Sonunda Biz De Ayrılığa Yenik Düştük...

Sen mutlu ol canım da gerisi teferruat inan...
Seni bir daha üzmesine sakın izin verme ... Hep aklımdasın ve dualarımda ...

Haberin olsa yalnız bırakmayacağını biliyorum zaten kuzum. Askerine yeni kavuştun haber verip canını sıkmak istemedim. Biliyorum canım biliyorum maalesef. Baştan verilen tavizlerin devamında gelişen şeyler bunlar işte. Onları değiştiremiyorum; ama yenilerinin eklenmesine engel olcam. Şu an toparladık ilerleyen günlerde ne olur bilemiyorum. Çok sağ ol canım benim, inşallah öyledir...

Bir şans daha vererek bir kez daha üzmesine izin vermiş gibi hissediyorum canım; ama engel olcam. Çok sağ ol yavrum, sen de benim dualarımdasın.

nilücüm geçmişte verdiğin tavizleri de yavaş yavaş düzeltmek senin elinde,,, düzeltemme diye düşünme, tabiki bu rada dediğin gibi yenilerinin eklenmesine de izin verme.... Sen tavrını net belli edip, o şekilde yolunu çizersen emin ol geçmişte verdiğin tavizleri de düzeltebilirsin

Bir şans daha vererek bir kez daha üzmesine izin vermiş gibi hissediyorum canım; ama engel olcam. Çok sağ ol yavrum, sen de benim dualarımdasın.

Şuanki karmaşıklığını anlıyorum inan bana engel olabilirsin... Buna engel olmak için de önce değerli olduğunun farkına var ve üzülme...Duygusal kadın her zaman incinmeye müsaittir..Seni incitmesine izin verme...

Öyle mi dersin kuzum... Biraz zamana ihtiyacımız var sanırım. Bakalım...

çok güzel demişsin kuzum ...

Öyle mi dersin kuzum... Biraz zamana ihtiyacımız var sanırım. Bakalım...

evet biraz zamana ihtiyacın var tabiki kuzum, hiçbirşey hayatımızda çaba sarfetmeden olmuyor ki... Önemli olan senin kararlı olman, inan sen kararlı olduktan sonra herşey yoluna girer, girmezse de o zaman canın yanmaz

Gerçi çalışırken tabii daha çok özler yoruluyor sıkılıyor; ama arkadaşlarıyla gezip eğlenirken, oyun oynayıp keyif yaparken neden özlesin ki!!!

canım ilişkine bir şans verdin, hep o bitirme kararı almışken ilişki boyunca sende ondan vazgeçebileceğini gösterdin, o da az da olsa farkına varmıştır birşeylerin. eğer gerçekten ayrılma niyeti olsa zaten senden de böyle bir ayrılık lafı duydu ya inan hemen seni bahane eder bir daha aramazdı. sormazdı. fırsattı yani senin için ayrılman ama demek ki gerçekten seviyor ki bunu bahane olarak kullanmadı.iyi niyetle söylenmiş güzel duyguları var . biraz da iyi yönden bak , böyle şeyler düşünmen, iyi gününde bile şüpheyle yaklaşman seni daha çok yıpratır. sen olmazsan bu ilişkide olmaz , önce sen iyi ol , o da yüzünü hep güldürsün inşaallah :)

zamanla inan daha güzel olacak herşey.

Son düzenleme:

tavsiyelerinizi dikkate alıyorum canlarım, işe de yarıyor sağ olun...

Tekrar teşekkür ederim. Bu yorumun bana çok iyi geldi. Onunla devam etme kararı aldıysam sürekli şüphe ederek yaşayamam. Sevgisine inanıp güvenmem gerekiyor. Yoksa hem ona hem kendime verdiğim şansın da bir önemi kalmayacak. Şu an her şey yolunda ilerliyor, dün akşam biraz tartıştık; ama büyümeden toparladık. Çalışmaya başladı demiştim; ama sözleşmesini yenilememişler canı sıkkındı, ona bağladım, üstünde durmadım.

Tartışmanın üstünden 13 gün geçmiş...

Dün gece iyi geceler dilemek için aradı. 13 gündür sürekli o arıyor, ben bir kez aradım sadece. Sürekli kuzum, canım aşkım, kaymağım, seni seviyorum gibi şeyler söylüyor. Ben hiçbirine karşılık vermedim. Çünkü içimden gelmiyordu. Konuşurken birden aşkım seni seviyorum de, dedi. Üzgünüm; ama içimden gelmiyor dedim. Lütfen söyle çok özlüyorum, çok üzülüyorum dedi. Ben de söylemicemi, öyle hissetmediğimi söyledim. Biraz daha ısrar etti, ben söylemeyince de ağlamaya başladı

O ağlarken hiçbir şey diyemedim, çok üzüldüm, içim parçalandı... Sonra kapatmak istedi, kapattık.

Ağladığını en son bi yıl önce duymuştum, sebebi yine bendim. Kendimi çok kötü hissediyorum en az onun kadar.

Sabah aradı yine günaydın aşkım diyerek. Dün gece sesini öyle duyduktan sonra onu hâlâ çok sevdiğimi farkettim ben de karşılık verdim sonunda. Dün askeriyeden aramışlar, 5 günlük eksik hizmet görünüyor tamamlanız gerekiyor demişler. Bugün izmir'deki jandarma birliğine teslim olmuş. Yani 5 gün yine askerlik yapacak. Girdiği işten çıkmak zorunda kalmaz umarım bu yüzden. Askerden 17 nisanda ameliyat olup dönmüştü bir aylık rapor verilmişti, teskere çıkışı 21 mayıs olduğu için o arayı tamamlaması gerekiyormuş.

Az önce aradı tekrar ameliyat olduğu için o 5 günü de yapmayacakmış, boşuna uğraştırıyorlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…