Canım durumun bu kadar kesin olduğunu bilmiyordum :26:
Sana resmen gideceksen git demiş, yazdıklarından o anlaşılıyor.
Rahat biri mi? Aranızda sevgiye dair herşeyin bitmiş olması gerekiyor bunları söylemesi için.
Madem aklında bitirdin ona da açıkla bitirdiğini, ona açık kapı bırakma o zaman.
Gitmemi istiyordun ya gidiyorum işte diyebilirsin. Böyle susarak bitirmek en zoru emin ol.
içim acıdı beni anlaşmışsın resmen benimde canım çok acıyor ve çok üzülüyorum rabbim bizim durumumuzda olanlara ve bize yardım etsin yoksa bu acıya dayanılmaz çok acı offff yazamıyorum kitlendim canım
çok sevse de, çok aşık olsa da bizim anlaşamadığımızı; bu yüzden en iyisinin ayrılık olduğunu söylerdi.
bu nedenle itiraz edeceğini sanmıyorum.
ben onsuz daha mutlu olabilirim çünkü!!!
face'ye girdiyse bir şeylerin değişmeye başladığını görüp anlayacaktır.
o da kapanan bi sayfayı tekrar açmayacaktır.
duymak için ararsa söylerim, yoksa kalsın böyle.
Hakkında hayırlısı olsun canım.. Söylenecek çok bir şey kalmamış ne yazık ki
dayanılıyor, ben burda çok örneğini gördüm bunun.
burda birlikte şafak saydığım arkadaşlarımdan da ayrılanlar oldu, onlar da dayandılar.
onlardan cesaret ve güç buldum.
onların güçlü duruşlarına hayran kaldım.
biz neden dayanmayalım ki...
unutacağız inşallah...
karşıdaki insana hele de erkeğe bitti dediğinde
paçaları tutuşmuyorsa zaten değmez zaten aslında hiç olmamış o hayatında demektir
hakkında hayırlısı olsun daha iyileri daha hayırlıları çıksın karşına
hakkında en hayırlısının bu olduğunu sana yüreğin söylemiş zaten... inan bana karşına gün gelecek öyle biri çıkacak ki yüüzündeki ufacık hüzünle dünyası kararacak bir gözyaşınaa dünyayı yakacak..sevecek ve sevgisiyle yüreğini avuçlarına alacak...
Nerden mi biliyorumm biliyorum iştee..aşka inancım kalmamışken ve ruhu olmayan bir adamı aynı senin gibi terketmişken ...Rabbim karşıma çıkardığı için biliyorum.....ve inanıyorum kii çektiğin acılar sanaa seni aynı içtenlikle sadakatle seven bir eşi getirecek..Rabbim büyük...ben inanıyorumm ki gün gelecek o kişiyle evleneceksin ve hergün biraz daha fazla sevecek ve sevileceksinn...bu günleri de sadece tebessümle hatırlayacaksın..pişman olması ya da seni araması yalvarması bile etkileyemeyecek yaşayacağın güzellikleri..
acın henüz taze kırgınlığın kendine kızgınlığın belki de öfken had safhada ama sen bu adamı haketmiyorsunn ve sonunda beyninde bitirmişsinn...bu bile yeterlii kendinle barışmana...
Nilü'm ,
Canım benim...
O güzel yüreğin hiç burkulmasın... Hiç kırılmasın... Sevgiyse sevdin,emekse fazlasıyla verdin... Sadece doğru kişi değilmiş o demek ki...Senden çaldığı alıp götürdüğü ne varsa sadakan olsun... Duygularının hakkını kesinlikle ödeyemeyecektir.. Bi insanı aylarca bekletip,zor zamanlarını geçirip de sonrasında da bu kadar rahat davranabiliyorsa, gözyaşlarını bile helal etme !
Ben son yaren olmak isterdim ,gelir gelmez ayrılan... Doyamamıştım Nilü'm ... Onun kokusuna,gülüşüne,ellerine,gözlerine,gülüşüne... Tatlı sözlerine... Ama çok acı oldu sonu ... Dayanamam ,nefes alamam sanıyordum... Şimdi bak bana!
Şubat 21 de bitirdik ,Nisan 21 de başka biri girdi hayatıma
Ne acelem vardı değil, nispet değil... Onu aslında sevmemişlik de değil bu...Sadece inanıyorum ki ;
Rabbim her büyük acının ardından bir güzellik saklıyor,sabrımızı ölçüyor... Benim onlar karşısında duruşumu da biliyorsun ...Lütfen güçlü ol...Bol bol dua et..Ben de dua ediyorum sana ... İnşallah Rabbim sana hakettiğin tüm güzellikleri yaşatacak ve tüm acını unutturacak bir ADAM nasip etsinBazı erkekler var ki bizden baba olur , onlardan adam olmaz
Nilümm canımm arkadaşımm demek bitti artık. Sende dayanamadın bitirdin sonunda..
Çok acılar çektin, çok göz yaşı döktün hiç birine değmedi değilmi? İnsan bunları daha sonra fark ediyor yaşayacağı ne varsa yaşıyor. kim ne derse kim ne akıl verirse boş kalbinin sesini dinliyor insan. Sonunda keşke diyor ama keşkelerin çaresi yok zamanı geriye almak gibi bir şansımız da yok.. 15 ay bekledin direndin müfakatı bu olmaması lazımdı ama insanlar böyle işte bir anda değişirler hem de çok değişirler. 15 ay kısa bir dönem değil ama şükür et hergün onu görmediğine çok şeyler yaşamdığınıza. bence unutursun canım arkadaşımm kim kimi unutmamışki bu zamanda. sadece biraz zaman..
Allahım karşına inşallah sana değer verecek birini çıkarır..
Sakın kendini yıpratmaa inan hiç kimsee hiç birşey içinn değmiyorrr
Bende işte tam bu durumdayımmm bu yazdıklarını bende söylüyorumm kendi kendime..
inş canım ama öyle zor ki her sabah telefonuna ilk bakardın aramısmı die yada arardın şimdi o telefona bakılamıyor onu görmek için yanıp tutuştuğum adamı görmemek için mücadele ediyorsun merak ediyor nasılsın diyemiyorsun hani derler ya her dakika hesap sorduğum kişiye gün gelir selam dai veremezsin ya o hesap işte o acı her geçen gün artar o boşluk dayanılmaz olur herseyini özlersin kavgalarını bile kokusunu ama acı gerçek ordadır bitti bitmiştir nedeni önemli değildir niyelerde keşkelerde o yanında değil önemli olan o ben unuttum sandığım bir dönemde tekrar başa sardım şimdi canım çok daha yanıyor bu kez onu azar azar bitiricem o çok mutlu herseyi yolunda aşık.......bana bıraktığı enkaz yığını hatıralar anılar ve çok seven acı çeken bir kalp allahım ne olur içimden al onu nasip değil zaten unutayım birde biz düşman gibiyiz yüzümüzü görmüyoruz aylardır inş rabbim sesimizi feryatlarımızı duyar çok zor aşk acısı bi çeken bilir bir de rabbim ama dayanıcaz canım başka yolu yok deliyor geçiyor ama biticek emin o linan sabır et çok zor biliyorum rabbim güzel haberlerimide mutluluk haberlerimizide yazmayı nasip etsin
Dayanamadım, hattımı tekrar telefonuma taktım gece. Sabaha kadar aramasını bekledim, sabaha karşı uyuyakalmışım. Uyanınca kendime çok kızdım, aramamıştı; ama ya arasaydı, duymasa, açamasaydım... O düşüncelerle tekrar uykuya dalmışım.
Sabah 8 gibi telefonumun çalmasına uyandım. Oydu arayan... Heyecanla karışık öfke ve korku duydum. Açtım, bi süre ses vermedim. Konuşmayacaksan kapatayım, sen uyanınca konuşuruz dedi. Hiçbir şeyden haberi yoktu. Bir de hiçbir şey olmamış gibi konuşuyordu. Sanki dün kalbimi o kadar kıran, beni hiçe sayan, arkadaşının yanında küçük düşüren o değildi. Kendisi benim hiçbir arkadaşımda kalmama müsaade etmezken kendisi bana sormadan arkadaşında kalmak için sözleşmişti. Nasıl ki kendisi benden başka bir evde kalmamı istemiyorsa aynı şeyi benim de kendisinden beklediğimi söyledim. Ama o erkekti yapardı, ben ona karışamazdım, o ne derse ben kabul etmek zorundaydım, benim duygularımın, düşüncelerimin bir önemi yoktu! Kadın dediğin erkeğinin sözünü dinlerdi! Bunları söylemese, benden izin isteyerek, danışarak, gönlümü alarak kalacağını söylese kabul ederdim. Çünkü askerden yeni gelmişti, elbette gezmek, arkadaşlarıyla vakit geçirmek, onlara askerlik anılarını anlatmak isteyecekti; ama yaklaşımı çok yanlıştı.
Neyse sabahki telefon konuşmasına döneyim. Eve döndün mü diye sordum. Evet, gece 10 gibi döndüm dedi. Inanmak gelmedi içimden, zaten anlıyor insan, hissediyor. Anneni arayıp sormamı ister misin dedim. Ne gerek var döndüm işte dedi. Dönse ara sor derdi. Haklısın gerek yok nasılsa dönmemişsin dedim. Çok ısrar etti, ben de özlemişim, hem dün çok yorulmuştum, geç olmuştu dönemedim dedi. Tabii ki bunların hepsi bahaneydi. Benim yanıma gelmek için gece 4'te bile rahatlıkla dışarı çıkabildiğini biliyorum. Hiçbir şeyden haberin yok di mi dedim. Ne gibi dedi. Sustum. Demek ki internete girmemişti. Ayrıldın mı yoksa benden dedi. Buna sen sebep oldun, beni hiçe sayarak dedim. Demek ki arkadaşın benden daha değerliymiş dedim. Öyleymiş demek ki dedi. Eğer ayrıldıysak ben kapatayım, rahatsız etmeyim dedi. Birkaç kez sordu. Neden sürekli soruyorsun dedim. Kapatcam ve bir daha aramıcam ondan dedi. Benim ayrılık kararıma verdiği tepki bu işte. Farklı bir şey beklemiyordum zaten. Orda kapattık. Tekrar konuşmadık.
Sorun arkadaşında kalması değildi, buna sebep olan arkadaşı da değildi. Kendimi arkadaşıyla kıyasladım belki farklı güzel bir şey duyarım diye. Ama o kızdığı zaman benim her olumsuz cümlemi onayladığı gibi yine aynı şeyi yaptı. Kırdığı yetmemiş gibi... Gönlümü alacağı yerde... Bu karardan pişman olmayım diye mi konuşuldu bunlar bilmiyorum.
Sen tahmin ediyordun zaten böyle olacağını. :26:
Dünden razıymış gibi ne kadar da rahat davranmış. Hiç bir şey olmasa bile, arkadaşın benden değerliymiş demek ki dediğinde Öyleymiş demek ki demiş ya orayı okuyunca nasıl sinir oldum. Değmezmiş gerçekten canım, ben dün hep sordum ya sebep neydi diye.
Sebep buymuş işte, onun umursamaz olması. Sen ondan iki güzel cümle duymak istiyorsun ama o bunu senden esirgiyor.
Onun için değerli olduğunu hissetmek istiyorsun ama onun yaptıklarına bak. Emin ol bir gün pişman olacak. Sen elinden geleni yapmışsın çünkü için rahat olsun, öyledir de zaten. Artık onu hiç düşünme kendini düşün. İnan bu dünyada senden değerli hiçbir şey yok. En önemli en değerli sensin. Üzgünsün şu an, acını yaşa dibine kadar ve sonra unut olur mu? O seni gerçekten haketmiyor. Doğru bir karar vermişsin.
Senin onu ne kadar cok sevdigini bildigi icin simarmis. boyle baba baba konusan tipler hep tukurdugunu yalamak zorunda kalirlar.
Ayrilik kararini ofkeyle vermissin. Barissaniz bile iliskiye ayrilik lafi cok bulasmis. Hakkinizda hayirlisini diliyorum.
canımm ya seni asker topiğinden tanıyorumm, o kadar sabır, emek..
hakkında hayırlısı neys o olsun inşallahh, yüreğinde yük canını çok yakmadan gelsin geçsin inşallahh:26::26:
Nilüüü her yazdığını okudum...
Son olanlara da bi daha bi daha şaşırdım..
Her şey bitmiş sanırım en hayırlısı bu, en sonunda ben de inandım buna, sen bu kadar incinmişken nasıl olacak ki?? Sen bu kadar incinip o hala sanki komedi filminde gibi konuşup seni incitmeye devam ederken..
Hiç bi şeyden haberi olmasa bile akşamdan beri kaç kez araması gerekirdi düşünen bi sevgilinin, sevenin..inanamıyorum yaptıklarına gerçekten. Sen çok sevdin ,çok emek verdin, çok sabır gösterdin ama diğer arkadaşların da yazdığı gibi sen artık Mehmet'le yapamazsın, olmaz, ailesi ayrı mesele kendi ayrı mesele...Herkesin yanında seninle dalga geçer gibi konuşacak kadar terbiyesiz biriyle..Bu ne biçim sevgi? Ne biçim kıymet bilmek?? Seni asla haketmiyor Nilü, asla ve asla!!!
Allahım hakkında hayırlısını versin ve yolunu açık etsin. Sakın arkana bakma. Hatta madem bütün fotoları sildin, şu profildekini de kaldır. Yeni bir hayat seni bekliyor tüm güzellikleriyle..
Güzeller güzeli arkadaşım. Evet, dayanamadım daha fazla. Değdi mi değmedi mi şu an karar veremiyorum, henüz çok yeni, çok sıcak her şey. Bunu zaman gösterecek. Çok ağladım, hala da ağlıyorum... Haklısın çok görmedim, yanında çok durmadım; ama yan yanayken dolu dolu geçirdik günlerimizi. Her gün uyanınca ilk onun sesine uyandım, telefondaki resmini öperek başladım güne, her gece onun sesini duyarak uyudum. Çok şey paylaştık, çok güzel hayaller kurduk... Bunları unutmak zor; ama imkansız değil. Inşallah siz ayrılığa teslim olmazsınız. Inşallah senin korkuların gerçekleşmez. Inşallah mutlu olursunuz canım benim.
Kabul olmadığını nasıl anladın orasını merak ettim. Aşk acısı zordur ama mutlaka geçer. Zamanla eskisi kadar acıtmaz insanın canını..
keşke almasaydın toprağa karışıp gitseydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?