Evet geçecek bir gün..
Hakkınızda hayırlısı budur diye düşünün..
Herkes unutulur, her yara bir gün kapanır.
offf.. bir yanan yürek daha.. ben de unutmak için neler çekiyorum. psikopat oldum ruh hastası oldum patolojik vaka oldum hala unutamadım bir senedirinşallah yüreğimiz soğur..
ben onu sevmeye başladığımda olmuştum o dediklerinize benzer şeyler... şimdi tekrar yaşamayacağım aynı şeyi.
dün gece Hızır (a.s.) alıp götürsün diye gül ağacına bağladım dileğimi; ama ters tepti galiba. Sadece onun helalim olmasını dilemiştim...
inşallah unuturuz...
gül ağacına bağlıycak mıydık:26: ben gömdüm, sabah da aldım şimdi çantama koydum. umarım doğru yapmışımdır
Neler görüyorum doğru mu bu? Sizde mi? Neden bu kadar akılsız bu insanlar neden kıymet bilmiyorlar sana ne desem bos biliyorum gülüm Allah yardımcın olsun . Biz aşkın hakkını verenleriz onlar hak yiyenlerden . Emin ol herkes bir bedel ödeyecekse biz baştan ödeyenlerdenizüzme kendini lütfen
Ay çok şaşkınım şu an
Ne oldu bir anda böyle. Gerçi bu kadar kararlı olduğuna göre iyice düşünmüşündür sanırım.
Ayrılık olmasını gerektirecek konu neydi ki canım, niye haketmedi gibi şeyler söyledin :26:
farketmez...
ne dilediysen kabul olur inşallah.
benimki olmadı.
en azından olmayacağını öğrendim.
her şeyde vardır bir hayır. şimdi canın yanıyor ama ilerde daha çok yanacaktı demek ki, o yüzden nasip olmadı. bir de hikayeni bilmiyorum o yüzden sağlıklı yorum yapamayabilirim. ama bir noktadan sonra hikayenin de önemi kalmıyor.. bütün yollar ayrılığa çıkıyorhakkında en hayırlısını diliyorum..
hayırlısı olsun üzülme bende yakın bir zamanda nişanlımdan ayrıldım.
Canım onun haberi bile yok dedin, henüz söylemedin mi ayrılık kararını?
Çok incinmişsin. Yazdıklarından bunu anladım :26:
amin. senin için de...
söylemedim, söylemeyi de düşünmüyorum.
nasılsa anlayacaktır bi şekilde.
söylediğimde nasılsa itiraz etmeyecek.
tamam sen nasıl istersen öyle olsun diyecek.
ben ağlayacağım, üzüldüğümü belli edeceğim.
yok yok ayrılmaya dayanırım da onun bunu kabul etmesine kabul ettiğini duymaya dayanamam.
çok incindim, çok kırgın ve yorgunum şu an...
ben onu sevmeye başladığımda olmuştum o dediklerinize benzer şeyler... şimdi tekrar yaşamayacağım aynı şeyi.
dün gece Hızır (a.s.) alıp götürsün diye gül ağacına bağladım dileğimi; ama ters tepti galiba. Sadece onun helalim olmasını dilemiştim...
inşallah unuturuz...
gül ağacına bağlıycak mıydık:26: ben gömdüm, sabah da aldım şimdi çantama koydum. umarım doğru yapmışımdır
Peki canım sen bilirsin yinede. Ama o sana ulaşınca sen yine söylemek zorunda kalacaksın.
Herşeyi silip attığına göre ayrılık kararını da açıklayabilmelisin. Erteleyerek bir yere varamazsın ki.
Tabi yinede çok kötü olurum diyorsan bir süre bekle o halde :44:
Kabul olmadığını nasıl anladın orasını merak ettim. Aşk acısı zordur ama mutlaka geçer. Zamanla eskisi kadar acıtmaz insanın canını..
keşke almasaydın toprağa karışıp gitseydi..
aramayacaktır zaten.
keşke sessiz sedasız gitsen derdi...
ben de öyle yapacağım.
6.5 saattir konuşmadık zaten, merak edip aramadı.
tartışmalarımızın ardından sen beni aramasan ben seni aramam derdi, gerçek oluyor.
bu kez ben de aramayacağım.
şimdi saatleri sayıyorum, bir zaman sonra günleri, bir süre sonra haftaları, ayları, yılları sayacağım.
sonra bir bakmışım, unutmuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?