bi karakter işinde gücünde karakteriyle.
insanlar arkadaslarının yanında baska , aılesını yanında baska, sevgılısının yanında baskadır, iş hayatında tanınan ıyı bılınen bırı aslında kötu bırıde olabılır, ibr çocugunuz var aşktan önce çocugunuz o kişi ile uyum sağlar mı , o kişi ona gereken ılgıyı ozenı gosterebılır mı, sızın ve karsı tarafın aılelerı bu ıse onay verır mı bunları dusunmenız lazım bence..
ve mumkunse bır yıl once bosanmısınız hemen evlenmeyın, istersenız ılıskı yasayın gezın tozun ama ıyı tanıyın.

sızın adınıza sevındım ama
karsındakı ınsanın dehsetlerıne cok guvenmeyın hayal kırıklıgına ugrayabılırsın sonra

Aman lütfen dikkat..
artık çocuğunuz var 2 kere değil 12 kere düşünün aceleye getirmeyin mutluluklar

Okurken dehşete kapıldım :)
Mutluluklar dilerim, yavaş ilerleyin ki yere çakılmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…