Sonunda Biz De Ayrılığa Yenik Düştük...

holofira

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
5.361
1.126
248
38
Düzce

Direndim, çok direndim; ama ben de ayrılığa yenik düştüm. Ayrılıkla bile dalga geçer olduk demiştin ya; bak şimdi ayrılık bizle dalga geçiyor.

Bu foruma asker beklerken üye oldum. Ayrılık konusu açmayı hiçbir zaman düşünmedim. Çünkü bunu yapamazdım, ne ayrılabilirdim ne de bunu sizlerle paylaşabilirdim. Gücüm yoktu. Bu güçsüz halimle bile aylarca ayak diredim ayrılığa; ama o bir kez yapışmıştı yakamıza, bırakmıyordu işte bizi. Ne kadar kaçarsak kaçalım, bi yerde yakalayıveriyordu.

Dedim ya ayrılık topiği açmayı hiç düşünmedim, zaten kim ister ki bunu. ne bileyim çeyiz topiği açardım belki, belki söz, nişan, düğün... Tickerler yapardım nişan, düğün günü sayan... Evlenirdik belki, hamilelik takvimi yapardım; ama artık çok geç bunlar için.

Yüreğimden söktüm attım onu. Geçmişimizle birlikte geleceğimizi de yok ettim. Bir fotoğraf bile kalmadı. Bunu bu can havliyle yapmak zorundaydım, yoksa bir daha yapamazdım. Yaptım, kurtuldum tüm yüklerimden.

İçimde bir yara olarak kalacaksın, kabuk bağlayacaksın. Unutacağım seni. Hiç olmamış gibi olacaksın. Bu 15-16 ayı hiç yaşanmamış sayacağım. Zamanı geçen yıl şubat ayına sarıp tekrar başlayacağım yaşamaya. Sen beni asla heketmedin, haketmeyecektin de...

Çok acı çekeceğim, canım çok yanacak; ama unutacağım. söyleyecek, anlatacak çok şeyim var; ama gözyaşlarımdan klavyeyi bile göremiyorum. Hıçkıra hıçkıra, bağıra bağıra ağladım. Acım çıksın gitsin içimden diye; ama oturdu yüreğime iyice. Onun için yaptıklarımı sayayım, vazgezçtiklerimi mi, göze aldıklarımı mı... Onu ne kadar çok sevdiğimi mi yazayım, deliler gibi özlediğimi mi... Aşkımı mı anlatayım size, öfkemi mi...

En iyisi ben susayım. Yasımı tutayım. Elbet bir gün bitecek bu acı...

Evet geçecek bir gün..
Hakkınızda hayırlısı budur diye düşünün..
Herkes unutulur, her yara bir gün kapanır.

offf.. bir yanan yürek daha.. ben de unutmak için neler çekiyorum. psikopat oldum ruh hastası oldum patolojik vaka oldum hala unutamadım bir senedir inşallah yüreğimiz soğur..

offf.. bir yanan yürek daha.. ben de unutmak için neler çekiyorum. psikopat oldum ruh hastası oldum patolojik vaka oldum hala unutamadım bir senedir inşallah yüreğimiz soğur..

ben onu sevmeye başladığımda olmuştum o dediklerinize benzer şeyler... şimdi tekrar yaşamayacağım aynı şeyi.

dün gece Hızır (a.s.) alıp götürsün diye gül ağacına bağladım dileğimi; ama ters tepti galiba. Sadece onun helalim olmasını dilemiştim...

inşallah unuturuz...

gül ağacına bağlıycak mıydık:26: ben gömdüm, sabah da aldım şimdi çantama koydum. umarım doğru yapmışımdır

Neler görüyorum doğru mu bu? Sizde mi? Neden bu kadar akılsız bu insanlar neden kıymet bilmiyorlar sana ne desem bos biliyorum gülüm Allah yardımcın olsun . Biz aşkın hakkını verenleriz onlar hak yiyenlerden . Emin ol herkes bir bedel ödeyecekse biz baştan ödeyenlerdeniz üzme kendini lütfen

Ay çok şaşkınım şu an
Ne oldu bir anda böyle. Gerçi bu kadar kararlı olduğuna göre iyice düşünmüşündür sanırım.
Ayrılık olmasını gerektirecek konu neydi ki canım, niye haketmedi gibi şeyler söyledin :26:

biz de canım biz de... biz de bittik sonunda.
olacaklardan kaçılmıyormuş, ancak bu kadar kaçabildik işte.
ben yapmasam birimizin mutlaka yapması gerekiyordu.
üzülüyorum hem de çok; ama daha çok taze ondan, onun haberi bile yok...

o kadar çok şey var ki canım.
hangi birinden başlayım, hangisiyle bitireyim.
bu yüzden yazmak istemedim konuya da...
ufak tefek; ama artık birike birike dağ olan onca şey,
güzellikleri bile gölgede bırakan...

farketmez...
ne dilediysen kabul olur inşallah.
benimki olmadı.
en azından olmayacağını öğrendim.

her şeyde vardır bir hayır. şimdi canın yanıyor ama ilerde daha çok yanacaktı demek ki, o yüzden nasip olmadı. bir de hikayeni bilmiyorum o yüzden sağlıklı yorum yapamayabilirim. ama bir noktadan sonra hikayenin de önemi kalmıyor.. bütün yollar ayrılığa çıkıyor hakkında en hayırlısını diliyorum..

hayırlısı olsun üzülme bende yakın bir zamanda nişanlımdan ayrıldım.

Canım onun haberi bile yok dedin, henüz söylemedin mi ayrılık kararını?
Çok incinmişsin. Yazdıklarından bunu anladım :26:

doğru dedin hiçbir şeyin bir önemi yok artık.
geçti gitti işte, öyle ya da böyle.
yaşadığım güzelliklerin hatrına susuyorum, ortalığa dökemiyorum bi anda her şeyi.
çok kere büyük kavgalar edip ayrıldık. ilk adımı hep ben atmak zorunda kaldım; çünkü o askerdi.
askerlik bitti o zor durumundan kurtuldu; ama benim yaşadığım zorluklar devam etti.
sanırım iyi oldu bu ayrılık...

Son düzenleme:
hayırlısı olsun üzülme bende yakın bir zamanda nişanlımdan ayrıldım.

amin. senin için de...

Canım onun haberi bile yok dedin, henüz söylemedin mi ayrılık kararını?
Çok incinmişsin. Yazdıklarından bunu anladım :26:

söylemedim, söylemeyi de düşünmüyorum.
nasılsa anlayacaktır bi şekilde.
söylediğimde nasılsa itiraz etmeyecek.
tamam sen nasıl istersen öyle olsun diyecek.
ben ağlayacağım, üzüldüğümü belli edeceğim.
yok yok ayrılmaya dayanırım da onun bunu kabul etmesine kabul ettiğini duymaya dayanamam.
çok incindim, çok kırgın ve yorgunum şu an...

Son düzenleme:

Peki canım sen bilirsin yinede. Ama o sana ulaşınca sen yine söylemek zorunda kalacaksın.
Herşeyi silip attığına göre ayrılık kararını da açıklayabilmelisin. Erteleyerek bir yere varamazsın ki.
Tabi yinede çok kötü olurum diyorsan bir süre bekle o halde :44:

Kabul olmadığını nasıl anladın orasını merak ettim. Aşk acısı zordur ama mutlaka geçer. Zamanla eskisi kadar acıtmaz insanın canını..

gül ağacına bağlıycak mıydık:26: ben gömdüm, sabah da aldım şimdi çantama koydum. umarım doğru yapmışımdır

keşke almasaydın toprağa karışıp gitseydi..

aramayacaktır zaten.
keşke sessiz sedasız gitsen derdi...
ben de öyle yapacağım.
6.5 saattir konuşmadık zaten, merak edip aramadı.
tartışmalarımızın ardından sen beni aramasan ben seni aramam derdi, gerçek oluyor.
bu kez ben de aramayacağım.
şimdi saatleri sayıyorum, bir zaman sonra günleri, bir süre sonra haftaları, ayları, yılları sayacağım.
sonra bir bakmışım, unutmuşum...

bugünkü olanlardan sonra onun benim helalim olamayacağını görerek anladım.
Rabb'im anında cevap verdi sanki bana.
bu kadar sevilen bir kul olduğumu bilmiyordum.
geçer inşallah.
teşekkürler...

Canım durumun bu kadar kesin olduğunu bilmiyordum :26:
Sana resmen gideceksen git demiş, yazdıklarından o anlaşılıyor.
Rahat biri mi? Aranızda sevgiye dair herşeyin bitmiş olması gerekiyor bunları söylemesi için.
Madem aklında bitirdin ona da açıkla bitirdiğini, ona açık kapı bırakma o zaman.
Gitmemi istiyordun ya gidiyorum işte diyebilirsin. Böyle susarak bitirmek en zoru emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…