- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
Sen mutlu ol canım da gerisi teferruat inan...Öncelikle gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim. Güzel temennin için de Allah razı olsun. İlk mesajından ayrılamayacığını anlamıştım demişsin oysa ki ben ne kadar da emindim kendimden!!! Karşıdan bu kadar açık ve net bir şekilde yapamayacağımın anlaşılması kendimi çıplak hissettirdi. Demek ki; o da senin gibi farkındaydı kendisinden ayrılamayacığımın. Belki de bunu bildiği için peşimden geliyormuş gibi yaptı, boşa kürek cekmediginden emin olduğu için. Bu tespiti yapman bende yeni soru işaretlerinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Kararlı olduğumu görse barışmak için hiçbir şey yapmayacak mıydı???
Farklı şehirler, farklı insanlar; ama yaşananlar aynı. Beni en çok şaşırtan da bu... Elinde kalan o boşluğu inşallah en kısa zamanda mutlulukla doldurursun...
Not: Anlatımımı beğendiğini dile getirmişsin, çok teşekkürler... Aldığım öğretmenlik eğitiminin etkisi olsa gerek. Kitap yazabilecek kadar yetenekli olduğumu düşünmüyorum; ama dediğin gibi rahatlamak için yazmak iyi bir fikir...
Çok teşekkür ederim canım benim... Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden onlara her zaman çok ihtiyacımız olacak, sanırım bu dualar sayesinde ayakta kalabiliyoruz.
Ayrılık kararını aldığım ilk andan itibaren senin gibi güçlü durabilen arkadaşlarım geldi aklıma. Ben de yapabilirim dedim. Ne kadar zor bir şey olduğunu yaşayınca anladım. Daha önce de ayrılığın eşiğine gelmiştik; ama bu kararı alan hep o olmuştu. Bu kez ben ayrılıyordum, güçlü durmaya çalışıyordum; ama kendimi suçlu da hissediyordum. Sonuç olarak yapamadım, ayriliga hazır olmadığımı gördüm.
Şu an daha iyiyiz; ama kendimi ona uzak, onu kendime yabancı hissediyorum. Bugün çalışmaya başladı, işyerinde telefon kullanması yasak. Bu sayede az görüşüp mesafeli kalabilcez. Sadece o arıyor, elimden geldiğince de aramıcam.
İnşallah bundan sonra hepimiz mutlu oluruz. Artık çoğunda gözüm yok mutlu olsam yeter...
Nilüüüüüüüm benim güzel yürekli arkadaşım,
bana msj atmasan inan belki de bu topikten hiç haberim olmayacaktı, görünce çok üzüldüm ama geçmişi okumak istemedim, yaşadıklarına birebir şahit olan biri olarak belki de okumaya gerek duymadımGördüm ki durumları düzeltmişsiniz çok sevindim, sen sen ol hiçbir zaman kendini ezdirme, kendinden ödün verme, taviz verme... Yoksa erkek milleti ne kadar taviz verirsen o kadar tepene çıkıyor malesef yavrum
Uzun uzun burada düşüncelerimi yazmayacağım, sen benim düşüncelerimi çok iyi biliyorsunSevgi bir yere kadar, herşeyden önce kendine önem vermelisin, kendini düşünmelisin... Önce can sonra canan... Sen iyi olursan mutlu olursun
Umarım herşey senin için çok daha güzel olur, herşeyin en iyisine layıksın cnm
Sen mutlu ol canım da gerisi teferruat inan...
Seni bir daha üzmesine sakın izin verme ... Hep aklımdasın ve dualarımda ...
Bir şans daha vererek bir kez daha üzmesine izin vermiş gibi hissediyorum canım; ama engel olcam. Çok sağ ol yavrum, sen de benim dualarımdasın.
Haberin olsa yalnız bırakmayacağını biliyorum zaten kuzum. Askerine yeni kavuştun haber verip canını sıkmak istemedim. Biliyorum canım biliyorum maalesef. Baştan verilen tavizlerin devamında gelişen şeyler bunlar işte. Onları değiştiremiyorum; ama yenilerinin eklenmesine engel olcam. Şu an toparladık ilerleyen günlerde ne olur bilemiyorum. Çok sağ ol canım benim, inşallah öyledir...
Bir şans daha vererek bir kez daha üzmesine izin vermiş gibi hissediyorum canım; ama engel olcam. Çok sağ ol yavrum, sen de benim dualarımdasın.
nilücüm geçmişte verdiğin tavizleri de yavaş yavaş düzeltmek senin elinde,,, düzeltemme diye düşünme, tabiki bu rada dediğin gibi yenilerinin eklenmesine de izin verme.... Sen tavrını net belli edip, o şekilde yolunu çizersen emin ol geçmişte verdiğin tavizleri de düzeltebilirsin
Şuanki karmaşıklığını anlıyorum inan bana engel olabilirsin... Buna engel olmak için de önce değerli olduğunun farkına var ve üzülme...Duygusal kadın her zaman incinmeye müsaittir..Seni incitmesine izin verme...
Öyle mi dersin kuzum... Biraz zamana ihtiyacımız var sanırım. Bakalım...
Gerçi çalışırken tabii daha çok özler yoruluyor sıkılıyor; ama arkadaşlarıyla gezip eğlenirken, oyun oynayıp keyif yaparken neden özlesin ki!!!
Şuanki karmaşıklığını anlıyorum inan bana engel olabilirsin... Buna engel olmak için de önce değerli olduğunun farkına var ve üzülme...Duygusal kadın her zaman incinmeye müsaittir..Seni incitmesine izin verme...
çok güzel demişsin kuzum ...
evet biraz zamana ihtiyacın var tabiki kuzum, hiçbirşey hayatımızda çaba sarfetmeden olmuyor ki... Önemli olan senin kararlı olman, inan sen kararlı olduktan sonra herşey yoluna girer, girmezse de o zaman canın yanmaz
canım ilişkine bir şans verdin, hep o bitirme kararı almışken ilişki boyunca sende ondan vazgeçebileceğini gösterdin, o da az da olsa farkına varmıştır birşeylerin. eğer gerçekten ayrılma niyeti olsa zaten senden de böyle bir ayrılık lafı duydu ya inan hemen seni bahane eder bir daha aramazdı. sormazdı. fırsattı yani senin için ayrılman ama demek ki gerçekten seviyor ki bunu bahane olarak kullanmadı.iyi niyetle söylenmiş güzel duyguları var . biraz da iyi yönden bak , böyle şeyler düşünmen, iyi gününde bile şüpheyle yaklaşman seni daha çok yıpratır. sen olmazsan bu ilişkide olmaz , önce sen iyi ol , o da yüzünü hep güldürsün inşaallah :)
zamanla inan daha güzel olacak herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?